Nokia C7-00
-
- Újonc
- Készüléktípus: Nokia C7
- Nem: Férfi
- Has thanked: 2 times
- Been thanked: 0
Re: Nokia C7-00
üdv ismét.
abban kérnék tanácsot,hogy mien progival tudnák hozzáférni a E:\ meghajtó Private mappájához!??
abban kérnék tanácsot,hogy mien progival tudnák hozzáférni a E:\ meghajtó Private mappájához!??
- potter55
- Moderátor
- Készüléktípus: Nokia N73
- Has thanked: 10 times
- Been thanked: 551 times
Pl. X-plore.Dongatto01 írta:üdv ismét.
Szignózás: Itt egy új hack, amihez nem kellennek szignófájlok, csak telepíteni és követni az utasításokat.
Köszönöm funkció. Használd, ahányszor neked segít valaki.
Nokia mobilok zenei klipekben.
Köszönöm funkció. Használd, ahányszor neked segít valaki.

Nokia mobilok zenei klipekben.

-
- Újonc
na most már ott tartok,hogy ezt "Norton Secutity Hack By CODeRUS" a variáciot telepítettem fel innen: viewtopic.php?f=82&t=3260&p=310898#p310898 és és mikor telepíteni akarok akármien alkalmazást mindig azt írja ki,hogy sérült fájl!!
Mi lehet a gond vajon???
Mi lehet a gond vajon???
-
- 5. szint
- Készüléktípus: Galaxy S7
- Has thanked: 56 times
- Been thanked: 444 times
A lépéseket végigcsináltad?Dongatto01 írta:na most már ott tartok,hogy ezt "Norton Secutity Hack By CODeRUS" a variáciot telepítettem fel innen: viewtopic.php?f=82&t=3260&p=310898#p310898 és és mikor telepíteni akarok akármien alkalmazást mindig azt írja ki,hogy sérült fájl!!
Mi lehet a gond vajon???
1. Telepítsd a Norton Secutity Hack-t, majd indítsd el
2. Menj az Options- Anti-Virus - Quarantine list
3. Menj a - Restore, accept prompt
4. Lépj ki az alkalmazsból, Töröld a alkalmazás kezelőből a "Symantec Symbian Hack". Majd a c:\shared\ mappát is.
5. Telepítsd fel a RomPatcherPlus_3.1.sisx-et
6. Indítsd el és engedélyezd a patchet:
- Open4all - teljes hozzáférés a rendszer mappákhoz
- Installserver - szignózatlan alkalmazások telepítése, ha piros x- et kapsz akkor másold be az Installserver.exe a C:\sys\bin-be!
Options - Add to auto, Pacth auto indátsa újrainditáskor
Ha rányomsz a RomPatcher+ ikonra akkor az Open4all és az Installserver elött zöld pipa van és auto start-ra vannak állitva?
- Herold.g16
- Újonc
- Készüléktípus: Nokia N82 Nokia c7-00
Az lenne a kérdésem hogy amikor megnyitom a Menüben az Áruház alkalmazást azt az üzenetet kapom a program betöltése után, hogy "Nem sikerült a szolgáltatáshoz kapcsolódni"
és ezt mér csinálja?? A telefon Telenoros és Symbian Anna van rajt (022.014)
Ha valaki tudja a megoldást a probélámra kérem írjon.
Előre is köszi a segítséget!

Ha valaki tudja a megoldást a probélámra kérem írjon.
Előre is köszi a segítséget!

- csili77
- 1. szint
- Has thanked: 6 times
- Been thanked: 4 times
Sziasztok!
Egy pár napja már írtam hogy az istenek sem sikerült feltelepítenem a Belle-t állandóan hibát írt és kilépet a Waiting for USB device...nál mindig ezt kaptam (The flashing failed. Do you want to retry the flashing?
HRESULT 0x8401f141 (-2080247487)
Flash: Boot rom was not detected after phone boot up. Unable to start flashing. ).
Ma egy kicsit ráértem és megpróbáltam a Nokia UDA hack felrakási sorrendet amit Taylor oldalán találtam,és lás csodát sikerült nekem is van belle a C7-en.
Csak annyit változtattam hogy hackelt UDA belle fájlt le töltöttem az asztalon lévő C7 hack nevű mappába.
Indítottam a Phoenixet, majd az sw kiválasztása után katt az Optionsra
jelöld ki az uda.fpsx fájlt, majd kattints az alatta lévő Edit gombra
Itt betallóztam a hack uda fájlt oké előtt a Refurbish és az Optional rubrika legyen kipipálva !
Utána Optionsra töröltem a pirossal kijelöltet
Pipát kivettem a Stay in Flash Mode rubrika elöl majd az OK-ra kattintva zártam be az ablakot.
-Katt a Refurbish gombra és kész.
Egy pár napja már írtam hogy az istenek sem sikerült feltelepítenem a Belle-t állandóan hibát írt és kilépet a Waiting for USB device...nál mindig ezt kaptam (The flashing failed. Do you want to retry the flashing?
Flash: Boot rom was not detected after phone boot up. Unable to start flashing. ).
Ma egy kicsit ráértem és megpróbáltam a Nokia UDA hack felrakási sorrendet amit Taylor oldalán találtam,és lás csodát sikerült nekem is van belle a C7-en.
Csak annyit változtattam hogy hackelt UDA belle fájlt le töltöttem az asztalon lévő C7 hack nevű mappába.
Indítottam a Phoenixet, majd az sw kiválasztása után katt az Optionsra
jelöld ki az uda.fpsx fájlt, majd kattints az alatta lévő Edit gombra
Itt betallóztam a hack uda fájlt oké előtt a Refurbish és az Optional rubrika legyen kipipálva !
Utána Optionsra töröltem a pirossal kijelöltet
Pipát kivettem a Stay in Flash Mode rubrika elöl majd az OK-ra kattintva zártam be az ablakot.
-Katt a Refurbish gombra és kész.
- miller0214
- 1. szint
- Has thanked: 13 times
- Been thanked: 7 times
Ma nekiestem én is, hogy felrakjam a Belle-t. Ugyanez a hibaüzenet fogadott. A megoldás az volt hogy kivettem az akksit, elindítottam a flash-t, csatlakoztattam a telót, visszaraktam az akksit és már ment is szépen minden.csili77 írta:Sziasztok!

- Demens
- 1. szint
- Készüléktípus: LG Optimus 4X HD
- Has thanked: 34 times
- Been thanked: 5 times
Sziasztok.
Valaki tudja, hogy hogyan tudnám kivenni a belle-es widgeteket? A bemásolós módszerrel csináltam, de csak 2-re lenne szükségem, és a teló is megbolondult kicsit azóta, hogy bemásoltam őket. Lassul néha picit és ha kikapcsolom, akkor minden alkalommal letörli a DekstopNotes nevü jegyzet widgetet.
Inkább a telepítős módszerrel tenném fel azt a két widgetet ami kellene.
Előre is köszi.
Valaki tudja, hogy hogyan tudnám kivenni a belle-es widgeteket? A bemásolós módszerrel csináltam, de csak 2-re lenne szükségem, és a teló is megbolondult kicsit azóta, hogy bemásoltam őket. Lassul néha picit és ha kikapcsolom, akkor minden alkalommal letörli a DekstopNotes nevü jegyzet widgetet.

Előre is köszi.
Alcatel OT 302 - Sony Ericsson T100 - Nokia 3100 - Sony Ericsson T290i - Siemens A31 - Nokia 3500 classic - Nokia 3110 classic - Nokia C7-00 + Sony Ericsson Xperia X1 - LG Optimus 4X HD
-
- 4. szint
- Készüléktípus: Xiaomi mi 9 SE
- Has thanked: 183 times
- Been thanked: 211 times
Szia!Demens írta:Sziasztok.
Valaki tudja, hogy hogyan tudnám kivenni a belle-es widgeteket? A bemásolós módszerrel csináltam, de csak 2-re lenne szükségem, és a teló is megbolondult kicsit azóta, hogy bemásoltam őket. Lassul néha picit és ha kikapcsolom, akkor minden alkalommal letörli a DekstopNotes nevü jegyzet widgetet.![]()
Előre is köszi.
Itt a telepítős változat!
http://www.smartnews.hu/2011/12/uj-symb ... valtozata/
- Demens
- 1. szint
- Készüléktípus: LG Optimus 4X HD
- Has thanked: 34 times
- Been thanked: 5 times
Köszi, az nekem is megvan, de amik nem kellenek, azokat hogyan tudom kiszedni?nokiae668 írta:Szia!Demens írta:Sziasztok.
Valaki tudja, hogy hogyan tudnám kivenni a belle-es widgeteket? A bemásolós módszerrel csináltam, de csak 2-re lenne szükségem, és a teló is megbolondult kicsit azóta, hogy bemásoltam őket. Lassul néha picit és ha kikapcsolom, akkor minden alkalommal letörli a DekstopNotes nevü jegyzet widgetet.![]()
Előre is köszi.
Itt a telepítős változat!
http://www.smartnews.hu/2011/12/uj-symb ... valtozata/
Alcatel OT 302 - Sony Ericsson T100 - Nokia 3100 - Sony Ericsson T290i - Siemens A31 - Nokia 3500 classic - Nokia 3110 classic - Nokia C7-00 + Sony Ericsson Xperia X1 - LG Optimus 4X HD