Nokia C7-00

Kizárólag a Nokia C szériával foglalkozó témák
sanyci
2. szint
2. szint
Készüléktípus: Nokia 700
Nem: Férfi
Has thanked: 4 times
Been thanked: 34 times

Re: Nokia C7-00

Hozzászólás Szerző: sanyci »

CsCsabesz írta:
droland1978 írta:
CsCsabesz írta:Jó reggelt Mindenkinek!

Adott egy c7 amin már a hivatalos euro3-as belle fut. A hibajelenségem pedig úgy néz ki, hogyha arra a főképernyőre lapozok amelyiken az emailek vannak akkor azonnal elkezd szinkronizálni. Van beállítva határidő és gyakoriság is. Ezektől függetlenül, ha bármikor odalapozok akkor már indítja is az adatkapcsolatot. Ezt egyébként csinálta már a Taylor féle RC Bellén is, de akkor betudtam egy bugnak amit majd javítanak. T-s a mobil.
Valaki valami okosat?!

Üdv Cs
Ez ilyen a C6-00-án is. De ott van olyan, hogy ha a főképernyőn van pl. a Facebook akkor a főképernyő beállításaiban beállítható, hogy az online engedélyezve van e a főképernyőnek.

De egyébként nem értem a problémádat. Ha az emaileket kint akarod látni és nem frissít, akkor nem látod ha jött új email. Én ajánlom neked, hogy a főképernyő Email megjelenítés helyett inkább csak az ikonját rakd ki az email profilodnak.
Szia

Be van állítva, hogy óránként egyszer menjen netre a szinkron miatt. Akkor nekem ne mászkáljon fel mikor csak kedve van!
Az említett opció sajnos nekem nincs a c7-en.

Üdv Cs
Arra nem készültek fel a mérnökök, hogy te bár kirakod a főképernyőre az email-widgetet, de nem akarod látni, hogy jött-e új email. :whaaa:
(Valljuk be őszintén, hogy ellentmondásos, hogy mindig látni akarod a leveleket, de nem érdekel, hogy van-e új...)
Nokia 3110>5110>6110>6210>6600>7610>6630>N70>E61>E50>E90>E51>E71>E52>5800XM>C7>700
Ericsson GA318>T39m (T39m még megvan!)
Samsung Galaxy Spica>HTC Desire (Az Android még nem nőtt fel a feladathoz)
sanyci
2. szint
2. szint

papzi írta:Többen írtátok, hogy Telenoros C-7-el rendelkeztek.
Őket (is) kérdezném immár sokadszor (azt hittem a fórum azért van, hogy a kérdéseinkre válaszokat keressünk, kapjunk): A hivatalos Belle frissítés (NSU) után nektek is megjelent a Syncml profilok között egy "Mobil Adatmento" (így, ékezet nélkül) profil? Lehet erről tudni valamit? Működik egyáltalán valakinek (kézi szinkronizálás után nem ad "Szerver nem válaszol" hibát)?
Mi lenne, ha megkérdeznéd a Telenort a "Mobil Adatmentő" szolgáltatásról, és nem itt kérdeznéd meg naponta?
Nokia 3110>5110>6110>6210>6600>7610>6630>N70>E61>E50>E90>E51>E71>E52>5800XM>C7>700
belaba36
1. szint
1. szint
Készüléktípus: Nokia c6-01--okositva--
Has thanked: 0
Been thanked: 0

Hozzászólás Szerző: belaba36 »

.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára belaba36 2012-02-12 vas. 00:09:56-kor.
pelyhe67
1. szint
1. szint
Készüléktípus: nokia lumia 920
Has thanked: 40 times
Been thanked: 2 times

Hozzászólás Szerző: pelyhe67 »

sziasztok!Az lenne a kérdésem,hogy mivel és miért jobb ha phoenixen frissítem a telót Bellére mint ha nokia suiton keresztül frissíteném!??Bocsi a tudatlanságomért de nagyon kíváncsi lennék a váloszotokra mert én a nokia suiton kerestül frissítettem és a leírtak szerint hackeltem de ha többet ki lehetne hozni a másik frissítési móddal akkor szivesen megtenném!Köszönettel várom válaszotokat. :Notworty:
nokiae668
4. szint
4. szint
Készüléktípus: Xiaomi mi 9 SE
Has thanked: 183 times
Been thanked: 211 times

Hozzászólás Szerző: nokiae668 »

pelyhe67 írta:sziasztok!Az lenne a kérdésem,hogy mivel és miért jobb ha phoenixen frissítem a telót Bellére mint ha nokia suiton keresztül frissíteném!??Bocsi a tudatlanságomért de nagyon kíváncsi lennék a váloszotokra mert én a nokia suiton kerestül frissítettem és a leírtak szerint hackeltem de ha többet ki lehetne hozni a másik frissítési móddal akkor szivesen megtenném!Köszönettel várom válaszotokat. :Notworty:
Szia!

A phonix az teljesen újra telepíti a telót, + 8gb... A lényeg az teljes újratelepítést végez, és az esetleges problémák is megoldódhatnak! Nem indul egy program, nagyon lassu a telo...stb... ;)
Többet nem fog tudni tőle a teló, csak legfeljebb kicsit gyorsabb lesz, mivel mindent töröl a phonix csak a memória kártya marad! ;)
Meg phoneixel mindig a legújabb szoftvert rakhatod fel, nem kell várni a szolgáltatóra! DE KISSEBB VERZIÓ SZÁMÚT NEM LEHET FELRAKNI!!! BELLE után már csak BELLE van, más nincs!!! FONTOS!!! ;)
These users thanked the author nokiae668 for the post:
pelyhe67 (2012-02-11 szomb. 17:01:56)
Rating: 2.63%
Fabio eM.
Újonc
Újonc
Készüléktípus: Nokia C7
Has thanked: 6 times

Hozzászólás Szerző: Fabio eM. »

Miért lehet az, hogy csak akkor működik az áruház, a közösségi, és az összes nokia fiókot hazsnáló cucc, ha a használt wifit beleteszem a wapos célokba, (így 2 db wifit talál) és a "(1)" végűre (ami a wapos) csatlakozva működik csak.
Esetleg nem tudtok e megoldást bellen arra, hogy mindig lefagynak a widgetek?
Amúgy mostanában valahogy nem akar találni jelet a gps :S
papzi
2. szint
2. szint
Készüléktípus: Xperia Z1c Android 4.4.4
Has thanked: 8 times
Been thanked: 26 times

Hozzászólás Szerző: papzi »

gerisgeris1970 írta:
papzi írta: Én simán áruházból letöltöttem a Fringet, telepítettem és működik. Fent volt Annán is, a Taylor féle Belle-n is és most a hivatalos Belle-n is fenn van.
Szia!
Én is letöltöttem már az áruházból (is) ,de mikor felrakom működik első alkalommal,beállítok mindent.De mikor kiléptem,többet nem indul,csak villan egyet.Annán nekem is működött rendesen.
Igazad van!
Érdekes jelenség: mikor először válaszoltam, még ment a Fring. Ma már nekem sem indul el. Újra töltöttem a Fring oldaláról, próbáltam C:-re, E:-re, egyik esetben sem indul el. Mi történhetett?
papzi
2. szint
2. szint
Készüléktípus: Xperia Z1c Android 4.4.4
Has thanked: 8 times
Been thanked: 26 times

Hozzászólás Szerző: papzi »

sanyci írta:
papzi írta:Többen írtátok, hogy Telenoros C-7-el rendelkeztek.
Őket (is) kérdezném immár sokadszor (azt hittem a fórum azért van, hogy a kérdéseinkre válaszokat keressünk, kapjunk): A hivatalos Belle frissítés (NSU) után nektek is megjelent a Syncml profilok között egy "Mobil Adatmento" (így, ékezet nélkül) profil? Lehet erről tudni valamit? Működik egyáltalán valakinek (kézi szinkronizálás után nem ad "Szerver nem válaszol" hibát)?
Mi lenne, ha megkérdeznéd a Telenort a "Mobil Adatmentő" szolgáltatásról, és nem itt kérdeznéd meg naponta?
Telenoros C-7-ed van?
Ott van a telefonod Syncml profiljai között az említett beállítás?
Ha nem, akkor a Kérdés nem Neked szólt.
A tanácsot köszönöm: kérdeztél már meg hasonló dolgot egy call-centerestől? Mert ha igen, akkor nem akadnál fenn azon, hogy ezt egy fórumban próbálom kideríteni...
Szép napot tanitó bácsi :roll:
Tsabim
Újonc
Újonc
Készüléktípus: Nokia C7
Has thanked: 0

Hozzászólás Szerző: Tsabim »

Sziasztok!
C7-em van,médiát nézek rajta sokat, Tv kábelen keresztül vagy csak a készüléken utazás közben, Divx.xvid....ezért érdekelne nagyon!Annán megy, de a frissítés után a Belle is támogatja?Mert mobilarénán olvastam a 701 tesztjénél, hogy ezeket a formátumokat nem játszotta!Esetleg aki frissített már telenoros C7-t belle-re,mi a tapasztalat ez ügyben? Köszönöm előre is!
sanyci
2. szint
2. szint

OFF
papzi írta:Telenoros C-7-ed van?
Ott van a telefonod Syncml profiljai között az említett beállítás?
Ha nem, akkor a Kérdés nem Neked szólt.
A tanácsot köszönöm: kérdeztél már meg hasonló dolgot egy call-centerestől? Mert ha igen, akkor nem akadnál fenn azon, hogy ezt egy fórumban próbálom kideríteni...
Szép napot tanitó bácsi :roll:

Próbáltad megkérdezni a Telenort? Nem!
Nézted a honlapjukat? Nem!
Minden nap megkérdezed ugyanazt? Igen!

Ha az első két kérdésre igen lenne a válasz, tudnád, hogy a Telenornak van egy olyan üzleti szolgáltatása, melynek tartalma és egyes szolgáltatásai nagyjából lefedik a "Mobil Adatmentő" nevet, és nem szemetelnéd teli a topicot minden nap ugyan azzal a kérdéssel, amire már rég válaszoltak volna, ha tudnák a választ.

Ha flame-lni nem vagy lusta, akkor megoldást keresni se legyél. Ha nem akarsz telefonos ügyfélszolgával küzdeni, írj nekik emailt. Mivel én nem vagyok Telenor-os, ezért a Google segítségével csak ennyit sikerült kideríteni...

Viszont ha egyszer megtudod, hogy pontosan mit takar a szolgáltatás, akkor oszd meg itt is...

ON
Válasz küldése

Vissza: “C-széria”