Nokia C5
-
- Újonc
- Készüléktípus: Nokia 6220c + Nokia C5 [5Mp]
- Nem: Férfi
- Has thanked: 0
- Been thanked: 0
Re: Nokia C5
Sziasztok. Ilyen telóm van,csak az 5Mp-es változat. A játék és alkalmazás hangokat hol tudom beállítani,hogy ne visítson mikor használ(nám)om? Gondolok itt elsősorban a gyárilag telepített labdás játékra,mert ott még a játékon belül sem találtam olyant,hogy beállítások, hangok ki vagy be. Lenémított állapotban is üvölt. A másik kérdésem,hogy miért nem tudom frissíteni,ha az elődjével totál megegyezik? Attól eltekintve,hogy nagyobb kamerát és dupla memót kapott.
- Béla
- 2. szint
- Készüléktípus: C7 charcoal black
- Has thanked: 28 times
- Been thanked: 54 times
Menü-> Beállítások-> Általános-> Testreszabás-> Hangok-> Figyelmeztetőhangok -> ki !!koltom írta:Sziasztok. Ilyen telóm van,csak az 5Mp-es változat. A játék és alkalmazás hangokat hol tudom beállítani,hogy ne visítson mikor használ(nám)om? Gondolok itt elsősorban a gyárilag telepített labdás játékra,mert ott még a játékon belül sem találtam olyant,hogy beállítások, hangok ki vagy be. Lenémított állapotban is üvölt. A másik kérdésem,hogy miért nem tudom frissíteni,ha az elődjével totál megegyezik? Attól eltekintve,hogy nagyobb kamerát és dupla memót kapott.
Nem lehet, hogy hálózat függő, mert azokra később jelennek meg a független sw-t.
NOKIA E 51 400., 410 hack fájlok
klikk ide
V és patkó menü:
Innen letöltheted
CODERSUS féle S^3 hack
klikk ide
V és patkó menü:
Innen letöltheted
CODERSUS féle S^3 hack
-
- Újonc
Helló!
Egy kis segítség kellene az alábbi probléma kiküszöbölésében:
A telefon állandóan megjeleníti a "az üzenetek Kimenő mappájában küldésre váró üzenetek vannak" ikont.
Hogy lehetne eltüntetni?
Előre is köszi a választ!
Üdv:
d
A telefon állandóan megjeleníti a "az üzenetek Kimenő mappájában küldésre váró üzenetek vannak" ikont.
Hogy lehetne eltüntetni?
Előre is köszi a választ!
Üdv:
d
- Béla
- 2. szint
- Készüléktípus: C7 charcoal black
- Has thanked: 28 times
- Been thanked: 54 times
[quote="dorbela"]Helló!
Hogy lehetne eltüntetni?
Gondolom ujj a teló , mert az első bekapcsoláskor szokta ezt az üzenetet küldeni a NOKIA -nak ?!
A kimenő mappából töröld , de még néhányszor fog próbálkozni vele.
Hogy lehetne eltüntetni?
Gondolom ujj a teló , mert az első bekapcsoláskor szokta ezt az üzenetet küldeni a NOKIA -nak ?!
A kimenő mappából töröld , de még néhányszor fog próbálkozni vele.
NOKIA E 51 400., 410 hack fájlok
klikk ide
V és patkó menü:
Innen letöltheted
CODERSUS féle S^3 hack
klikk ide
V és patkó menü:
Innen letöltheted
CODERSUS féle S^3 hack
- potter55
- Moderátor
- Készüléktípus: Nokia N73
- Has thanked: 10 times
- Been thanked: 551 times
Nézd meg, hogy vannak-e üzenetek a SIM kártyán. Üzenetek-Opciók és itt megtalálod. Ha vannak töröld őket.dorbela írta:Helló!
Majdnem új. Nem volt mit törölni, üres volt a kimenő mappa.
Üdv:
d
Szignózás: Itt egy új hack, amihez nem kellennek szignófájlok, csak telepíteni és követni az utasításokat.
Köszönöm funkció. Használd, ahányszor neked segít valaki.
Nokia mobilok zenei klipekben.
Köszönöm funkció. Használd, ahányszor neked segít valaki.
Nokia mobilok zenei klipekben.
-
- Újonc
- Készüléktípus: nokia c5-00
Helló.Ez a probléma nekem akkor jelentkezett amikor email-t akartam küldeni,de nem küldte el és akkor maradt kint az ikon.Én úgy csináltam hogy kitöröltem az email fiókot és akkor eltűnt az ikon.
-
- 1. szint
- Készüléktípus: C5-00
- Has thanked: 2 times
- Been thanked: 9 times
Aki utál szignózni és hackelni, egyszerűen csak telepíteni akar:
Blacklist - hívásszűrő
Zseblámpa - használat indítás után középső gomb 3x be majd középső gomb 3x ki : ) Exit-tel kilépni.
Timer - stopper
Facebook - így van, azonnali fényképezést is megoszthatsz. chat nincs. ahhoz találsz külön facebook chat-et.
Barcode - mobilecode kép felismerése
pl.
PowerMP3 - igen, mp3 lejátszó
Shazam S60V3 - zene felismerő. Net kell hozzá, mert ugye ott a nagy sony adatbázis, ahová elküldi, majd kiírja, hogy milyen zene szól éppen. kb. 10-15mp zenerész kell neki, amig végig pörög a "karika".
Theme White - normális, nappal is jól látható téma
Tv24 - mi megy most a tvben (netes)
YouTube - az.
http://data.hu/get/4392396/progs.rar
Az előbbi programok az s60v3 99%-val működik.
(A Facebook, youtube és a shazam a telefonok egyes részénél nem kell külön, mert gyárilag van benne!)
Blacklist - hívásszűrő
Zseblámpa - használat indítás után középső gomb 3x be majd középső gomb 3x ki : ) Exit-tel kilépni.
Timer - stopper
Facebook - így van, azonnali fényképezést is megoszthatsz. chat nincs. ahhoz találsz külön facebook chat-et.
Barcode - mobilecode kép felismerése
pl.
PowerMP3 - igen, mp3 lejátszó
Shazam S60V3 - zene felismerő. Net kell hozzá, mert ugye ott a nagy sony adatbázis, ahová elküldi, majd kiírja, hogy milyen zene szól éppen. kb. 10-15mp zenerész kell neki, amig végig pörög a "karika".
Theme White - normális, nappal is jól látható téma
Tv24 - mi megy most a tvben (netes)
YouTube - az.
http://data.hu/get/4392396/progs.rar
Az előbbi programok az s60v3 99%-val működik.
(A Facebook, youtube és a shazam a telefonok egyes részénél nem kell külön, mert gyárilag van benne!)