Sose értettem, hogy az emberek miért töltenek fel olyan dolgokat, amit ingyen lehet leszedni a gyártó oldaláról... Mindegy, ez egy rossz beidegződés, vagy csak kedvezzünk a lustáknak...
Nokia 3110>5110>6110>6210>6600>7610>6630>N70>E61>E50>E90>E51>E71>E52>5800XM>C7>700
Ericsson GA318>T39m (T39m még megvan!)
Samsung Galaxy Spica>HTC Desire (Az Android még nem nőtt fel a feladathoz)
Sose értettem, hogy az emberek miért töltenek fel olyan dolgokat, amit ingyen lehet leszedni a gyártó oldaláról... Mindegy, ez egy rossz beidegződés, vagy csak kedvezzünk a lustáknak...
Üdv!
Valaki megtudná mondani hogy a letöltéseknél található Silver_Joe3_N8_Alap.sis-t miért nem tudom C7 re feltenni?
Az a hibaüzenet hogy tanusitvány hiba lépjek kapcsolatba a szolgáltatóval.
Van erre megoldás vagy felejtös?
Valahogy az ikonok nemtetszenek az annán ezt szeretném megváltoztatni.
rumci2 írta:Üdv!
Valaki megtudná mondani hogy a letöltéseknél található Silver_Joe3_N8_Alap.sis-t miért nem tudom C7 re feltenni?
Az a hibaüzenet hogy tanusitvány hiba lépjek kapcsolatba a szolgáltatóval.
Van erre megoldás vagy felejtös?
Valahogy az ikonok nemtetszenek az annán ezt szeretném megváltoztatni.
Sziasztok!
Nagy örömömmel látom, hogy jött egy új frissítés, és próbálom is azonnal telepíteni, szokás szerint nokia ovi suite-on keresztül. De minden alkalommal a telefon kikapcsol, a kapcsolat megszakad, és kezdhetem előröl. A program ki is írja, hogy a telefon, leáll majd újraindul, de hiába várok nem indul újra. Az ovi suite meg csak annyit kér húzzam ki a gépből, majd visszakapcsolva újracsatlakoztassam. Ha valaki tudna megoldást, nagyon hálás lennék.
A Nokia Ovi suite- tal egyébként, van egy másik problémám is, örülnék ha megtudnátok mondani, miért ír minden alkalommal hiba üzenetet ha frissíteni szeretnék ("Nem lehet csatlakozni a szolgáltatóhoz"). De ettől függetlenül az összes eddigi frissítést gond nélkül telepítette
Sziasztok! Valaki tud segíteni? A telefonra újabban nem tudok feltelepíteni semmit. Nem telepíthető. Ez a hibaüzenet. Olyat se ami már régen fenn volt. Tippem az, hogy a smart installerrel lett valami. A telefon gyári, semmi extra nem történt, nem töröltem semmit. Frissítve sincs annára még a korábbi verza. Qt rendben. Ami feltünt, hogy az e re ha belépek akár a gyári filekezelővel, a mappák alatt volt néhány txt vagy olyasmi ikonú file, most csak 1-2 darab maradt, de nem töröltem. A smart installert honnan szerezzem be? Hogy települ így? Számítógép nélkül megoldható? Java települ. Valakinek ötlet?