Próbálj meg a Beállítások / Alkalmazáskezelő / Telepített alk-ok-ban hosszan rábökni az illető progira, és ha egyáltalán lehetséges, akkor ott kiválasztható a Progr.csom-beállítások, majd abban a kijelzőn megjelenő billentyűzet. Legalábbis nálam fut olyan Java progi, aminél így van.Doky586 írta:sziasztok. Nem tudjátok hogy kell ezen a telefonon a virtuális billentyűzetet előcsalni?
Egy Java proginak kellene 0-9 és * # et nyomni menü kiválasztáshoz. Tapizásra nem választja ki ezen menüpontokat..
(a Zöld megnyomására csak a tárcsázó indul el, de azt nem látja a java progi)
Nokia C7-00
-
- 1. szint
- Készüléktípus: SG Grand Duos
- Has thanked: 1 time
- Been thanked: 8 times
Re: Nokia C7-00
-
- 1. szint
- Készüléktípus: Samsung Galaxy Note 3
- Nem: Férfi
- Has thanked: 12 times
- Been thanked: 4 times
Sziasztok, segítsetek légyszi. Feleségemnek van C7-e, de nem bírja beállítani az exchange levelezőt bellén. Lehet, hogy nem is megy, mert ovin ezt olvastam.
Vagy tudtok megoldást exchange képes levelezőre amit nem kell signozni.
Vagy tudtok megoldást exchange képes levelezőre amit nem kell signozni.
Samsung Galaxy Note 3
- Doky586
- 3. szint
- Has thanked: 19 times
- Been thanked: 47 times
Sajnos ez nem az. Nekem billentyűzet kell, ez meg csak joystic.user01 írta:Próbálj meg a Beállítások / Alkalmazáskezelő / Telepített alk-ok-ban hosszan rábökni az illető progira, és ha egyáltalán lehetséges, akkor ott kiválasztható a Progr.csom-beállítások, majd abban a kijelzőn megjelenő billentyűzet. Legalábbis nálam fut olyan Java progi, aminél így van.Doky586 írta:sziasztok. Nem tudjátok hogy kell ezen a telefonon a virtuális billentyűzetet előcsalni?
Egy Java proginak kellene 0-9 és * # et nyomni menü kiválasztáshoz. Tapizásra nem választja ki ezen menüpontokat..
(a Zöld megnyomására csak a tárcsázó indul el, de azt nem látja a java progi)
Valahol valaki már említette hogy jön elő ha automatikusan nem nyílik meg a billentyűzet, csak nem találom.
- DoomT
- 1. szint
- Készüléktípus: Nokia C7 + Lumia 800
- Has thanked: 2 times
- Been thanked: 1 time
Sziasztok! Mostanában olyat csinál a telefonom, hogy: ha hosszabb ideig nincs kikapcsolva, sokat használom nerte stb stb ha témát váltok akkor az új téma betöltése alatt „lefagy a telefon” csak a piros gombal lép ki a főképernyőre, onnan működik minden ismét normálisan és az új téma van fenn, de néha az előzővel keveredve! Ha újraindítom a készüléket akkor minden helyre áll, a témaváltás is egy pillanat. Ha kevés a net játék film akkor ha egy hétig nincs kikapcsolva a telefon akkor sem kavar be így. Nincs fenn csak kb 3 téma a gyári mellett. Amúgy még az alap symbian van a készüléken! Egyszer frissítettem wifin már nagyon rég. A produkált hülyeségen kívül teljesen stabil, megbízható, nem hekkelt! Valakinek ilyen probléma volt már? Mindegy hogy c vagy e meghajtón van a téma még a gyárival is eljátsza ezt.
Nokia E51 ---> Nokia C7 + Lumia 800
-
- 1. szint
- Készüléktípus: SGS4
- Has thanked: 9 times
- Been thanked: 9 times
Sziasztok!
Akár off is lehet, de azért megpróbálom
elképzelhető, hogy a telefon "gps antennája(?) elszáll", mert leejtem. Ti. az eset óta a beépített gps alapú helymeghatározás nem működik, vagyis csak 500m-es körzetben hajlandó megmutatni hol vagyok. A hard reset és a rom újrapakolás már megvolt.
Minden megoldás érdekel!
Üdv:
B
elképzelhető, hogy a telefon "gps antennája(?) elszáll", mert leejtem. Ti. az eset óta a beépített gps alapú helymeghatározás nem működik, vagyis csak 500m-es körzetben hajlandó megmutatni hol vagyok. A hard reset és a rom újrapakolás már megvolt.
Minden megoldás érdekel!
Üdv:
B
-
- 4. szint
- Készüléktípus: Xiaomi mi 9 SE
- Has thanked: 183 times
- Been thanked: 211 times
A hálózat alapú GPS meghatározást kapcsold ki, csak a beépített legyen bekapcsolva és szabadban várj vele vagy 30 percet, ennyi idő múlva már meg kell találnia a jelet!bandiras írta:Sziasztok!
Minden megoldás érdekel!
Üdv:
B
- skyrush7
- 3. szint
- Készüléktípus: Nokia Lumia 620 Black
- Has thanked: 60 times
- Been thanked: 88 times
- Kapcsolat:
Szerintem nem ártana frissíteni a szoftvered belle-re.DoomT írta:Sziasztok! Mostanában olyat csinál a telefonom, hogy: ha hosszabb ideig nincs kikapcsolva, sokat használom nerte stb stb ha témát váltok akkor az új téma betöltése alatt „lefagy a telefon” csak a piros gombal lép ki a főképernyőre, onnan működik minden ismét normálisan és az új téma van fenn, de néha az előzővel keveredve! Ha újraindítom a készüléket akkor minden helyre áll, a témaváltás is egy pillanat. Ha kevés a net játék film akkor ha egy hétig nincs kikapcsolva a telefon akkor sem kavar be így. Nincs fenn csak kb 3 téma a gyári mellett. Amúgy még az alap symbian van a készüléken! Egyszer frissítettem wifin már nagyon rég. A produkált hülyeségen kívül teljesen stabil, megbízható, nem hekkelt! Valakinek ilyen probléma volt már? Mindegy hogy c vagy e meghajtón van a téma még a gyárival is eljátsza ezt.
Esetleg csinálj egy hard reset-et, de előtte ments le mindent.
-
- Újonc
- Készüléktípus: Nokia C7
- Has thanked: 1 time
- Been thanked: 0
Hali
telepítem a Bellét de már vagy 2 órája csinálja jó ez igy ? vagy annyi a telónak?
telepítem a Bellét de már vagy 2 órája csinálja jó ez igy ? vagy annyi a telónak?
-
- 4. szint
- Készüléktípus: Xiaomi mi 9 SE
- Has thanked: 183 times
- Been thanked: 211 times
Nokia suittal csinálod?seedman írta:Hali
- skyrush7
- 3. szint
- Készüléktípus: Nokia Lumia 620 Black
- Has thanked: 60 times
- Been thanked: 88 times
- Kapcsolat:
Nem lehet, hogy a biztonsági mentést rakja vissza? Nekem azzal szokta órákig "tölteni" a telót frissítésnél