Nokia C7-00
-
- Újonc
- Has thanked: 5 times
- Been thanked: 0
Re: Nokia C7-00
Vodás C7-em van Annával ...
Rákerestem a telón(*#0000#) van-e már Belle frissítés hozzá azt írja nincs ...
Most néztem a Navifirmen ott viszont van Vodás Belle software hozzá...
Kiváncsi vagyok mikor mutatja a teló ...
Szerk:most nézem a Nokia Suite felajánlja
Rákerestem a telón(*#0000#) van-e már Belle frissítés hozzá azt írja nincs ...
Most néztem a Navifirmen ott viszont van Vodás Belle software hozzá...
Kiváncsi vagyok mikor mutatja a teló ...
Szerk:most nézem a Nokia Suite felajánlja
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Szabyka77 2012-02-09 csüt. 19:44:35-kor.
- gerisgeris1970
- 3. szint
- Készüléktípus: Huawei P9 Lite
- Nem: Férfi
- Has thanked: 298 times
- Been thanked: 24 times
Egy másik észrevétel és szeretném ha megoldódna : gyári naptár widget nem jelzi ki a névnapot ha kiteszem a képernyőre,de miért?hogyan tudnám rávenni?Névnapok benne vannak a naptárban,Comming Next Widget kijelzi,de gyári nem
LG G3-16 Gb
V 20p-EUR-XX
+root
V 20p-EUR-XX
+root
-
- Újonc
- Készüléktípus: Nokia C7-00
- Has thanked: 1 time
- Been thanked: 0
Dongatto01 írta:Sziasztok egy kis egítséget szeretnék kérni,ugyanis Nokia C7 re nem hajlandó a t-mobile kiadni a bellet,és meguntam a várakozást és ugy döntöttem,hogy felteszem a független magyar Belle-t Phoenix-szal.Valaki ha elmagyarázná az alapoktól,hogy mit honnan kell letölteni meg a telepítéssel kapcsolatosan ellátna pár jó tanáccsal azt megköszönném!!
Akkor feleslegesen várom, hogy kijöjjön a frissítés, ha én is T-s vagyok???
- Damir
- Kiemelt 6. szint
- Has thanked: 48 times
- Been thanked: 349 times
Nem. Az amerikai T nyilatkozta ezt, ne terjesszünk már hamis infókat....Zsoccasoft írta:Dongatto01 írta:Sziasztok egy kis egítséget szeretnék kérni,ugyanis Nokia C7 re nem hajlandó a t-mobile kiadni a bellet,és meguntam a várakozást és ugy döntöttem,hogy felteszem a független magyar Belle-t Phoenix-szal.Valaki ha elmagyarázná az alapoktól,hogy mit honnan kell letölteni meg a telepítéssel kapcsolatosan ellátna pár jó tanáccsal azt megköszönném!!
-
- 5. szint
- Készüléktípus: Galaxy S7
- Has thanked: 56 times
- Been thanked: 444 times
Sokat próbálkoztam vele én is, de nem sikerült rávennem, hogy mutassa a névnapokat! Viszont IDE feltettem a nokia widget csomagját (ami még hivatalosan nem jött ki) és abban van egy nagy naptár widget is ami viszont frankón kiír mindent! Esetleg próbáld ki!gerisgeris1970 írta:Egy másik észrevétel és szeretném ha megoldódna : gyári naptár widget nem jelzi ki a névnapot ha kiteszem a képernyőre,de miért?hogyan tudnám rávenni?Névnapok benne vannak a naptárban,Comming Next Widget kijelzi,de gyári nem
Csak C-re telepítve müködik!
http://kepfeltoltes.hu/120210/Scr000001 ... es.hu_.jpg
- These users thanked the author Todo for the post:
- gerisgeris1970 (2012-02-10 pén. 13:56:12)
- Rating: 2.63%
-
- 1. szint
- Készüléktípus: SGS4
- Has thanked: 9 times
- Been thanked: 9 times
Damir írta:Nem. Az amerikai T nyilatkozta ezt, ne terjesszünk már hamis infókat....Zsoccasoft írta:Dongatto01 írta:Sziasztok egy kis egítséget szeretnék kérni,ugyanis Nokia C7 re nem hajlandó a t-mobile kiadni a bellet,és meguntam a várakozást és ugy döntöttem,hogy felteszem a független magyar Belle-t Phoenix-szal.Valaki ha elmagyarázná az alapoktól,hogy mit honnan kell letölteni meg a telepítéssel kapcsolatosan ellátna pár jó tanáccsal azt megköszönném!!
Én inkább úgy fogalmaznék, hogy az amerikai T legalább nyilatkozik. Amikor az Anna-t vártuk, egy hét után kiadta a saját verziót.
-
- 5. szint
- Készüléktípus: Galaxy S7
- Has thanked: 56 times
- Been thanked: 444 times
Az E7 topicban is ajánlottam, hogy akinek garis a készüléke és beviszi a nokia márkaboltaba, ott kérésre felteszik a bellét a szolgáltatós telcsire is! Ime a példa:bandiras írta:Damir írta:Nem. Az amerikai T nyilatkozta ezt, ne terjesszünk már hamis infókat....Zsoccasoft írta:
Én inkább úgy fogalmaznék, hogy az amerikai T legalább nyilatkozik. Amikor az Anna-t vártuk, egy hét után kiadta a saját verziót.
viewtopic.php?f=50&t=2667&start=340#p318931
Úgyhogy aki nem tudja kivárni az szerintem vigye be egy nokia üzletbe és lesz belléje!
- papzi
- 2. szint
- Készüléktípus: Xperia Z1c Android 4.4.4
- Has thanked: 8 times
- Been thanked: 26 times
Én simán áruházból letöltöttem a Fringet, telepítettem és működik. Fent volt Annán is, a Taylor féle Belle-n is és most a hivatalos Belle-n is fenn van.gerisgeris1970 írta:Szia!laziga írta:0. legyen hackelve a rendszergerisgeris1970 írta:Sziasztok!
Nálatok sem megy Bellén a Fring?Már aki használja,mert akárhonnan töltöm le,nálam nem akar elindulni.
Arra tud valaki módszert,hogy az üzenetek mappa kinézete hogyan varázsolható vissza Annásra?Nekem nem jön be ez az ájfonos nézet
1. telepítsd a fringet, ha még nincs (pl. Ovi Áruházból)
2. szerezz be egy x-plore fájlkezelőt, amivel
3. lépj be a C:\system\03081978 mappába
4. keresd meg a WISPrPrt.dat fájlt és nevezd át pl.: WISPrPrt_.dat -ra
5. hozz létre egy üres szövegfájlt WISPrPrt.dat néven
6. kész!
Nem hackelem a telót,mivel még sose csináltam,meg nekem még vannak szignó fájljaim.Azért köszi,akkor nem fogom használni a Fringet,ez van.
- These users thanked the author papzi for the post:
- gerisgeris1970 (2012-02-10 pén. 14:03:47)
- Rating: 2.63%
- papzi
- 2. szint
- Készüléktípus: Xperia Z1c Android 4.4.4
- Has thanked: 8 times
- Been thanked: 26 times
Továbbra is kérdezném: akinek Telenoros C-7-je van, Belle frissítés után neki is ott van-e az a bizonyos "Mobil Adatmentő" Syncml profil?
Nem találok a Telenor oldalán semmilyen infót róla.
Ez nyilván valamilyen szinkronizáló megoldás lehet, de azt nem tudom, hova mentené a dolgokat. Mert egyébként nem működik: Szerver nem válaszol hibaüzenetet ad, ha szinkronizálásra nyomok.
Nem találok a Telenor oldalán semmilyen infót róla.
Ez nyilván valamilyen szinkronizáló megoldás lehet, de azt nem tudom, hova mentené a dolgokat. Mert egyébként nem működik: Szerver nem válaszol hibaüzenetet ad, ha szinkronizálásra nyomok.
-
- 1. szint
- Készüléktípus: SGS4
- Has thanked: 9 times
- Been thanked: 9 times
Az E7 topicban is ajánlottam, hogy akinek garis a készüléke és beviszi a nokia márkaboltaba, ott kérésre felteszik a bellét a szolgáltatós telcsire is! Ime a példa:Todo írta: [...]
viewtopic.php?f=50&t=2667&start=340#p318931
Úgyhogy aki nem tudja kivárni az szerintem vigye be egy nokia üzletbe és lesz belléje![/quote]
és mindezt mennyiért?