Kösziszépen az választ, de megoldodott, végulis nem lett halott mert usb n felismert mindent, és akkor bekapcsolt nagy nehezen és ovi suit modba is raktam gyorsan majd egy kis töltés és indult is a flash norm. módban! És ha valaki akar csinálni CFW t hozzá az nyugodtan irjon berakom a megfelelo topicba meg minden, de én nem nagyon akarok kockáztatni!!! Köszönöm!Todo írta:Én elöször egy hard resettel kezdenék és ha nem oldja meg a gondot akkor phoenix! Ha a frissítés lefutott akkor már az új verziónak kellene lennie a telcsin!nokiae668 írta:Sziasztok!
Fotan frissitettem a telot és most nem akar ujraindulni mindig jon a nokia felirat és onnantol ujra bootol a telo mindig, mit tehetek egy hard reset segit? VAgy csak phonix???
Akkor most már a 25 o szoft van rajta???
Nokia C7-00
-
- 4. szint
- Készüléktípus: Xiaomi mi 9 SE
- Nem: Férfi
- Has thanked: 183 times
- Been thanked: 211 times
Re: Nokia C7-00
-
- 1. szint
- Készüléktípus: nokia C7
- Has thanked: 13 times
- Been thanked: 6 times
Sziasztok
Reggel nyomtam egy frissítést mobilon keresztül. Tartott vagy 5 percig és újra is indult a telcsi. A végén kiírta, hogy sikertelen telepítés és probáljam meg később. A poén az, hogy a *#0000# után a szoftver a 25.0007-es. Tehát mégis csak sikeres volt a telepítés. Mit tud a frissítés, miben látom a különbséget az előzőhöz képest?
Üdv Cs
Reggel nyomtam egy frissítést mobilon keresztül. Tartott vagy 5 percig és újra is indult a telcsi. A végén kiírta, hogy sikertelen telepítés és probáljam meg később. A poén az, hogy a *#0000# után a szoftver a 25.0007-es. Tehát mégis csak sikeres volt a telepítés. Mit tud a frissítés, miben látom a különbséget az előzőhöz képest?
Üdv Cs
-
- 5. szint
- Készüléktípus: Galaxy S7
- Has thanked: 56 times
- Been thanked: 444 times
Esetleg beszámolhatnál az észrevehető változásokról, hogy mit is hozott ez a frissítés! Köszi!nokiae668 írta:Kösziszépen az választ, de megoldodott, végulis nem lett halott mert usb n felismert mindent, és akkor bekapcsolt nagy nehezen és ovi suit modba is raktam gyorsan majd egy kis töltés és indult is a flash norm. módban! És ha valaki akar csinálni CFW t hozzá az nyugodtan irjon berakom a megfelelo topicba meg minden, de én nem nagyon akarok kockáztatni!!! Köszönöm!Todo írta:Én elöször egy hard resettel kezdenék és ha nem oldja meg a gondot akkor phoenix! Ha a frissítés lefutott akkor már az új verziónak kellene lennie a telcsin!nokiae668 írta:Sziasztok!
Fotan frissitettem a telot és most nem akar ujraindulni mindig jon a nokia felirat és onnantol ujra bootol a telo mindig, mit tehetek egy hard reset segit? VAgy csak phonix???
Akkor most már a 25 o szoft van rajta???
-
- 4. szint
- Készüléktípus: Xiaomi mi 9 SE
- Nem: Férfi
- Has thanked: 183 times
- Been thanked: 211 times
Sziasztok!
Ez az új frissítés nekem nem jelent sokat, mivel az aktiv átirnyitás modnak annyi, talán belles mod jo lesz a hivataos bellehez is!
Talán kisebb hibakat javitottak, de az Anna 1-2 szoft. friss. t itt is felkell rakni flash után.
Ez az új frissítés nekem nem jelent sokat, mivel az aktiv átirnyitás modnak annyi, talán belles mod jo lesz a hivataos bellehez is!
Talán kisebb hibakat javitottak, de az Anna 1-2 szoft. friss. t itt is felkell rakni flash után.
- Doky586
- 3. szint
- Has thanked: 19 times
- Been thanked: 47 times
Nálam független 059f464 -es telón nem talál új frissítést OTA-n.
se menüből (Eszközök/Szoft.friss) se a *#0000# után... 022.014 a legújjabb.
se menüből (Eszközök/Szoft.friss) se a *#0000# után... 022.014 a legújjabb.
- tnoise
- 2. szint
- Készüléktípus: C7
- Has thanked: 8 times
- Been thanked: 9 times
szóval akkor még egy ideig nem lesz Belle... pedig ma nyomkodtam egy 700-ast, és nagyon tetszett az új szoft. szerintem nagyon eltalálták..
kiforrott és szép
kíváncsian várom a C7 hardverével mit tud..
kiforrott és szép
kíváncsian várom a C7 hardverével mit tud..
- Damage401
- Újonc
- Készüléktípus: Nokia C7
- Has thanked: 2 times
- Been thanked: 1 time
Sziasztok!
http://www.youtube.com/watch?v=kd24vk9Elmk
C7(anna) vs 701(belle)
Illetve nézegettem még a Nokia N8 duruzsoló Bellét, szerintem szépen muzsikál
Üdv
http://www.youtube.com/watch?v=kd24vk9Elmk
C7(anna) vs 701(belle)
Illetve nézegettem még a Nokia N8 duruzsoló Bellét, szerintem szépen muzsikál
Üdv
Telefon History:
Siemens MC60->Sony Ericcson K300i -> Sony Ericcson K750i -> Sony Ericcson C902i -> HTC Desire ->Nokia C7
Siemens MC60->Sony Ericcson K300i -> Sony Ericcson K750i -> Sony Ericcson C902i -> HTC Desire ->Nokia C7
-
- Újonc
- Készüléktípus: Nokia E52
- Has thanked: 9 times
- Been thanked: 0
Sziasztok!
Az lenne a kérdésem, hogy a C7 Astound mivel másabb mint a normális C7?
Ezen a honlapon láttam: http://gsmhome.hu/nokia-c7-astound.gsm
Válaszotokat előre is köszönöm.
(Vagy ha van valakinek eladó C7-e akkor akkor szóljon )
-
- 5. szint
- Készüléktípus: Galaxy S7
- Has thanked: 56 times
- Been thanked: 444 times
Azon kivül, hogy az amerikai vásárlók számára készült, szinte semmi különbség!Huyugu írta:Sziasztok!
- Rating: 2.63%