Nokia C7-00

Kizárólag a Nokia C szériával foglalkozó témák
Doky586
3. szint
3. szint
Has thanked: 19 times
Been thanked: 47 times

Re: Nokia C7-00

Hozzászólás Szerző: Doky586 »

sityu írta:
Google a barátom :shifty: írta: 1. Kapcsolj be egy tetszőleges internetcsomagot. Ez lehet a legegyszerűbb NETSTART is. Küldj egy "+ NETSTART" kombinációt SMS-ben idézőjelek nélkül a 1430-as számra. Visszajelez, ha OK.

2. Állítsd be a hozzáférési pontot. Legtöbb telefonban már benne van a beállítás, ezt T-Mobile NET-ként fogod megtalálni a telefonban. Csak ezzel csatlakozz, mert a WAP beállítással pénzt vesz le a kártyáról. A web'n'walk hozzáférési pont is kiváló a csatlakozáshoz.
Még valami:
1430-ra küldött üzenetek ingyenesek. A NETSTART havidíjmentes, és csak a forgalomért kell fizetni. A facebook viszont teljesen ingyenes, de csak a 0.facebook.com címről!
Sokmindent hallottam a netstartról, de azt hogy ingyenes lenne még nem. (persze havidíjmentes..)
Ha valaki ezután megkapja majd az 50+ezres számláját tuti nem hivatkozhat arra hogy nem ő kérte...
sityu
Újonc
Újonc
Készüléktípus: Nokia C7
Has thanked: 2 times
Been thanked: 3 times

Hozzászólás Szerző: sityu »

Doky586 írta: Sokmindent hallottam a netstartról, de azt hogy ingyenes lenne még nem. (persze havidíjmentes..)
Ha valaki ezután megkapja majd az 50+ezres számláját tuti nem hivatkozhat arra hogy nem ő kérte...
:!: Én nem azt írtam, hogy a NETSTART ingyenes lenne! :sly:
:!: Nincs külön havidíj, csak a forgalom után fizetsz! :!:
:!: Az SMS üzenet ingyenes amiben a szolgáltatást igényled: 1430! :!:
:!: T-mobilosoknak csak a Facebook használat ingyenes és az is csak addig, amig a 0.facebook.com oldalon vannak! :!:
:!: :!: Amint elhagyod az oldalt fizethetsz, mint a katonatiszt!! :!: :!:
:angry:
Ficsi84
Újonc
Újonc
Készüléktípus: Nokia C7-00
Has thanked: 0
Been thanked: 0

Hozzászólás Szerző: Ficsi84 »

Sziasztok!

Továbbra sem kaptam választ arra, mivel tudnék a (telenor+anna)telón excel és word fileokat szerkeszteni. Nehezen adnék ki 2ezer ft-ot a teljes quick officért ami vagy működik vagy nem. Előre is köszönöm a segítségeteket!
Üdv
Ficsi
Doky586
3. szint
3. szint
Has thanked: 19 times
Been thanked: 47 times

Hozzászólás Szerző: Doky586 »

Ficsi84 írta:Továbbra sem kaptam választ arra, mivel tudnék a (telenor+anna)telón excel és word fileokat szerkeszteni. Nehezen adnék ki 2ezer ft-ot a teljes quick officért ami vagy működik vagy nem. Előre is köszönöm a segítségeteket!
Nálam (föggetlen+anna) simán szerkeszti a gyári beépített quick office..
sityu
Újonc
Újonc
Készüléktípus: Nokia C7
Been thanked: 3 times

Hozzászólás Szerző: sityu »

Ficsi84 írta:Sziasztok!

Továbbra sem kaptam választ arra, mivel tudnék a (telenor+anna)telón excel és word fileokat szerkeszteni. Nehezen adnék ki 2ezer ft-ot a teljes quick officért ami vagy működik vagy nem. Előre is köszönöm a segítségeteket!
Üdv
Ficsi
Csak neked, és csak most: Picsel Smart Office v1.2.7 ;)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára sityu 2011-08-29 hétf. 22:27:35-kor.
nokiae668
4. szint
4. szint
Készüléktípus: Xiaomi mi 9 SE
Nem: Férfi
Has thanked: 183 times
Been thanked: 211 times

Hozzászólás Szerző: nokiae668 »

Sziasztok!

Nekem most, egyszer csak kiirta a telo hogy helyezzen bele sim kártyát és volt benne! de utánna oflinera váltott ujraindult és nem volt téreérő ott ahol van egyébként az emeleten! Na kikapcs. akku és sim ki majd uijra beraktam bekapcsoltam s minden a régi volt :taps2:
A kérdésem: Ez sim hiba? (sztm az mert a telo mködik és a sim is 6 éveslesz lassan! :( )
Vagy minden T-s telo megbolondut egy kis idore '17.30 után???? :D :D ;)
potter55
Moderátor
Moderátor
Készüléktípus: Nokia N73
Has thanked: 10 times
Been thanked: 551 times

Hozzászólás Szerző: potter55 »

nokiae668 írta:Sziasztok!

Nekem most, egyszer csak kiirta a telo hogy helyezzen bele sim kártyát és volt benne! de utánna oflinera váltott ujraindult és nem volt téreérő ott ahol van egyébként az emeleten! Na kikapcs. akku és sim ki majd uijra beraktam bekapcsoltam s minden a régi volt :taps2:
A kérdésem: Ez sim hiba? (sztm az mert a telo mködik és a sim is 6 éveslesz lassan! :( )
Vagy minden T-s telo megbolondut egy kis idore '17.30 után???? :D :D ;)
Az már elég öreg. Szerintem menj be a T-hez és cseréltesd ki ingyen.
These users thanked the author potter55 for the post:
nokiae668 (2011-08-29 hétf. 19:20:55)
Rating: 2.63%
Szignózás: Itt egy új hack, amihez nem kellennek szignófájlok, csak telepíteni és követni az utasításokat.

Köszönöm funkció. Használd, ahányszor neked segít valaki. :)

Nokia mobilok zenei klipekben. :D
cortez0808
Újonc
Újonc
Készüléktípus: C 7-00

Hozzászólás Szerző: cortez0808 »

Sziasztok! Ti mit tudtok az NFC chipről, mik az érdekeségei a párosításon kívül, erre az n8 is képes? szeretném kipróbálni de Anna frissítés után nekem megjelent a kapcsolatoknál a c7-en, de az n8-on nem.
potter55
Moderátor
Moderátor
Készüléktípus: Nokia N73
Has thanked: 10 times
Been thanked: 551 times

Hozzászólás Szerző: potter55 »

cortez0808 írta:Sziasztok! Ti mit tudtok az NFC chipről, mik az érdekeségei a párosításon kívül, erre az n8 is képes? szeretném kipróbálni de Anna frissítés után nekem megjelent a kapcsolatoknál a c7-en, de az n8-on nem.
N8-on nem lehet használni, nincs benne NFC chip.
Magyarországon még nem terjedt el ez a technológia.
Szignózás: Itt egy új hack, amihez nem kellennek szignófájlok, csak telepíteni és követni az utasításokat.

Köszönöm funkció. Használd, ahányszor neked segít valaki. :)

Nokia mobilok zenei klipekben. :D
sst17
Újonc
Újonc
Készüléktípus: nokia c7
Has thanked: 0

Hozzászólás Szerző: sst17 »

Sziasztok! Nekem is az a bajom, hogy eltűnt 3 ikon, a mobil tv, az új zenék, meg a kereső. T-s a teló... Láttam másnál is hasonló a probléma, nem tud valaki megoldást????? :)
Válasz küldése

Vissza: “C-széria”