Nokia C7-00

Kizárólag a Nokia C szériával foglalkozó témák
user01
1. szint
1. szint
Készüléktípus: SG Grand Duos
Has thanked: 1 time
Been thanked: 8 times

Re: Nokia C7-00

Hozzászólás Szerző: user01 »

Doky586 írta:sziasztok. Nem tudjátok hogy kell ezen a telefonon a virtuális billentyűzetet előcsalni?
Egy Java proginak kellene 0-9 és * # et nyomni menü kiválasztáshoz. Tapizásra nem választja ki ezen menüpontokat..
(a Zöld megnyomására csak a tárcsázó indul el, de azt nem látja a java progi)
Próbálj meg a Beállítások / Alkalmazáskezelő / Telepített alk-ok-ban hosszan rábökni az illető progira, és ha egyáltalán lehetséges, akkor ott kiválasztható a Progr.csom-beállítások, majd abban a kijelzőn megjelenő billentyűzet. Legalábbis nálam fut olyan Java progi, aminél így van.
zn135399
1. szint
1. szint
Készüléktípus: Samsung Galaxy Note 3
Nem: Férfi
Has thanked: 12 times
Been thanked: 4 times

Hozzászólás Szerző: zn135399 »

Sziasztok, segítsetek légyszi. Feleségemnek van C7-e, de nem bírja beállítani az exchange levelezőt bellén. Lehet, hogy nem is megy, mert ovin ezt olvastam.
Vagy tudtok megoldást exchange képes levelezőre amit nem kell signozni.
Samsung Galaxy Note 3
Doky586
3. szint
3. szint
Has thanked: 19 times
Been thanked: 47 times

Hozzászólás Szerző: Doky586 »

user01 írta:
Doky586 írta:sziasztok. Nem tudjátok hogy kell ezen a telefonon a virtuális billentyűzetet előcsalni?
Egy Java proginak kellene 0-9 és * # et nyomni menü kiválasztáshoz. Tapizásra nem választja ki ezen menüpontokat..
(a Zöld megnyomására csak a tárcsázó indul el, de azt nem látja a java progi)
Próbálj meg a Beállítások / Alkalmazáskezelő / Telepített alk-ok-ban hosszan rábökni az illető progira, és ha egyáltalán lehetséges, akkor ott kiválasztható a Progr.csom-beállítások, majd abban a kijelzőn megjelenő billentyűzet. Legalábbis nálam fut olyan Java progi, aminél így van.
Sajnos ez nem az. Nekem billentyűzet kell, ez meg csak joystic.

Valahol valaki már említette hogy jön elő ha automatikusan nem nyílik meg a billentyűzet, csak nem találom.
DoomT
1. szint
1. szint
Készüléktípus: Nokia C7 + Lumia 800
Has thanked: 2 times
Been thanked: 1 time

Hozzászólás Szerző: DoomT »

Sziasztok! Mostanában olyat csinál a telefonom, hogy: ha hosszabb ideig nincs kikapcsolva, sokat használom nerte stb stb ha témát váltok akkor az új téma betöltése alatt „lefagy a telefon” csak a piros gombal lép ki a főképernyőre, onnan működik minden ismét normálisan és az új téma van fenn, de néha az előzővel keveredve! Ha újraindítom a készüléket akkor minden helyre áll, a témaváltás is egy pillanat. Ha kevés a net játék film akkor ha egy hétig nincs kikapcsolva a telefon akkor sem kavar be így. Nincs fenn csak kb 3 téma a gyári mellett. Amúgy még az alap symbian van a készüléken! Egyszer frissítettem wifin már nagyon rég. A produkált hülyeségen kívül teljesen stabil, megbízható, nem hekkelt! Valakinek ilyen probléma volt már? Mindegy hogy c vagy e meghajtón van a téma még a gyárival is eljátsza ezt.
Nokia E51 ---> Nokia C7 + Lumia 800
bandiras
1. szint
1. szint
Készüléktípus: SGS4
Has thanked: 9 times
Been thanked: 9 times

Hozzászólás Szerző: bandiras »

Sziasztok!

Akár off is lehet, de azért megpróbálom :)

elképzelhető, hogy a telefon "gps antennája(?) elszáll", mert leejtem. Ti. az eset óta a beépített gps alapú helymeghatározás nem működik, vagyis csak 500m-es körzetben hajlandó megmutatni hol vagyok. A hard reset és a rom újrapakolás már megvolt.

Minden megoldás érdekel!

Üdv:

B
nokiae668
4. szint
4. szint
Készüléktípus: Xiaomi mi 9 SE
Has thanked: 183 times
Been thanked: 211 times

Hozzászólás Szerző: nokiae668 »

bandiras írta:Sziasztok!

Akár off is lehet, de azért megpróbálom :)

elképzelhető, hogy a telefon "gps antennája(?) elszáll", mert leejtem. Ti. az eset óta a beépített gps alapú helymeghatározás nem működik, vagyis csak 500m-es körzetben hajlandó megmutatni hol vagyok. A hard reset és a rom újrapakolás már megvolt.

Minden megoldás érdekel!

Üdv:

B
A hálózat alapú GPS meghatározást kapcsold ki, csak a beépített legyen bekapcsolva és szabadban várj vele vagy 30 percet, ennyi idő múlva már meg kell találnia a jelet! ;)
skyrush7
3. szint
3. szint
Készüléktípus: Nokia Lumia 620 Black
Has thanked: 60 times
Been thanked: 88 times
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: skyrush7 »

DoomT írta:Sziasztok! Mostanában olyat csinál a telefonom, hogy: ha hosszabb ideig nincs kikapcsolva, sokat használom nerte stb stb ha témát váltok akkor az új téma betöltése alatt „lefagy a telefon” csak a piros gombal lép ki a főképernyőre, onnan működik minden ismét normálisan és az új téma van fenn, de néha az előzővel keveredve! Ha újraindítom a készüléket akkor minden helyre áll, a témaváltás is egy pillanat. Ha kevés a net játék film akkor ha egy hétig nincs kikapcsolva a telefon akkor sem kavar be így. Nincs fenn csak kb 3 téma a gyári mellett. Amúgy még az alap symbian van a készüléken! Egyszer frissítettem wifin már nagyon rég. A produkált hülyeségen kívül teljesen stabil, megbízható, nem hekkelt! Valakinek ilyen probléma volt már? Mindegy hogy c vagy e meghajtón van a téma még a gyárival is eljátsza ezt.
Szerintem nem ártana frissíteni a szoftvered belle-re.
Esetleg csinálj egy hard reset-et, de előtte ments le mindent.
Kép
seedman
Újonc
Újonc
Készüléktípus: Nokia C7
Has thanked: 1 time
Been thanked: 0

Hozzászólás Szerző: seedman »

Hali
telepítem a Bellét de már vagy 2 órája csinálja :sad: jó ez igy ? vagy annyi a telónak? :sad:
nokiae668
4. szint
4. szint
Készüléktípus: Xiaomi mi 9 SE
Has thanked: 183 times
Been thanked: 211 times

Hozzászólás Szerző: nokiae668 »

seedman írta:Hali
telepítem a Bellét de már vagy 2 órája csinálja :sad: jó ez igy ? vagy annyi a telónak? :sad:
Nokia suittal csinálod? :hmm2: ;)
skyrush7
3. szint
3. szint
Készüléktípus: Nokia Lumia 620 Black
Has thanked: 60 times
Been thanked: 88 times
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: skyrush7 »

Nem lehet, hogy a biztonsági mentést rakja vissza? Nekem azzal szokta órákig "tölteni" a telót frissítésnél :)
Kép
Válasz küldése

Vissza: “C-széria”