Nokia C7-00

Kizárólag a Nokia C szériával foglalkozó témák
Todo
5. szint
5. szint
Készüléktípus: Galaxy S7
Has thanked: 56 times
Been thanked: 444 times

Re: Nokia C7-00

Hozzászólás Szerző: Todo »

deurob írta:Sziasztok!
Van lehetőség arra, hogyha be van állítva egy ébresztés, de én felébredek előbb, akkor ki lehessen kapcsolni, hogy aznap már ne ébresszen? Mert én csak azt a lehetőséget látom, hogy törölhetem a beállítást.
Ha csak egy jelzés van beállitva akkor törölni tudod! Ha ismétlödő ébresztés (például naponta) akkor hosszan rányomva már van olyan lehetőség, hogy "jelzés kikapcsolása"! A letöltéseknél viszont találsz különböző ébresztő funkcióval elátott progikat! Például:
http://www.nokiaprogramok.hu/modules.ph ... w&id=45630
http://www.nokiaprogramok.hu/modules.ph ... w&id=45627 stb.
Próbálgasd őket, valószinüleg találsz az igényeidnek megfelelőt!
These users thanked the author Todo for the post:
deurob (2012-02-16 csüt. 07:58:12)
Rating: 2.63%
Todo
5. szint
5. szint
Készüléktípus: Galaxy S7
Has thanked: 56 times
Been thanked: 444 times

Hozzászólás Szerző: Todo »

envagyok írta:Sziasztok !

Most álltam át belle-re, de pár dolog zavar:
nincs olyan digitális óra widget, amibe mutatja az üzemmódot is, alig van hely a főképernyőn, meg esetleg kisebb naptár?
Az email widget is olyan nagy lett a belle-ben, hogyan lehet megoldani anna méretű email widgetet?
Még ami érdekelne, a készenléti képernyőre (amikor csak az óra látszik fekete-fehérben) van megoldás szintén arra hogy kiírja a teló az üzemmódot (halk, stb.)
illetve a nem fogadott hívásnál a hívót, esetleg az bejövő emailek számát??

Előre is köszönöm a segítséget.
Hát a belle már csak ilyen! A telcsi üzemmódjának kiírására külön widget van a webeszközöknél! Értesítésekre pedig EZ lehet a megoldás! Kijelzővédőnek használd a sleeping screent az mutatja az éppen aktuális üzemmódot is (ha az az általánostól eltérő)!
ikebana
Újonc
Újonc
Has thanked: 0
Been thanked: 0

Hozzászólás Szerző: ikebana »

Bellén nem látom azt, amit eddig, hogy a jobb fönt sarokra nyomva megjelenik, hogy hány % töltöttség van az akkumulátorban. Vagy van ilyen info valahol?
Ha a wifi gombot a föntről legördülő menüben bekapcsolva tartom, akkor merül rendesen. Tehát ez olyan, mint eddig a wifi keresése volt? Ez nem tud olyat, hogy már a célok közé fölvett wifit bekapcsol, ha olyan helyen vagyok, de nem keresgél addig, amíg nem megy netfüggő alkalmazás?
Az alap oprendszernél baromi kényelmes volt a telefonkönyves keresés. T9 szótár szerűen nyomkodtad a billentyűket, és kihozta azokat, amikben olyan lehetőségek voltak. Íme (talán már Annában is) a visszalépés: hagyományos sokszornyomkodós keresés van csak, sőt még az alfanum billentyűt is külön kell kérni.
Tudtok valami egyszerű megoldást?
Damir
Kiemelt 6. szint
Kiemelt 6. szint
Has thanked: 48 times
Been thanked: 349 times

Hozzászólás Szerző: Damir »

ikebana írta:Bellén nem látom azt, amit eddig, hogy a jobb fönt sarokra nyomva megjelenik, hogy hány % töltöttség van az akkumulátorban. Vagy van ilyen info valahol?
Ha a wifi gombot a föntről legördülő menüben bekapcsolva tartom, akkor merül rendesen. Tehát ez olyan, mint eddig a wifi keresése volt? Ez nem tud olyat, hogy már a célok közé fölvett wifit bekapcsol, ha olyan helyen vagyok, de nem keresgél addig, amíg nem megy netfüggő alkalmazás?
Az alap oprendszernél baromi kényelmes volt a telefonkönyves keresés. T9 szótár szerűen nyomkodtad a billentyűket, és kihozta azokat, amikben olyan lehetőségek voltak. Íme (talán már Annában is) a visszalépés: hagyományos sokszornyomkodós keresés van csak, sőt még az alfanum billentyűt is külön kell kérni.
Belle-ből sajnos kivették ezt, tedd fel a Battery Monitort, ki tudod tenni főképernyőre, probléma ezzel meg is oldva ;)

A wifi bekapcsolás csak azt jelzi, hogy használni fog wifit, ha kell, keresni csak akkor keres, ha ki van téve a widget a főképernyőre, vagy rányomsz a wifi keresésre. Ha csak le van húzva az állítóka, akkor nem keres.

Most nincs nálam Belle-es telefon, de délután megnézem ezt a keresés dolgot.
ikebana
Újonc
Újonc

Köszönöm, kipróbálom ezt a wifi dolgot. Én csak a gyors merülésből gondoltam, hogy mindig keres.
gerisgeris1970
3. szint
3. szint
Készüléktípus: Huawei P9 Lite
Nem: Férfi
Has thanked: 298 times
Been thanked: 24 times

Hozzászólás Szerző: gerisgeris1970 »

ikebana írta:Köszönöm, kipróbálom ezt a wifi dolgot. Én csak a gyors merülésből gondoltam, hogy mindig keres.
Sziasztok!
Azt én is észrevettem,hogy az én készülékem is Bellével sokkal gyorsabban merül mint Annával,pedig ugyan úgy és ugyan azokat használom kb. :hmm2:
LG G3-16 Gb
V 20p-EUR-XX
+root
ikebana
Újonc
Újonc

Nem lehet ez a wifi dolog? Honnan tudjuk, hogy nem keresget mindig? Egyébként nekem egyszer az NFC volt véletlenül bekapcsolva, az szívta le gyorsan. Azt is érdemes megnézni, mert csak a kapcsolatok menüben látszik (illetve Annánál így volt).
Kis wifikereső kontúrt is eltüntették?
Opera Mini megy nektek? Mintha az is vacakolna, de lehet, hogy még a régit találja meg...
Damir
Kiemelt 6. szint
Kiemelt 6. szint
Has thanked: 48 times
Been thanked: 349 times

Hozzászólás Szerző: Damir »

Annáról frissítettetek simán Suite-al Belle-re?

A wifi biztos, nekem N8-on nem mertül jobban, pedig be volt kapcsolva.
Demens
1. szint
1. szint
Készüléktípus: LG Optimus 4X HD
Nem: Férfi
Has thanked: 34 times
Been thanked: 5 times

Hozzászólás Szerző: Demens »

gerisgeris1970 írta:
ikebana írta:Köszönöm, kipróbálom ezt a wifi dolgot. Én csak a gyors merülésből gondoltam, hogy mindig keres.
Sziasztok!
Azt én is észrevettem,hogy az én készülékem is Bellével sokkal gyorsabban merül mint Annával,pedig ugyan úgy és ugyan azokat használom kb. :hmm2:
Nekem is Belle van, de egyáltalán nem merül gyorsabban, mint régen. A wifi attól, hogy aktív, nem keresgél, csak ha az adott program akar, akkor fel tud menni a netre, hogy szinkronizáljon stb. Ezt például az android nem tudja. (Legalábbis tudomásom szerint)
Alcatel OT 302 - Sony Ericsson T100 - Nokia 3100 - Sony Ericsson T290i - Siemens A31 - Nokia 3500 classic - Nokia 3110 classic - Nokia C7-00 + Sony Ericsson Xperia X1 - LG Optimus 4X HD
ikebana
Újonc
Újonc

Damir írta:
ikebana írta:Bellén nem látom azt, amit eddig, hogy a jobb fönt sarokra nyomva megjelenik, hogy hány % töltöttség van az akkumulátorban. Vagy van ilyen info valahol?
Belle-ből sajnos kivették ezt, tedd fel a Battery Monitort, ki tudod tenni főképernyőre, probléma ezzel meg is oldva ;)

A wifi bekapcsolás csak azt jelzi, hogy használni fog wifit, ha kell, keresni csak akkor keres, ha ki van téve a widget a főképernyőre, vagy rányomsz a wifi keresésre. Ha csak le van húzva az állítóka, akkor nem keres.

Most nincs nálam Belle-es telefon, de délután megnézem ezt a keresés dolgot.
Szerintem a wifi widget és a rolóból legördülő ugyanazt teszi, méghozzá aktívan keresi a wifit. Kipróbáltam, hogy bármelyiket állítom, a másik is együtt mozog. Csak a widget éppen mutatj is, hogy hány találata van éppen. Ez kicsit szomorú azért, mert az automata keresés ismertekre e netfüggő alkalmazásoknál sokkal célszerűbb volt annán és előtte is! :(
Válasz küldése

Vissza: “C-széria”