Nokia C7-00

Kizárólag a Nokia C szériával foglalkozó témák
CsCsabesz
1. szint
1. szint
Készüléktípus: nokia C7
Has thanked: 13 times
Been thanked: 6 times

Re: Nokia C7-00

Hozzászólás Szerző: CsCsabesz »

Szia Todo!

Az "RM-675_M005.21.emmc.fpsx" fájl és az "RM-675 M005.16.emmc.fpsx" fájl között van különbség? Pár hete még a 16-os végű volt a tuti. Nekem is az van fent. Mellesleg vissza sírom az elöző szoftot, mert az legalább hibátlanul működött. Legalább 15-ször raktam újra phoenix-vel, de mindig van valami gondja. pl: csatlakozási hiba, vagy amikor hívok valakit nekem nem csöng ki, de neki igen viszont semmit nem hall. Sorolhatnám, de már a pokolba kívánom Annát. Régóta ez a c7-es volt az első nokia ami hibátlanul tette a dolgát. Egészen eddig.
Bocs kiborulásért, de már tele van a ...
gjoco1958
3. szint
3. szint
Készüléktípus: LG G3 2-16+LG G3 3-32- LGV10
Nem: Férfi
Has thanked: 107 times
Been thanked: 62 times

Hozzászólás Szerző: gjoco1958 »

CsCsabesz írta:Szia Todo!

Az "RM-675_M005.21.emmc.fpsx" fájl és az "RM-675 M005.16.emmc.fpsx" fájl között van különbség? Pár hete még a 16-os végű volt a tuti. Nekem is az van fent. Mellesleg vissza sírom az elöző szoftot, mert az legalább hibátlanul működött. Legalább 15-ször raktam újra phoenix-vel, de mindig van valami gondja. pl: csatlakozási hiba, vagy amikor hívok valakit nekem nem csöng ki, de neki igen viszont semmit nem hall. Sorolhatnám, de már a pokolba kívánom Annát. Régóta ez a c7-es volt az első nokia ami hibátlanul tette a dolgát. Egészen eddig.
Szia CsCsabesz!
Tudom nem vigasztal,de én C7-ről váltottam N8-ra és nekem is az a gondom,mint neked,hogy Anna után már egy hónapja kinlódok/négyszer lett újra flesselve/és még mindig van egy apró búgja egyszerüen nem tudjuk legyalulni valamiért két alkalmazásomnak a C-ről a "szemetét"
Kitartás Én is küzdök jó lesz meglátod csak végig kell járni a poklot!!!!!
"A gyakorlat a legjobb tanitómester"
/Publius Syrus/
Todo
5. szint
5. szint
Készüléktípus: Galaxy S7
Has thanked: 56 times
Been thanked: 444 times

Hozzászólás Szerző: Todo »

Igazából ez egy jó kérdés! Mind a kettő az E meghajtó gyári tartalma! A fájlméretük alig eltérő, viszont minden fontosabb dolgot tartalmazza mind a két fájl, ezért szerintem csak háttérképek,témák esetleg a csengőhangok közt lehet némi különbség! Nekem ez van rajta :"RM-675_M005.21.emmc.fpsx"!
Ezzel a hackel: viewtopic.php?f=82&t=3080
Amióta feltettem még nem jelentkezett semmi hasonló problémám! Phoenix elött én nem szoktam semmit törölgetni hanem a fájlkezelöben simán leformázom az E-t, és mert memóriakártya is van a telcsibe (F) azt is! A biztonsági mentésből pedig csak a névjegyzék, naptárbejegyzések, képek és videók mentéseit teszem vissza!
CsCsabesz
1. szint
1. szint

Todo írta:

Igazából ez egy jó kérdés! Mind a kettő az E meghajtó gyári tartalma! A fájlméretük alig eltérő, viszont minden fontosabb dolgot tartalmazza mind a két fájl, ezért szerintem csak háttérképek,témák esetleg a csengőhangok közt lehet némi különbség! Nekem ez van rajta :"RM-675_M005.21.emmc.fpsx"!
Ezzel a hackel: viewtopic.php?f=82&t=3080
Amióta feltettem még nem jelentkezett semmi hasonló problémám! Phoenix elött én nem szoktam semmit törölgetni hanem a fájlkezelöben simán leformázom az E-t, és mert memóriakártya is van a telcsibe (F) azt is! A biztonsági mentésből pedig csak a névjegyzék, naptárbejegyzések, képek és videók mentéseit teszem vissza!

Szia

Nekem speciel a videók is bekavartak. Amint töröltem a videókat egyből tudtam telepíteni a nokia sleeping screent. Más qt-s progikkal is voltak gondjaim a telepítésnél. Reméltem, hogy ezek után rendben lesz a telcsi, de még mindig van valami nyűgje.
CsCsabesz
1. szint
1. szint

gjoco1958 írta:

Szia CsCsabesz!
Tudom nem vigasztal,de én C7-ről váltottam N8-ra és nekem is az a gondom,mint neked,hogy Anna után már egy hónapja kinlódok/négyszer lett újra flesselve/és még mindig van egy apró búgja egyszerüen nem tudjuk legyalulni valamiért két alkalmazásomnak a C-ről a "szemetét"
Kitartás Én is küzdök jó lesz meglátod csak végig kell járni a poklot!!!!!
Szia

Már csináltam teljes törlést, kivettem a memóriakártyát is és még mindig szívózik! Progikat semmit nem raktam vissza, hanem letöltögettem újra azt a párat amit használok. Apropó az opera minimen 3 nap után az index kockája átváltott origóra és az útolsó üres helyen megjelent a freemail. Életemben nem volt még freemail címem!
CsCsabesz
1. szint
1. szint

Nem tudom ti, hogy vagytok vele, de ez a gyári böngésző nem nagy szám. Nálam nem fogja leváltani az opera minit. Nem szeretem benne, hogy nem tudja egy töltés csíkkal betölteni a kívánt oldalt. 2,3,4 töltés is kell mire meg van az oldal. Szerintem ez nem túl profi. A görgetés is amatőr.
torteli
Újonc
Újonc
Készüléktípus: LG Optimus 3D
Has thanked: 1 time
Been thanked: 0

Hozzászólás Szerző: torteli »

Helló mindenkinek!
Az öcsém kapott egy c7-est. Mikor bekapcsolom ezt írja ki: phone start-up failed. contact the retailer. Szerintetek egy phoneix segithet?
Előre is kösz a segítséget.
potter55
Moderátor
Moderátor
Készüléktípus: Nokia N73
Has thanked: 10 times
Been thanked: 551 times

Hozzászólás Szerző: potter55 »

torteli írta:Helló mindenkinek!
Az öcsém kapott egy c7-est. Mikor bekapcsolom ezt írja ki: phone start-up failed. contact the retailer. Szerintetek egy phoneix segithet?
Előre is kösz a segítséget.
Igen. Halott módban kéne megpróbálni.
These users thanked the author potter55 for the post:
torteli (2011-09-24 szomb. 18:36:16)
Rating: 2.63%
Szignózás: Itt egy új hack, amihez nem kellennek szignófájlok, csak telepíteni és követni az utasításokat.

Köszönöm funkció. Használd, ahányszor neked segít valaki. :)

Nokia mobilok zenei klipekben. :D
tibby
1. szint
1. szint
Készüléktípus: C7
Has thanked: 27 times
Been thanked: 0

Hozzászólás Szerző: tibby »

Hello! Az mitől lehet, hogy pár mp3 zene "kotyog" ? Értem ezalatt, hogy valamely részén begyorsul, és érthetetlen, mintha tekerés lenne?
meszipeti
1. szint
1. szint
Készüléktípus: Nokia Lumia 925 + Samsung 5610
Has thanked: 11 times
Been thanked: 4 times

Hozzászólás Szerző: meszipeti »

Miért van az, ha leállítom a navigációt nem jön le a netről a telefon, folyamatosan kapcsolódik. Még akkor is, ha a Kapcsolat kezelőben leállítom, akkor is visszamegy. Próbáltam Task manager-rel bezárni, a térképeket bezárta, de a net kapcsolat aktív maradt. Csak akkor bontja, ha kikapcsolom a telefont. Bekapcsolás után minden rendben, nem csatlakozik újra. Ez csak akkor jön elő, ha elindítom a navigációt, ha poziciót keres és utána kilépek, akkor nem.
NOKIA 3210>3410>3510>Siemens CF62>6020>6233>E 52>c7>Lumia 710>Lumia 720> Lumia 925 és Samsung 5610
Válasz küldése

Vissza: “C-széria”