Szoftvert azonnal frissítettem (minden telefonomat azzal kezdem, még mielőtt bármit is kezdenék vele), és a frissben is ott van ez az opció...Doky586 írta:és frissítetted már a firmet rajta?papzi írta:A C2-02-t két hete vettem... Nem mondanám túl régi típusnak sem.Erről van szó!Tudod: ízlések és pofonok, no meg a szokások.Én pedig főként voiceot hallgatok netről amihez a mono is tökéletes 32k-val..Itthon szoktam egyébként netes rádiót hallgatni, mediaplayeren és 5.1-es erősítőn keresztül.
illetve az FM rádiókat pedig meg tudom magamnak keresni manuálisan.. (csak 1db városban hallgatom)
Ha már itt tartunk, a Belle-ből kihagyták az alternativ frekvencia opciót is, arra nem emlékszem, hogy az Anna-ban benne volt-e még, az N86-ban biztosan ott van. Ez ugye azért érdekes, hogy ha elutazok Győrből Kaposvár érintésével Miskolcra, és közben végig a MR1-et akarom hallgatni, ne kelljen újra és újra adókat kerestetni vele...
Tudom, egy telefon elsősorban telefonálásra való, de ezek azért mégis csak un. "okostelefonok", bizonyos dolgokat elvárhatnánk tőlük. Szerintem.