Nokia C7-00
-
- Újonc
- Készüléktípus: Nokia C7-00
- Has thanked: 0
- Been thanked: 0
Re: Nokia C7-00
Sziasztok!
1 hónapos a telóm. Amiket tapasztaltam hibákat:
A már ismert SMS karakterkkódolás
MMS küldésnél beragadt az üzenet a kimenő mappába, semmit nem tudsz vele kezdeni. Igaz, legalább kézbesítve van.
Többször tapasztaltam már, hogy egyszerűen nem kapcsol be a képernyőkímélő, folyamatos a kijelző világítás. Hiába állítok be bármit, lezár, de kijelző világít tovább. Csak gyári beállítások visszaállításával sikerült ezt helyrehozni.
Én az OVI suite-on se, és a telefon szofverfrissítés menüjében se találom az új szoftvert.... mi lehet ennek az oka? A Szoftver ami rajta van, 003as még csak
Ezeket a bugokat, mikor fogják kijavítani?
Üdv.:
Zoli
1 hónapos a telóm. Amiket tapasztaltam hibákat:
A már ismert SMS karakterkkódolás
MMS küldésnél beragadt az üzenet a kimenő mappába, semmit nem tudsz vele kezdeni. Igaz, legalább kézbesítve van.
Többször tapasztaltam már, hogy egyszerűen nem kapcsol be a képernyőkímélő, folyamatos a kijelző világítás. Hiába állítok be bármit, lezár, de kijelző világít tovább. Csak gyári beállítások visszaállításával sikerült ezt helyrehozni.
Én az OVI suite-on se, és a telefon szofverfrissítés menüjében se találom az új szoftvert.... mi lehet ennek az oka? A Szoftver ami rajta van, 003as még csak
Ezeket a bugokat, mikor fogják kijavítani?
Üdv.:
Zoli
-
- 1. szint
- Készüléktípus: C7-00 + 1209
- Has thanked: 4 times
- Been thanked: 3 times
Tudtommal a C7 nem birkózik meg az AC3 hanggal, az mp3 hangsávú filmek nekem gond nélkül mentek. Szerintem keress mp3-as hangsávval rendelkező videófájlt, és próbáld ki azzal.r3Mus írta:Sziasztok! Én tegnap vettem meg a telót és csak 1 bajom van vele hogy akármilyen avi kiterjesztásű filmet teszek rá nicsn hang. :/ headsettel és annélkül se :/
pls valaki help még 7főn vissza tudom vinni ha esetleg ez csak nálam fordul elő.
Egyéb formátumú videóknál van hang?
-
- Újonc
- Készüléktípus: Nokia C7
Na most feltettem 1 másik filmet és ez teljesen jó
köszi helpet, de azért remélem kidobnak valmit hozzá mert ez így nem valami jó 

-
- Újonc
- Készüléktípus: Nokia E51 nokiac7
- Kapcsolat:
hali! tud valaki jó témákat nokia c7re? na meg megy e rajta a dosbox emulátor valamelyik verziója?
- potter55
- Moderátor
- Készüléktípus: Nokia N73
- Nem: Férfi
- Has thanked: 10 times
- Been thanked: 551 times
Az oldalon van sok.marcika23 írta:hali! tud valaki jó témákat nokia c7re? na meg megy e rajta a dosbox emulátor valamelyik verziója?
A legújabb verziót próbáld ki.
Szignózás: Itt egy új hack, amihez nem kellennek szignófájlok, csak telepíteni és követni az utasításokat.
Köszönöm funkció. Használd, ahányszor neked segít valaki.
Nokia mobilok zenei klipekben.

- potter55
- Moderátor
- Készüléktípus: Nokia N73
- Has thanked: 10 times
- Been thanked: 551 times
Az oldalon van sok.marcika23 írta:hali! tud valaki jó témákat nokia c7re? na meg megy e rajta a dosbox emulátor valamelyik verziója?
A legújabb verziót próbáld ki.
Szignózás: Itt egy új hack, amihez nem kellennek szignófájlok, csak telepíteni és követni az utasításokat.

-
- Újonc
- Készüléktípus: C7
Miután frissítettem 8 óráról 18 órára nőtt a használati időm.. Korábban nem bontogatta a hálózati kapcsolatot, különösen a mail lógott sokáig a hálón.Salmi írta:Egy olyan frissítéstől, ami 12.003-ról 12.004-re vált, miért vártok nagy változásokat? Ha mondjuk 13.xxx-re váltott volna, akkor ott már várható lett volna komolyabb újdonság...
- gerisgeris1970
- 3. szint
- Készüléktípus: Huawei P9 Lite
- Has thanked: 298 times
- Been thanked: 24 times
Sziasztok!Olvasom,hogy az AVI filmeknél ha AC3 hanggal van,akkor azzal nem birkózik meg. Elárulja valaki,hogy akkor egy avi filmből hogyan és mivel bírok olyan filmet konvertálni amit meg tudok C7-en nézni és hangja is lesz?? 

LG G3-16 Gb
V 20p-EUR-XX
+root
V 20p-EUR-XX
+root
- Damir
- Kiemelt 6. szint
- Has thanked: 48 times
- Been thanked: 349 times
Szia!gerisgeris1970 írta:Sziasztok!Olvasom,hogy az AVI filmeknél ha AC3 hanggal van,akkor azzal nem birkózik meg. Elárulja valaki,hogy akkor egy avi filmből hogyan és mivel bírok olyan filmet konvertálni amit meg tudok C7-en nézni és hangja is lesz??
Format factory-val mondjuk. Van egy csomó beállítási lehetőség, szerintem ha a Mindent -> AVI-t választod, akkor menni kell a telefonon.