Én december 8.-án vettem a vodánál egy ilyen készüléket. Nagyon megtetszett, főleg a qwerty billentyűzet, mert elég sokat írok vele (msn, email, sms). Vacciláltam a c6-00 és a c7-00 között, tudásra sokkal jobb a c7-00, de a qwerty a c6-00-án van. Aztán az árát is levitték és így eltudtam hozni 32.000.-ért, nem is gondolkodtam tovább, hát megvettem. Ez előző pár telefonom is nokia volt és nagyon megszerettem a márkát, bár azok még csak series s40-es platformot képviseltek. Hát mit mondjak, nagyon furcsa volt átszokni az s60-ra. Első héten csak nyomkodtam, nem töltöttem le semmit, ismerkedtem vele. Érdekes kifagyásokat tapasztaltam már rögtön az elején, ami általában akkor következett be, amikor hívás érkezett vagy hívtam valakit, ami furcsa volt benne, hogy kifagyott, de nyugodtan beszélgettem tovább, csak nem tudtam letenni, megkellett kérnem a másik felet, ugyan tegye már le. Aztán se kép, se hang, csak a középső gomb (menü) villogása jelezte, hogy valami áram még kóborol a szerkezetben, de sajnos semmire nem reagált, így maradt az akksi ki-be és restart. A másik fajta kifagyás ugyanezekkel a tűnetekkel jár, de azzal a különbséggel, hogy akkor fagy ki amikor sokáig nem nyomkodod. Szóval a hívásokat leszámítva, bármikor nyomkodtam, bármit csináltam vele, sosem fagyott ki (ez nekem nagyon érdekes volt). Próbálgattam a funkciókat, minden szépen működik rajta mobilnet, wifi, gps, fényképező, a videón egyszerűen elájultam. Második héttől elkezdtem letölteni mindent, szinte az összes programot letöltöttem, amit találtam rá, aztán persze jött a sok uninstall, de legalább tudom, hogy következőleg mi az amit lefogok szedni. Szóval összességében nekem nagyon tetszik a telefon, ami nem jött be az a kifagyások és picit az összeszerelési minőség (lötyög az akksifedél). Ezekközül a minőséggel együtt tudnék élni, de a kifagyásoktól meg szeretnék szabadulni. Remélem lesz rá valami normális frissítés, csak addig tanulgatnom kell, eddig a szignózással is meggyűlt a bajom, nem vagyok profi, de próbálkozom. Ja az enyémnek a szoftver verzió száma: v 11.0.029, egyedi verzó: 11.0.029.280.01. Felsorolnék 1-2 programot, ami nekem tetszik és használom is: -ebuddy 2.02(0) (teljesen jól működik egyszerre több fiókkal is bejelentkezhetsz), -internetes rádió 2.00(1) (nagyon sok rádióadó, szépen szól), -NetQin vírusírtó és tűzfal (sok beállítás, hívásszűrés, RAM felszabadítás, már találtam is vírust vele, le is szedte, azóta kevesebbszer fagy, így napi 1-2, előtte 15-20, persze lehet, h nincs semmi összefüggés és csak szeretném valamihez kötni), -OVI Maps (tökéletesen navigál hanggal), -opera mobil 10.00(498) (sok oldal megnyitásánál jobb, mint a gyári, de néha a gyári jobb, tudod hol ez, hol az), -skype 1.10(7) (ingyen lehet beszélgetni, chatelni, mobilnettel is szépen működik, még ebuddyval egyszerre is megy kihangosítva, közben billentyűzettel meg msn), -SPB mobil shell 3.07(673) (akár 10 főképernyő widgetekkel, amelyeket akár egymásra is rakhatsz, körhinta menü...stb.), -SPB puzzle 1.00(0) (nagyon korrekt puzzle), -SPB TV 1.05(1117) (m1, m2, hírtv, dunatv, és még sok más tv csatorna wifivel, mobilnettel), -brightlight 1.00(0) (nagyon jó zseblámpa funkció, a vakut használja). Ezeket a programokat ajánlom más c6 felhasználónak is.
Amit szerettem volna még ide írni, KIRÁLY az oldal!!!

UI.:Ha valaki rábbukkan egy olyan frissítésre ami nem fagy és minden működik utána is, az írjon...
Üdv mindenkinek!