Arra nem készültek fel a mérnökök, hogy te bár kirakod a főképernyőre az email-widgetet, de nem akarod látni, hogy jött-e új email.CsCsabesz írta:Sziadroland1978 írta:Ez ilyen a C6-00-án is. De ott van olyan, hogy ha a főképernyőn van pl. a Facebook akkor a főképernyő beállításaiban beállítható, hogy az online engedélyezve van e a főképernyőnek.CsCsabesz írta:Jó reggelt Mindenkinek!
Adott egy c7 amin már a hivatalos euro3-as belle fut. A hibajelenségem pedig úgy néz ki, hogyha arra a főképernyőre lapozok amelyiken az emailek vannak akkor azonnal elkezd szinkronizálni. Van beállítva határidő és gyakoriság is. Ezektől függetlenül, ha bármikor odalapozok akkor már indítja is az adatkapcsolatot. Ezt egyébként csinálta már a Taylor féle RC Bellén is, de akkor betudtam egy bugnak amit majd javítanak. T-s a mobil.
Valaki valami okosat?!
Üdv Cs
De egyébként nem értem a problémádat. Ha az emaileket kint akarod látni és nem frissít, akkor nem látod ha jött új email. Én ajánlom neked, hogy a főképernyő Email megjelenítés helyett inkább csak az ikonját rakd ki az email profilodnak.
Be van állítva, hogy óránként egyszer menjen netre a szinkron miatt. Akkor nekem ne mászkáljon fel mikor csak kedve van!
Az említett opció sajnos nekem nincs a c7-en.
Üdv Cs

(Valljuk be őszintén, hogy ellentmondásos, hogy mindig látni akarod a leveleket, de nem érdekel, hogy van-e új...)