Nokia C5
-
- Újonc
- Készüléktípus: C5-00
- Has thanked: 0
- Been thanked: 0
Re: Nokia C5
Sziasztok !
Valaki segítsen légyszi, mert mindjárt megőrülök !!!
A C5-00-ás telefonomon sehogyan sem tudom kikapcsolni az bekapcsoláskor üvöltő üdvözlő üzenet zenéjét, hangját, vagyis semmiét ! Hogy lehetne megoldani, hogy reggelente ne ébredjen az egész család a telefonomra ?
Köszi előre is !
A C5-00-ás telefonomon sehogyan sem tudom kikapcsolni az bekapcsoláskor üvöltő üdvözlő üzenet zenéjét, hangját, vagyis semmiét ! Hogy lehetne megoldani, hogy reggelente ne ébredjen az egész család a telefonomra ?
Köszi előre is !
-
- 5. szint
- Készüléktípus: Galaxy S7
- Has thanked: 56 times
- Been thanked: 444 times
Esetleg dobj rá egy profilídőzitőt! Például mondjuk este tízkor kapcsolod ki a telot és reggel ötkor ébreszt! Akkor beállitod, hogy 21,45-kor néma üzemmodba kapcsoljon(ez az ébresztés hangját nem befolyásolja) majd reggelMakmarci_75 írta:Sziasztok !
Köszi előre is !
5,15-kor váltson vissza általánosra(vagy amit te akarsz, a lehetöségek tárháza korlátlan)! Tehát az ébresztés és bekapcsolás pillanatában néma üzemmódban lesz ezáltal nem lesz csak üdvözlő üzenet, hang nélkül és aludhat a család! Én is igy kerülöm ki a bekapcsolási hangot!
http://www.nokiaprogramok.hu/modules.ph ... w&id=39337
-
- Újonc
- Készüléktípus: C5-00
Köszi szépen, kipróbálom !
(a linken található kompatibilis készülékek listájában csak a C5-03 van benne, a 00-ás nincsen, de talán anélkül is lehet.)
(a linken található kompatibilis készülékek listájában csak a C5-03 van benne, a 00-ás nincsen, de talán anélkül is lehet.)
- potter55
- Moderátor
- Készüléktípus: Nokia N73
- Nem: Férfi
- Has thanked: 10 times
- Been thanked: 551 times
Működni fog, csak nincsen besorolva.Makmarci_75 írta:Köszi szépen, kipróbálom !
Szignózás: Itt egy új hack, amihez nem kellennek szignófájlok, csak telepíteni és követni az utasításokat.
Köszönöm funkció. Használd, ahányszor neked segít valaki.
Nokia mobilok zenei klipekben.
-
- Újonc
- Készüléktípus: Nokia c5-00
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni.Valamiért nem tűnik el a kimenő üzenet ikonja.
Már mindent kitöröltem az üzikből,még az e-mail-eket is.
valaki tudna segíteni?Előre is köszönöm
Segítséget szeretnék kérni.Valamiért nem tűnik el a kimenő üzenet ikonja.
Már mindent kitöröltem az üzikből,még az e-mail-eket is.
valaki tudna segíteni?Előre is köszönöm
- szpistomi
- 1. szint
- Készüléktípus: Zopo ZP300+
- Has thanked: 1 time
- Kapcsolat:
Hali!Makmarci_75 írta:Sziasztok !
Köszi előre is !
Javaslom, csináld meg az új hacket (Auto_CertHack_v1.1 néven van fenn), és utána van egy kis progi (GIF Booting by Oreo27 and Crazyyen Final.sis - nincs fenn az oldalon, de átküldöm, ha gondolod), ami kiteszi a C:/Boot-ba az indítóképet (az a kézfogás...), és az indítási dallamot is mp3-ba! Utána egy síma copy-val is cserélheted őket (startup.gif és startup.mp3). Nálam működik!
Más kérdés: most frissítettem v031.022-ről v061.005-re. A frissítés után nem elérhető a névjegysáv a főképernyőn. A beállításokban engedélyezve van, de nem jelenik meg. Valakinek hasonló, esetleg ötlet?
Üdv: Szpis
Aktuális: Zopo ZP300+ Field & 32GB KingMAX microSDHC Class10
Régi telefonjaim: 3210 -> 6210 -> 6610/3100 -> 6131/E60 -> E51 -> SE W595 -> 5230
Aktuális: Zopo ZP300+ Field & 32GB KingMAX microSDHC Class10
Régi telefonjaim: 3210 -> 6210 -> 6610/3100 -> 6131/E60 -> E51 -> SE W595 -> 5230
-
- Újonc
- Készüléktípus: Nokia C5 Nokia 5230
szpistomi írta:Hali!Makmarci_75 írta:Sziasztok !
Köszi előre is !
Javaslom, csináld meg az új hacket (Auto_CertHack_v1.1 néven van fenn), és utána van egy kis progi (GIF Booting by Oreo27 and Crazyyen Final.sis - nincs fenn az oldalon, de átküldöm, ha gondolod), ami kiteszi a C:/Boot-ba az indítóképet (az a kézfogás...), és az indítási dallamot is mp3-ba! Utána egy síma copy-val is cserélheted őket (startup.gif és startup.mp3). Nálam működik!
Más kérdés: most frissítettem v031.022-ről v061.005-re. A frissítés után nem elérhető a névjegysáv a főképernyőn. A beállításokban engedélyezve van, de nem jelenik meg. Valakinek hasonló, esetleg ötlet?
Egy hardreset csodákra képes
Minden frissités után hardresetet csinálj
-
- Újonc
- Készüléktípus: Nokia C5
- Has thanked: 2 times
Sziasztok!
Én már megszerettem ezt a telót ,de az az egy zavar még most is ,hogy a privát képeket amiket nem akarok másoknak mutogatni beteszi az összes kép mappába,hiába dugom bárhová.Ezt nem lehetne megváltoztatni valahogy?Én csak szoftvert és térképet frissítettem,de vállaja a netről letöltött témákat is és a játékokat. Nem szignóztam .Csak a mozgó animációs témák nem mozognak.
Én már megszerettem ezt a telót ,de az az egy zavar még most is ,hogy a privát képeket amiket nem akarok másoknak mutogatni beteszi az összes kép mappába,hiába dugom bárhová.Ezt nem lehetne megváltoztatni valahogy?Én csak szoftvert és térképet frissítettem,de vállaja a netről letöltött témákat is és a játékokat. Nem szignóztam .Csak a mozgó animációs témák nem mozognak.
- potter55
- Moderátor
- Készüléktípus: Nokia N73
- Has thanked: 10 times
- Been thanked: 551 times
szilvasi4:
Vannak programok amik erre a célra szolgálnak. A letöltések közt találsz csak írd be a kereső leírásába hogy jelszó.
Vannak programok amik erre a célra szolgálnak. A letöltések közt találsz csak írd be a kereső leírásába hogy jelszó.
- Rating: 2.63%
Szignózás: Itt egy új hack, amihez nem kellennek szignófájlok, csak telepíteni és követni az utasításokat.