Nokia C7-00
- Doky586
- 3. szint
- Has thanked: 19 times
- Been thanked: 47 times
Re: Nokia C7-00
OK kösz az infót! Akkor nem hagy rajta előző progikat, nem kell uninstallálgatni az inkompatibiliseket...6_2_3_0_i írta:Én éppen most csináltam meg Nokia Suite-tel, telenoros C7-re: mindent újra kell rakni...:-(
A beállítások közül az e-mail fiókokat pl. átvitte, de a wifi ismert hálózatokat vagy a bluetooth párosított eszközöket már nem.
Viszont akkor nagymentést kell csinálnom. sd kártya jelszó; bizt.kód kikapcsolások, key/cer fileok mentése, beállítás mentés és papírra-irogatás (mert sokan nem javasolják a beállításmentés-visszaállítást) stb...
-
- Újonc
- Készüléktípus: C7-00
- Has thanked: 0
- Been thanked: 0
Sziasztok! Amióta felraktam a Belle-t (Telenor), azóta SMS íráskor a hosszú ékezet megint több karaktert vesz le. Elfelejtettem volna vmit beállítani, mert ezt Annán nem csinálta?
Kettes kérdésem: Annán a naptár widget három teendőt vagy emlékeztetőt is megmutatott az adott napra vonatkozóan, most viszont mindig csak 1-t mutat. Hol lehet ezt állítani?
Hármas kérdésem: a térképeknél el volt mentve nekem pár cél/kedvenc. Ezeket most nem mutatja. Vissza lehet ezeket valahogy hozni?
Kettes kérdésem: Annán a naptár widget három teendőt vagy emlékeztetőt is megmutatott az adott napra vonatkozóan, most viszont mindig csak 1-t mutat. Hol lehet ezt állítani?
Hármas kérdésem: a térképeknél el volt mentve nekem pár cél/kedvenc. Ezeket most nem mutatja. Vissza lehet ezeket valahogy hozni?
-
- 4. szint
- Készüléktípus: Xiaomi mi 9 SE
- Nem: Férfi
- Has thanked: 183 times
- Been thanked: 211 times
Szia!fragbag írta:Sziasztok! Amióta felraktam a Belle-t (Telenor), azóta SMS íráskor a hosszú ékezet megint több karaktert vesz le. Elfelejtettem volna vmit beállítani, mert ezt Annán nem csinálta?
Először is kérlek, javítsd a készülék típusodat, megfelelően! (C7 vagy amid van)
1. Én nem tapasztaltam ilyet a beállításoknál karakterkódolás/csökk. támogatásba van nekem és így jó!
2. Tedd fel a nagy naptár widgetet az többet is mutat, csak ahoz hackelt telo kell! INNEN: http://www.smartnews.hu/2011/12/uj-symb ... valtozata/
3. Ha valahova átmásoltad a cities mappát akkor szerintem ha visszamásolod akkor ott lesz, bár ebbe nem vagyok biztos.
- gerisgeris1970
- 3. szint
- Készüléktípus: Huawei P9 Lite
- Has thanked: 298 times
- Been thanked: 24 times
Todo,szia!
Az a widget csomag amit linkeltél,azokból akartam telepíteni,de legtöbbjét nem lehet azt írja beépített összetevő.Néhány ami meg felmegy lefagyasztja a telót Igaz nem hackelt a mobilom,attól lenne? Ezek csak hackelt telón mennek.Ja,és már magyar a bellám,
Az a widget csomag amit linkeltél,azokból akartam telepíteni,de legtöbbjét nem lehet azt írja beépített összetevő.Néhány ami meg felmegy lefagyasztja a telót Igaz nem hackelt a mobilom,attól lenne? Ezek csak hackelt telón mennek.Ja,és már magyar a bellám,
LG G3-16 Gb
V 20p-EUR-XX
+root
V 20p-EUR-XX
+root
-
- 4. szint
- Készüléktípus: Xiaomi mi 9 SE
- Has thanked: 183 times
- Been thanked: 211 times
A beépített összetevő, általában azt jelenti hogy nincs hackelve a teló, hackeld meg és mennie kell!gerisgeris1970 írta:Todo,szia!
- These users thanked the author nokiae668 for the post:
- gerisgeris1970 (2012-02-10 pén. 20:30:41)
- Rating: 2.63%
- sanyci
- 2. szint
- Készüléktípus: Nokia 700
- Has thanked: 4 times
- Been thanked: 34 times
Ha használtad (volna) a Nokia Térképek online szinkronizációját, akkor azok az első bejelentkezéskor visszakerül(né)nek a telefonra.fragbag írta:Hármas kérdésem: a térképeknél el volt mentve nekem pár cél/kedvenc. Ezeket most nem mutatja. Vissza lehet ezeket valahogy hozni?
Ez évek óta működő szolgáltatás, és még készülékváltás esetén is megy. Még az útvonalakat is menti, és netes felületen PC-ről is lehet szerkeszteni...
Nokia 3110>5110>6110>6210>6600>7610>6630>N70>E61>E50>E90>E51>E71>E52>5800XM>C7>700
Ericsson GA318>T39m (T39m még megvan!)
Samsung Galaxy Spica>HTC Desire (Az Android még nem nőtt fel a feladathoz)
Ericsson GA318>T39m (T39m még megvan!)
Samsung Galaxy Spica>HTC Desire (Az Android még nem nőtt fel a feladathoz)
-
- 5. szint
- Készüléktípus: Galaxy S7
- Has thanked: 56 times
- Been thanked: 444 times
És a hackeléshez EZT a módszert ajánlom!nokiae668 írta:A beépített összetevő, általában azt jelenti hogy nincs hackelve a teló, hackeld meg és mennie kell!gerisgeris1970 írta:Todo,szia!
- These users thanked the author Todo for the post:
- gerisgeris1970 (2012-02-11 szomb. 20:45:03)
- Rating: 2.63%
-
- Újonc
- Készüléktípus: Nokia C7
- Has thanked: 0
- Been thanked: 0
Sziasztok. Nokia C7em van. A Symbian Bellet akarnám rárakni. De egyrészt még a phoenixet sem tudom használni. Anynit kérdeznék, hogy nem tud valaki egy friss phoenixet, hogy honnan tudom letölteni hogy kell használni és egy használati utmutatót? Előre is köszi! )