Nokia C5-03
-
- 1. szint
- Készüléktípus: Nokia C5-03
- Nem: Férfi
- Has thanked: 20 times
- Been thanked: 23 times
Re: Nokia C5-03
Én is megcsináltam a firssítést sikerült a 3 gombos megoldással hard resetet csinálni. Most 64 MB a szabad memóriám v12 firmware.
Ha havonta egyszer indul újra az legyen a legnagyobb probléma, brutális hogy egy kis internet használattal kb 150 kB milyen gyorsasasággal talál műholdat a GPS kb 10 mp a nulláról indulva.
Ha havonta egyszer indul újra az legyen a legnagyobb probléma, brutális hogy egy kis internet használattal kb 150 kB milyen gyorsasasággal talál műholdat a GPS kb 10 mp a nulláról indulva.
-
- 1. szint
- Készüléktípus: 5800
- Has thanked: 0
- Been thanked: 6 times
Pedig szerintem úgy lehet csak, mert tényleg nem ajánlja fel. Szerintem semmi baja nem lesz úgy.penge922 írta:Hogyan lehet a telót gépről biztonságosan eltávolítani???
Win7 alól ? Gondolok itt arra mint a Pen. használata után a hardver biztonságos eltávolítása csak sajna itt nem ajánlja fel ezt a lehetőséget!
Tehát nem úgy akarom,hogy szimplán lehúzom az adatkábelről!!!![]()
- laci64
- Moderátor
- Készüléktípus: Galaxy S2
- Has thanked: 52 times
- Been thanked: 808 times
Nekem lehet, ha adatátviteli módban van. Oviról meg csak lehúzom.dsteel írta:Pedig szerintem úgy lehet csak, mert tényleg nem ajánlja fel. Szerintem semmi baja nem lesz úgy.penge922 írta:Hogyan lehet a telót gépről biztonságosan eltávolítani???
Win7 alól ? Gondolok itt arra mint a Pen. használata után a hardver biztonságos eltávolítása csak sajna itt nem ajánlja fel ezt a lehetőséget!
Tehát nem úgy akarom,hogy szimplán lehúzom az adatkábelről!!!![]()
Ha valaki segít itt a fórumba neked egy hozzászólásával, ne felejtsd el megköszönni az idézet gomb felett lévő
kis gombbal!

-
- Újonc
- Készüléktípus: Nokia C5-03
- Has thanked: 8 times
- Been thanked: 4 times
http://www.maxicep.com/s60v5-cfw-modifi ... 38075.html
Ismételten a Candynek egy verziója de ez extrémesen felturbózva
ha gondoljátok magyaríthatnátok ,persze ha éreztek rá kedvet 
Ismételten a Candynek egy verziója de ez extrémesen felturbózva

- laci64
- Moderátor
Nálatok megy a Skype? Feltelepítettem, megadom a jelszót, felhasználó nevet, utána megjelenik az állapotcsík, de csak áll, áll, áll, egy helyben.
Ha valaki segít itt a fórumba neked egy hozzászólásával, ne felejtsd el megköszönni az idézet gomb felett lévő
kis gombbal!

- feroooo
- 3. szint
- Készüléktípus: Galaxy S4 4.4.2 HUN
- Has thanked: 57 times
- Been thanked: 31 times
Nálam se megy!Nem tudom miért!Aki tudja,ne tartsa magában!!!laci64 írta:Nálatok megy a Skype? Feltelepítettem, megadom a jelszót, felhasználó nevet, utána megjelenik az állapotcsík, de csak áll, áll, áll, egy helyben.
- die nadel
- 1. szint
- Készüléktípus: Nokia C5-03 - Nokia Lumia 625
- Has thanked: 6 times
- Been thanked: 11 times
Nálam megy hibapont nélkül, telefonálni is lehet vele rendesen. Viszont fogalmam nincs, hogy nálatok miért nem megy.
Talán ez segít: Telenoros telefon és internet, 22-es firmware, Skype a Nokia Suite-on keresztül letöltve (nem innen az oldalról) és a Skype-ban meg van adva a telefonszámom.
Az első bejelentkezés nálam is eltartott egy darabig, de a következőkben már gyorsan bejelentkezik.
Talán ez segít: Telenoros telefon és internet, 22-es firmware, Skype a Nokia Suite-on keresztül letöltve (nem innen az oldalról) és a Skype-ban meg van adva a telefonszámom.
Az első bejelentkezés nálam is eltartott egy darabig, de a következőkben már gyorsan bejelentkezik.
- laci64
- Moderátor
Nálam ugyan ezek a feltételek. Az első mennyi időbe telt?die nadel írta:Nálam megy hibapont nélkül, telefonálni is lehet vele rendesen. Viszont fogalmam nincs, hogy nálatok miért nem megy.
kis gombbal!

- die nadel
- 1. szint
- Készüléktípus: Nokia C5-03 - Nokia Lumia 625
- Has thanked: 6 times
- Been thanked: 11 times
Elindult a bejelentkezősáv és megtorpant úgy 2/3-ad környékén és ott pihent vagy 4-5 percet. Egyszer nekem is elfogyott a türelmem és bejelentkeztem újból, de másodszorra kivártam. Az első e-mail bejelentkezéshez tudnám hasonlítani, az is ennyi ideig tartott.laci64 írta:Nálam ugyan ezek a feltételek. Az első mennyi időbe telt?die nadel írta:Nálam megy hibapont nélkül, telefonálni is lehet vele rendesen. Viszont fogalmam nincs, hogy nálatok miért nem megy.
- Béla
- 2. szint
- Készüléktípus: C7 charcoal black
- Has thanked: 28 times
- Been thanked: 54 times
Nekiállok letöltöm, és utánna megpróbálom, OK ?!Tomesz89 írta:http://www.maxicep.com/s60v5-cfw-modifi ... 38075.html
Ismételten a Candynek egy verziója de ez extrémesen felturbózvaha gondoljátok magyaríthatnátok ,persze ha éreztek rá kedvet
- Rating: 5.26%
NOKIA E 51 400., 410 hack fájlok
klikk ide
V és patkó menü:
Innen letöltheted
CODERSUS féle S^3 hack
klikk ide
V és patkó menü:
Innen letöltheted
CODERSUS féle S^3 hack