Itt egyszerre kellene fusson a zenelejátszó és az EQ is? Mert próbáltam egyszerre is és külön is, de hangszórón nem hallok semmi különbséget, pedig drasztikus beállításokkal próbáltam. Még fejhallgatón is megpróbálom majd, hátha ott hallatszik.Todo írta:Nem tudom melyik az annás! Esetleg ezt is próbáltad? http://www.nokiaprogramok.hu/modules.ph ... w&id=42216Demens írta:Sziasztok.
Az Annás equalizer mod Bellen nem működik. Van már Bellere valami hasonló?
Nokia C7-00
- Demens
- 1. szint
- Készüléktípus: LG Optimus 4X HD
- Nem: Férfi
- Has thanked: 34 times
- Been thanked: 5 times
Re: Nokia C7-00
Alcatel OT 302 - Sony Ericsson T100 - Nokia 3100 - Sony Ericsson T290i - Siemens A31 - Nokia 3500 classic - Nokia 3110 classic - Nokia C7-00 + Sony Ericsson Xperia X1 - LG Optimus 4X HD
- papzi
- 2. szint
- Készüléktípus: Xperia Z1c Android 4.4.4
- Has thanked: 8 times
- Been thanked: 26 times
Ha már itt tartunk: van olyan equalizer program, amelyikkel a rádió hangját is lehet beállítani, nem csak a lejátszóét?Demens írta:Itt egyszerre kellene fusson a zenelejátszó és az EQ is? Mert próbáltam egyszerre is és külön is, de hangszórón nem hallok semmi különbséget, pedig drasztikus beállításokkal próbáltam. Még fejhallgatón is megpróbálom majd, hátha ott hallatszik.Todo írta:Nem tudom melyik az annás! Esetleg ezt is próbáltad? http://www.nokiaprogramok.hu/modules.ph ... w&id=42216Demens írta:Sziasztok.
Az Annás equalizer mod Bellen nem működik. Van már Bellere valami hasonló?
-
- Újonc
- Készüléktípus: Nokia C7
- Has thanked: 0
- Been thanked: 0
Sziasztok !
Két dolog érdekelne :
Egyrészt vmi dinamikusabb képernyővédő, és egy olyan videolejátszó progi, ami lejátssza a 720p-s mkv-ket ac3 hanggal..
Van valami fejlemény ezekkel??
Előre is köszönöm a válaszokat..
Két dolog érdekelne :
Egyrészt vmi dinamikusabb képernyővédő, és egy olyan videolejátszó progi, ami lejátssza a 720p-s mkv-ket ac3 hanggal..
Van valami fejlemény ezekkel??
Előre is köszönöm a válaszokat..
- potter55
- Moderátor
- Készüléktípus: Nokia N73
- Has thanked: 10 times
- Been thanked: 551 times
Képernyővédőt találsz a letöltéséknél. De ilyen videolejátszó nincs rá.
Szignózás: Itt egy új hack, amihez nem kellennek szignófájlok, csak telepíteni és követni az utasításokat.
Köszönöm funkció. Használd, ahányszor neked segít valaki.
Nokia mobilok zenei klipekben.
Köszönöm funkció. Használd, ahányszor neked segít valaki.

Nokia mobilok zenei klipekben.

-
- Újonc
- Készüléktípus: Nokia C7
- Has thanked: 0
- Been thanked: 1 time
Sziasztok!
Nem rég lettem C7 tulajdonos, most regisztráltam közétek!
És máris lenne 1-2 kérdésem... A készülékem t-mobile -os.
Az OVI Suite-tal nem rég frissítettem szoftvert Annára, mondván, hogy mennyire jó lesz nekem. Hát, olyan sokkal nem lett jobb. Annyi negatív változás történt, hogy az eredeti témáim eltűntek és kaptam helyettük valami fekete képernyős vackokat. Az eredeti, a készülékben gyárilag meglévő témákat be lehet szerezni valahonnan?
A frissítés után eltűnt néhány T-mobil specifikus ikon (mobil tv, zene keresés, stb...) a funkció a menüben megmaradt, csak az ikon hiányzik. Ezek az ikonok pótolhatók valahogy esetleg??? Ezek a funkciók igazából nem hiányoznak különösebben, de így foghíjasan elég gáz a menürendszer.
Nektek milyen az előlapi hangszóró (amit a fülünkre teszünk) hangminősége? Nálam olyan, mintha a beszélgető partner egy bezárt dobozból beszélne, minimálisan sem élethű.
Előre is köszi a segítséget és a válaszokat!
Nem rég lettem C7 tulajdonos, most regisztráltam közétek!

Az OVI Suite-tal nem rég frissítettem szoftvert Annára, mondván, hogy mennyire jó lesz nekem. Hát, olyan sokkal nem lett jobb. Annyi negatív változás történt, hogy az eredeti témáim eltűntek és kaptam helyettük valami fekete képernyős vackokat. Az eredeti, a készülékben gyárilag meglévő témákat be lehet szerezni valahonnan?
A frissítés után eltűnt néhány T-mobil specifikus ikon (mobil tv, zene keresés, stb...) a funkció a menüben megmaradt, csak az ikon hiányzik. Ezek az ikonok pótolhatók valahogy esetleg??? Ezek a funkciók igazából nem hiányoznak különösebben, de így foghíjasan elég gáz a menürendszer.
Nektek milyen az előlapi hangszóró (amit a fülünkre teszünk) hangminősége? Nálam olyan, mintha a beszélgető partner egy bezárt dobozból beszélne, minimálisan sem élethű.
- Rating: 2.63%
-
- 4. szint
- Készüléktípus: Xiaomi mi 9 SE
- Has thanked: 183 times
- Been thanked: 211 times
Szia!gabor79 írta:Sziasztok!
Nem rég lettem C7 tulajdonos, most regisztráltam közétek!És máris lenne 1-2 kérdésem... A készülékem t-mobile -os.
Az Anna már egy elég öreg szoftver, nem sokára hivatalosan is itt a Belle és az elég stabil és gyors is! Ha akarod C7 re felteheted, de az nem hivatalos!
Tessék: http://www.smartphonepro.hu/node/171
A háttereket és témákat bárhonnan lelehet tölteni! Pl.: INNEN: http://www.smartphonepro.hu/node/139
A GYIK ot is elolvashatod, az 1. oldalon vagy az aláirásomban sok hasznos info van benne!
Phonixel felrakhatod ujra a T-mobilos szoftvert és akkor lesznek T- ikon, ezt már nem tudom 100% ra mert nem használok T szoftvert, tele van felesleges szeméttel!

Remélem tudtam segíteni! (Nekem Belle van a telon és tökéletes)
- Demens
- 1. szint
- Készüléktípus: LG Optimus 4X HD
- Has thanked: 34 times
- Been thanked: 5 times
Hát sajnos ez a Smart EQ sem jó Belle-re. Fejhallgatóval teszteltem. Maga a progi megy és a hangerőt a balancot lehet variálni. Viszont hiába váltogatom az előre beállított hangszíneket, vagy a magam által kreáltat, sajnos hangzásban semmi különbség. Rádióval is próbáltam, azzal egyáltalán nem kompatibilis.papzi írta:Equalizer, ami a rádió hangját is képes szabályozni?
Alcatel OT 302 - Sony Ericsson T100 - Nokia 3100 - Sony Ericsson T290i - Siemens A31 - Nokia 3500 classic - Nokia 3110 classic - Nokia C7-00 + Sony Ericsson Xperia X1 - LG Optimus 4X HD
-
- 5. szint
- Készüléktípus: Galaxy S7
- Has thanked: 56 times
- Been thanked: 444 times
Hát hiába, ezek a ketyerék alapvetően telefonok és nem média centerek!Demens írta:Hát sajnos ez a Smart EQ sem jó Belle-re. Fejhallgatóval teszteltem. Maga a progi megy és a hangerőt a balancot lehet variálni. Viszont hiába váltogatom az előre beállított hangszíneket, vagy a magam által kreáltat, sajnos hangzásban semmi különbség. Rádióval is próbáltam, azzal egyáltalán nem kompatibilis.papzi írta:Equalizer, ami a rádió hangját is képes szabályozni?

-
- 1. szint
- Készüléktípus: nokia lumia 920
- Has thanked: 40 times
- Been thanked: 2 times
sziasztok.SPB mobile alkalmazást használok és azt szeretném megkérdezni,hogy hol tudom kikapcsolni az alk.-on belül azt hogy csak a téma háttere legyen megés ne az általam kijelölt amit a főképernyőről tudok változtatni,bekapcsolni.sehol nem találom hogy hol kel kikapcsolni.segitségeteket köszönöm.üdv:/