Próbáld meg az 12345 -t vagy 123456-t vagy 00000-t ... Ha nem állítottál be külön kódot akkor alapból ezeknek kéne lennie.Prettyblossom írta:Sziasztok!Nokia c7 telefonom lezáró kódját elfelejtettem! Valamilyen használható meg oldás?
Próbálkoztam már néhány dologgal.Olyan meg oldás nem érdekel ami előtte kéri a lezáró kódot.
Hard resettel változatlanul ott maradt a kód.Hogyan csináljam a törlését? Segítsetek!Köszike!
Nokia C7-00
-
- 4. szint
- Készüléktípus: Xiaomi mi 9 SE
- Nem: Férfi
- Has thanked: 183 times
- Been thanked: 211 times
Re: Nokia C7-00
-
- Újonc
- Has thanked: 1 time
- Been thanked: 0
Sziasztok!
Nem tudja valaki hogy miért van az, hogy mióta a delight belle van a telefonomon, 5-6 megabájtos a képek mérete amit a kamerával készítek az eddigi 5-700 kilobájt helyett? Próbáltam már minden beállítást de semmi.. Ja és a videóknak is horror mérete lett mióta a delight fut. Pl Fél perces video 50 mega..
Nem tudja valaki hogy miért van az, hogy mióta a delight belle van a telefonomon, 5-6 megabájtos a képek mérete amit a kamerával készítek az eddigi 5-700 kilobájt helyett? Próbáltam már minden beállítást de semmi.. Ja és a videóknak is horror mérete lett mióta a delight fut. Pl Fél perces video 50 mega..
- Salmi
- Admin segéd
- Készüléktípus: N808 + N9 + Mate 10 Pro
- Has thanked: 68 times
- Been thanked: 135 times
- Kapcsolat:
Pedig pont kis méretű, ámde jó minőségű képek kellene készüljenek. Nem tettél fel kamerát érintős módosítást? A legújabb Delight van fent? Mielőtt flashelted a készüléket Delight-tal, formáztad a C:-t (elképzelhető, hogy megmaradt egy előző módosítás)?
-
- Újonc
Szia! Köszönöm a választ.
Semmiféle kamerára vonatkozó alkalmazás vagy egyéb dolog nincs telepítve, hacsak a delight-ba nincs valami erre vonatkozó alapból beleintegrálva láthatatlanul.
Ezelőtt egy hivatalos gyári belle refresh szoftver volt rajta, annál nem volt efféle probléma, normális jó minőségű képeket csinált és videókat, csak nem ekkora horror méretekben, hanem pl egy kép max 6-700 kbyte volt. Egy fél perces videó se volt 50 mega mint most..
A legújabb delight van rajta, a c pedig formázva lett telepítés előtt, mindent úgy csináltam ahogy kell a phoenix-el.
Nem tudom mi lehet a gond, de elég kellemetlen probléma ez így. csinálok mondjuk 100 db képet, és lesz 600 mega! a 60 helyett..
A videó meg...
Semmiféle kamerára vonatkozó alkalmazás vagy egyéb dolog nincs telepítve, hacsak a delight-ba nincs valami erre vonatkozó alapból beleintegrálva láthatatlanul.
Ezelőtt egy hivatalos gyári belle refresh szoftver volt rajta, annál nem volt efféle probléma, normális jó minőségű képeket csinált és videókat, csak nem ekkora horror méretekben, hanem pl egy kép max 6-700 kbyte volt. Egy fél perces videó se volt 50 mega mint most..
A legújabb delight van rajta, a c pedig formázva lett telepítés előtt, mindent úgy csináltam ahogy kell a phoenix-el.
Nem tudom mi lehet a gond, de elég kellemetlen probléma ez így. csinálok mondjuk 100 db képet, és lesz 600 mega! a 60 helyett..
A videó meg...
- Salmi
- Admin segéd
- Készüléktípus: N808 + N9 + Mate 10 Pro
- Has thanked: 68 times
- Been thanked: 135 times
- Kapcsolat:
Akkor meg kellene próbálni alkalmazni 1-2 kamerát érintő módosítást, hátha helyrejön a kicsike. Itt vannak például ezek:
- Strategis kamera MOD-ja: http://forum.dailymobile.net/index.php?topic=64318.0
- Belle Camera MOD 1.5: http://forum.dailymobile.net/index.php?topic=68625.0
- Strategis kamera MOD-ja: http://forum.dailymobile.net/index.php?topic=64318.0
- Belle Camera MOD 1.5: http://forum.dailymobile.net/index.php?topic=68625.0
-
- Újonc
A belle camera mod 1.5 részben bejött, most már "csak" 2 megabájtos képeket csinál.. Telepítésnél a 90-es azaz 5-ös opciót választottam.
A többivel is megnéztem, de azokkal 3-5 megás fotókat csinál. Videót még nem néztem, de eddig ez is jobb mint az 5-6 mega képenként. Még másfél megát kell találnom, és meglesz az áhított 500 kbyte/kép méret. A strategis nem tudom jobban beválik e, de kénytelen leszek azt is kipróbálni. Remélem az teljesen visszaállítja jó minőségű és normál méretű kép készítésére a kamerát.
A többivel is megnéztem, de azokkal 3-5 megás fotókat csinál. Videót még nem néztem, de eddig ez is jobb mint az 5-6 mega képenként. Még másfél megát kell találnom, és meglesz az áhított 500 kbyte/kép méret. A strategis nem tudom jobban beválik e, de kénytelen leszek azt is kipróbálni. Remélem az teljesen visszaállítja jó minőségű és normál méretű kép készítésére a kamerát.
-
- Újonc
- Has thanked: 0
Sziasztok!
A főnökömnek van egy ilyen készüléke...a bekapcsoló gombja kitört a helyéről,és közben le is merült...szeretném újra bekapcsolni,de reset,hard-reset,így gomb nélkül nem lehetséges.Van e valami szoftver amivel be tudnám újra kapcsolni a készüléket?
A főnökömnek van egy ilyen készüléke...a bekapcsoló gombja kitört a helyéről,és közben le is merült...szeretném újra bekapcsolni,de reset,hard-reset,így gomb nélkül nem lehetséges.Van e valami szoftver amivel be tudnám újra kapcsolni a készüléket?
-
- Újonc
- Készüléktípus: c7
- Has thanked: 0
nokiae668 írta:Próbáld meg az 12345 -t vagy 123456-t vagy 00000-t ... Ha nem állítottál be külön kódot akkor alapból ezeknek kéne lennie.Prettyblossom írta:Sziasztok!Nokia c7 telefonom lezáró kódját elfelejtettem! Valamilyen használható meg oldás?
Próbálkoztam már néhány dologgal.Olyan meg oldás nem érdekel ami előtte kéri a lezáró kódot.
Hard resettel változatlanul ott maradt a kód.Hogyan csináljam a törlését? Segítsetek!Köszike!
Helló mindenki,
én is esetem is hasonló, annyi különbséggel, hogy én nem el feljtettem a kódot hanem a telefon nem fogadta el egyszerűen. Az utóbbi fél évben egyre többször lefagyott, és egyre több nyűge volt (2 évig jól működött)... és miután párszor beírtam a feloldó kódot, elősször azt írta ki 5 percig nem lehet újra próbálni a túl sok hibás próbálkozás miatt, utánna kikapcsoltam és később újra ugyan ez. Nem fogadta el a kódot, és egyszer csak kiírta, hogy utolsó próbálkozás, következő hibás bevitelnél töröl mindent (ez ám a kib* adatbizonság xD csak nem akkor amikor kellene!).... akkor újra kikapcsoltam később megint be és újra nemfogadta el a kódot. Mégegyszer kikapcsoltam, és amikor legközelebb bekapcsoltam már a nyelvre, dátumra és a időre kérdezett rá, mint egy teljesen új telefon (gondolom flash romból vissza töltött mindent).
A kérdésem, az hogy van-e akármi remény az adatok visszanyerésére(habár van metésem, de nagyon régi)?? Névjegyzék,sms,jegyzetek,fényképek,térkép,programok... ez egy céges telefon és a jegyzetek és a névjegyzék különösen nagyon fontos lenne...
Próbálkoztam már FAT32/NTFS fájlrendszeres adatmentő szoftverekkel (USB-n keresztül, Mass Storage-ként használva), de semmi. Az egyik csinált valami 7 gb körüli fájlt(nagyjából ennyi adat volt rajta az összes fényképpel meg mindennel együtt), de semmire sem mentem .sqlite kiterjesztésű fájllal....
Ha bárki tud bármi SEGÍTSEN!
Köszönöm előre is.
-
- Újonc
Sziasztok!
Van már ismét egy elég bosszantó problémám ezzel a telefonnal.
Nem tudja esetleg valaki hogy miért van az hogy internet nélkül egyszerűen használhatatlan a nokia térképek szolgáltatás?
Semmi jelet nem talál net nélkül soha semmilyen formában..
Kb 3 hete kezdte, már próbálkoztam mindennel szoftveresen, újrahúztam az egészet meg hasonlók, de semmi!
Nem lehet hogy a nokia kever már megint valamit, és be akarja szüntetni a symbianos offline gps navigációt? Az időjárást is csak úgy beszüntették..
Köszönöm előre is
Van már ismét egy elég bosszantó problémám ezzel a telefonnal.
Nem tudja esetleg valaki hogy miért van az hogy internet nélkül egyszerűen használhatatlan a nokia térképek szolgáltatás?
Semmi jelet nem talál net nélkül soha semmilyen formában..
Kb 3 hete kezdte, már próbálkoztam mindennel szoftveresen, újrahúztam az egészet meg hasonlók, de semmi!
Nem lehet hogy a nokia kever már megint valamit, és be akarja szüntetni a symbianos offline gps navigációt? Az időjárást is csak úgy beszüntették..
Köszönöm előre is