Nokia C7-00
-
- 1. szint
- Készüléktípus: c7
- Has thanked: 27 times
- Been thanked: 0
Re: Nokia C7-00
Kösz rendes vagy közben meglett,jár neked 1 piroska pont..Sok ilyen segítőkész fórum társ kellene!
- Doky586
- 3. szint
- Has thanked: 19 times
- Been thanked: 47 times
sziasztok
hogy tudom azt beállítani hogy a képernyővédő NE maradjon felvő módban ha fekvő módban zárom le a telefont ?
(azaz a képernyővédő mindig álló helyzetű legyen!)
hogy tudom azt beállítani hogy a képernyővédő NE maradjon felvő módban ha fekvő módban zárom le a telefont ?
(azaz a képernyővédő mindig álló helyzetű legyen!)
- papzi
- 2. szint
- Készüléktípus: Xperia Z1c Android 4.4.4
- Nem: Férfi
- Has thanked: 8 times
- Been thanked: 26 times
Valami változott a Nokia Áruház alkalmazásban.
Korábban, ha megvettem egy fizetős alkalmazást és annak frissítése jött, akkor (max 10 alkalommal elvileg, bár ezt még sosem próbáltam kihasználni) felajánlotta a frissítést, letöltöttem és kész.
Most egy ideje (egy hete talán) ha frissítés jön, jelzi, hogy frissítés van, rábökök, hogy frissítés, mire kiírja, hogy telepítve, indítja, vagy vissza.
Hogyan lehet az ilyet frissíteni? Még csak azt sem ajánlja fel, hogy fizessem ki újra, ilyen opció meg sem jelenik.
Van erre megoldás?
Korábban, ha megvettem egy fizetős alkalmazást és annak frissítése jött, akkor (max 10 alkalommal elvileg, bár ezt még sosem próbáltam kihasználni) felajánlotta a frissítést, letöltöttem és kész.
Most egy ideje (egy hete talán) ha frissítés jön, jelzi, hogy frissítés van, rábökök, hogy frissítés, mire kiírja, hogy telepítve, indítja, vagy vissza.
Hogyan lehet az ilyet frissíteni? Még csak azt sem ajánlja fel, hogy fizessem ki újra, ilyen opció meg sem jelenik.
Van erre megoldás?
- Demens
- 1. szint
- Készüléktípus: LG Optimus 4X HD
- Has thanked: 34 times
- Been thanked: 5 times
Sziasztok.
Az lenne a kérdésem, hogy van-e lehetőség arra, hogy a telón lévő játékok mentéseit egy új rom felrakása után valahogy visszavarázsolni? Valószínűnek tartom, hogy nem, de hátha mégis.
A válaszokat előre köszönöm.
Az lenne a kérdésem, hogy van-e lehetőség arra, hogy a telón lévő játékok mentéseit egy új rom felrakása után valahogy visszavarázsolni? Valószínűnek tartom, hogy nem, de hátha mégis.
Alcatel OT 302 - Sony Ericsson T100 - Nokia 3100 - Sony Ericsson T290i - Siemens A31 - Nokia 3500 classic - Nokia 3110 classic - Nokia C7-00 + Sony Ericsson Xperia X1 - LG Optimus 4X HD
-
- 5. szint
- Készüléktípus: Galaxy S7
- Has thanked: 56 times
- Been thanked: 444 times
Lehet, hogy EZ vagy EZ vagy Ezsegít!Demens írta:Sziasztok.
- Rating: 2.63%
- Demens
- 1. szint
Pedig nem is reménykedtem, nagyon köszönöm! A Dungeon Hunter 2-ben van lvl100-as karaterem, hátha így nem kell újra húzni.
Alcatel OT 302 - Sony Ericsson T100 - Nokia 3100 - Sony Ericsson T290i - Siemens A31 - Nokia 3500 classic - Nokia 3110 classic - Nokia C7-00 + Sony Ericsson Xperia X1 - LG Optimus 4X HD
- Demens
- 1. szint
Felraktam az új romot, csak nincsenek a főképernyő ikonok alatt a szövegek. Olvastam, hogy HS Icons Test Enabler kell ahhoz, hogy legyen, de azt sehol nem írták, hogy honnan kell beszerezni. Valaki tudna segíteni?
-
- 5. szint
Például Itt!Demens írta:Felraktam az új romot, csak nincsenek a főképernyő ikonok alatt a szövegek. Olvastam, hogy HS Icons Test Enabler kell ahhoz, hogy legyen, de azt sehol nem írták, hogy honnan kell beszerezni. Valaki tudna segíteni?
-
- 1. szint
- Készüléktípus: nokia lumia 920
- Has thanked: 40 times
- Been thanked: 2 times
sziasztok.Rég jártam itt.Újból a segítségeteket szeretném kérni.Mégpedig..A telefonom szervízbe volt majd hogy újra vissza került hozzám Norton hack...De sajnos valami nem működik mivel ha fel szeretném telepíteni azokat az alkalmazásokat amik rajta voltak a telómon azt a hiba üzenetet kapom a "Tanusítvány hiba"üzenet után hogy"Az alkalmazás nem telepíthető,mert az aláirása nem ellenőrizhető.Győződjön meg róla,hogy a készüléken a pontos dátum és idő van beállítva,mert a nem megfelelő dátum beállítások meg akadályozzák a telepitést!"A dátum automatikus frissítésre van állítva.Már nem elősször használtam ezt a Taylor féle hacket tehát tudom hogy nem hibáztam.Mindent a leírás szerint csináltam.Mi lehet a probléma??Nem értem! Kérlek segítsetek...köszönettel.
-
- 5. szint
Szia!pelyhe67 írta:sziasztok.Rég jártam itt.Újból a segítségeteket szeretném kérni.Mégpedig..A telefonom szervízbe volt majd hogy újra vissza került hozzám Norton hack...De sajnos valami nem működik mivel ha fel szeretném telepíteni azokat az alkalmazásokat amik rajta voltak a telómon azt a hiba üzenetet kapom a "Tanusítvány hiba"üzenet után hogy"Az alkalmazás nem telepíthető,mert az aláirása nem ellenőrizhető.Győződjön meg róla,hogy a készüléken a pontos dátum és idő van beállítva,mert a nem megfelelő dátum beállítások meg akadályozzák a telepitést!"A dátum automatikus frissítésre van állítva.Már nem elősször használtam ezt a Taylor féle hacket tehát tudom hogy nem hibáztam.Mindent a leírás szerint csináltam.Mi lehet a probléma??Nem értem! Kérlek segítsetek...köszönettel.
Szerintem formázd le a meghajtókat és tedd újra a szoftot phoenixel és utánna próbáld meg újra a hacket! Vagy esetleg Itt találsz kétféle módositott szoftot és mindkettő alapból hackelt!
Ha ezek közül teszed fel valamelyiket akkor biztosan mindent tudsz telepíteni!