Nokia C6-00
-
- Újonc
- Készüléktípus: c6-00
- Has thanked: 6 times
- Been thanked: 0
Re: Nokia C6-00
Sziasztok! Nem biztos, hogy ebbe a fórumba kellene írnom, de azért megkérdezem! WhatsApp programot telepítettem, WIFI-ről használom! És sehogy nem tudom kikapcsolni azt, hogy folyamatosan csatlakozzon a WIFI-re! Vagyis ki tudom, de kb 5 másodperc után újra visszakapcsolódik és nagyon hamar lemerül az akksi emiatt! Tudna valaki segíteni? Előre is köszönöm! Üdv Peti
- Damir
- Kiemelt 6. szint
- Has thanked: 48 times
- Been thanked: 349 times
Szia!npontpeti írta:Sziasztok! Nem biztos, hogy ebbe a fórumba kellene írnom, de azért megkérdezem! WhatsApp programot telepítettem, WIFI-ről használom! És sehogy nem tudom kikapcsolni azt, hogy folyamatosan csatlakozzon a WIFI-re! Vagyis ki tudom, de kb 5 másodperc után újra visszakapcsolódik és nagyon hamar lemerül az akksi emiatt! Tudna valaki segíteni? Előre is köszönöm! Üdv Peti
Letöltések között van 2 program is, ami lelövi ezt a progit.
-
- Újonc
- Készüléktípus: 6220
- Has thanked: 0
hello nekem 1 olyan problémám lenne hogy a kijelzőmön szalad a kép oldalra meg vibrál szerintetek mi lehet a probléma?
- Béla
- 2. szint
- Készüléktípus: C7 charcoal black
- Nem: Férfi
- Has thanked: 28 times
- Been thanked: 54 times
Sziasztok fórumozók a segítségeteket szeretném kérni : szükségem lenne egy Nokia C6-00 Előlap + Érintőpanel, vagy előlap ( nem tudom minek nevezzem ) fehér kellene de ha más nincs jó más színű is. Ha valaki tud Budapest és Százhalombatta vonzás körzetében olcsón, jót kérlek jelezzétek itt a fórumon vagy priviben
Előre is köszönöm a segítségeteket üdv. Béla.
Előre is köszönöm a segítségeteket üdv. Béla.
NOKIA E 51 400., 410 hack fájlok
klikk ide
V és patkó menü:
Innen letöltheted
CODERSUS féle S^3 hack
klikk ide
V és patkó menü:
Innen letöltheted
CODERSUS féle S^3 hack
- vidati
- 2. szint
- Készüléktípus: GalaxyAce Galaxy Young s6310
- Has thanked: 43 times
- Been thanked: 42 times
Szia. Én úgy tudtam hogy ami az npn van minden symbire jó de a v5 telefon tulajok csak panaszkodtak. Csak egy üzenet küldő progit veszítesz a symbis viberel nem lehet hívást indítani.boro68 írta:sziasztok.van egy,c6-00 nokiám.Hol tudok letölteni viber alkalmazást hozzá?
köszi
- Damir
- Kiemelt 6. szint
- Has thanked: 48 times
- Been thanked: 349 times
Illetve Áruházból is letölthető, ingyenvidati írta:Szia. Én úgy tudtam hogy ami az npn van minden symbire jó de a v5 telefon tulajok csak panaszkodtak. Csak egy üzenet küldő progit veszítesz a symbis viberel nem lehet hívást indítani.boro68 írta:sziasztok.van egy,c6-00 nokiám.Hol tudok letölteni viber alkalmazást hozzá?
köszi
-
- Újonc
- Készüléktípus: c6-00
- Has thanked: 6 times
Sziasztok! Tudna valaki segíteni? Azt szeretném beállítani, hogy a bluetooth-on keresztül küldött dolgokat hogyan lehetne egyből a memóriakártyára menteni? Van ilyen lehetőség? Előre is köszönöm a segítséget! Peti
- skyrush7
- 3. szint
- Készüléktípus: Nokia Lumia 620 Black
- Has thanked: 60 times
- Been thanked: 88 times
- Kapcsolat:
Tudtommal nincs rá lehetőség. Vagyis arra van, hogy a fogadott fájlokat alapból a kártyára mentse, de úgyanúgy le kell menteni utána.npontpeti írta:Sziasztok! Tudna valaki segíteni? Azt szeretném beállítani, hogy a bluetooth-on keresztül küldött dolgokat hogyan lehetne egyből a memóriakártyára menteni? Van ilyen lehetőség? Előre is köszönöm a segítséget! Peti
Üzenetek - Beállítások - Egyebek
- Rating: 2.63%
-
- Újonc
- Készüléktípus: C3-00
- Has thanked: 0
Sziasztok!
Szeretnék érdeklődni, ha veszek egy Nokia C6-os telefont, és GYÁRILAG nincsen rajta Magyar nyelv, akkor Én azt megtudom-e oldani valahogyan, hogy legyen ?!
Előre is köszi a választ.
Szeretnék érdeklődni, ha veszek egy Nokia C6-os telefont, és GYÁRILAG nincsen rajta Magyar nyelv, akkor Én azt megtudom-e oldani valahogyan, hogy legyen ?!
Előre is köszi a választ.