Nokia C7-00
-
- Újonc
- Készüléktípus: C7
- Nem: Férfi
- Has thanked: 0
- Been thanked: 0
Re: Nokia C7-00
Sziasztok! Én is felraktam Anna-t (Nokia softw updaterrel, T-mobilos telefon, nem volt semmi gond a telepítéssel). Első benyomásaim alapján nem tűnik rossznak, kifejezetten tetszik az új böngészője, viszont a teló régi ikonjai szerintem jobbak voltak, néhányukról első ránézésre nem mondanám meg hogy mit indít, ha nem ismerném. Ami viszont kifejezetten bosszant, hogy az előző verzióban fenn volt az Adobe reader, most pedig letörölte, így a mobilon lévő pdf fájlokat nem tudom megnyitni. A Quickoffice ugyanúgy rajta van, mint korábban, bár ellenben Annácska beharangozójával, semmi újdonságot nem fedeztem fel benne, és szerkeszteni továbbra sem lehet vele.
-
- 5. szint
- Készüléktípus: Galaxy S7
- Has thanked: 56 times
- Been thanked: 444 times
Talán egy hard reset segít: viewtopic.php?f=136&t=3122#3kanna írta:sziasztok,
frissítettem a telefonom (csakmert non-stop figyelmeztető üzeneteket dobált fel, hogy új verzió elérhető.. és nem gondoltam volna hogy ekkora sz@r ez az Anna...), erre miután befejeztem (éjszakára kikapcsoltam a telefont) ma reggel meg kéri a LEZÁRÓKÓD-ot!!! Amit viszont már nem tudok.
Ahogy próbálkozok, minden 5-ik kísérlet után kiírja, hogy rosszul adtam meg a lezárókódot, ezért 5 perc múlva felold. DE NEM OLD FEl!!!
Ez ez anna egy katasztrófa amúgy is, ergonómiailag minden idők legrosszabb op.rendszere, de hogy ennyire .ftalicska legyen az vicc!!!
Tudna valaki segíteni, hogy ezt a lezárókódot hogy lehetne kikerülni???
ha már egyszer kiírja, hogy felold, hogy lehet mégis feloldani?
(köszönöm előre is)
Ha nem akkor egy szoftver frissítés phoenixel dead módban!
-
- 5. szint
Szerintem ezzel csak az a probléma, hogy annyira minimális a különbség, hogy az nem éri meg befektetni kb. 10 000Ft.-ot!djpety írta:Kompatibilis lesz Írták a Nokiások, a facebook oldalakun megkérdezte valaki.nokiae668 írta:A 701 elott nincs C, talán ez lenne a C7-01?tnoise írta:Kíváncsi leszek, hogy a Nokia 701 aksija kompatibilis lesz-e a C7-tel... ??!
Bár nem túl nagy a kapacitás-különbség, azért érdekes lehet...
http://djpety.nt-hosting.hu/capture/2011-08-28_1134.png
Mert az a 100 mA nem fogja egy nappal sem tovább hajtani a C7-et!
-
- Újonc
- Készüléktípus: c7
köszi,Todo írta:Talán egy hard reset segít: viewtopic.php?f=136&t=3122#3kanna írta:sziasztok,
frissítettem a telefonom (csakmert non-stop figyelmeztető üzeneteket dobált fel, hogy új verzió elérhető.. és nem gondoltam volna hogy ekkora sz@r ez az Anna...), erre miután befejeztem (éjszakára kikapcsoltam a telefont) ma reggel meg kéri a LEZÁRÓKÓD-ot!!! Amit viszont már nem tudok.
Ahogy próbálkozok, minden 5-ik kísérlet után kiírja, hogy rosszul adtam meg a lezárókódot, ezért 5 perc múlva felold. DE NEM OLD FEl!!!
Ez ez anna egy katasztrófa amúgy is, ergonómiailag minden idők legrosszabb op.rendszere, de hogy ennyire .ftalicska legyen az vicc!!!
Tudna valaki segíteni, hogy ezt a lezárókódot hogy lehetne kikerülni???
ha már egyszer kiírja, hogy felold, hogy lehet mégis feloldani?
(köszönöm előre is)
a hard reset törli a memóriát, vagy töröl bármit is?
(telefonkünyv, üzenetek, jegyzet stb.)
amúgy a tegnap frissítettem a nokia ovi suite-al, az a biztonsági mentést tárolja valahol a számítógépen??
Arra gondolva, hogy az ovi suite-al vissza tudom esetleg tenni a biztonsági mentést!?
(Rákerestem és nem találom sehol, sajnos én korábban magadtam hova mentse az ovi suite a sz.gépen a biztonsági mentést, viszont a megadott útvonalon egy mappát töröltem (lehet ez a gond) de a "szülő" mappában sincs a biztonsági mentés. Sőt még "Dokumentumok/Ovi/Biztonsági mentések" alatt sincs..)
-
- Újonc
- Készüléktípus: C 7-00
- Has thanked: 2 times
A memória kártyán is Images mappában vannak a képek, de eddig a régi rendszerrel nem volt ez gond. Egybe másolni nem nagyon szeretném.miller0214 írta:Mert a Galéria csak az Images mappában lévő képeket látja.cortez0808 írta:Sziasztok! Lenne egy érdekes dolog az annával nálam amit a régi szoftverrel nem csinált, nem tudom ez egyedi-e de hátha tudjátok miért van ez. A gyári képnézegetőben nem látja azokat a képeket amik a memória kártyán vannak, fájlkezelő látja meg is lehet vele nyitni de a képnézegetőnél hiányzik. Ez miért lehet? Meg lehet valahogy oldani hogy lássa? Vagy esetleg csak úgy ha a belső memóriára másolom?
-
- 5. szint
cortez0808 írta:A memória kártyán is Images mappában vannak a képek, de eddig a régi rendszerrel nem volt ez gond. Egybe másolni nem nagyon szeretném.miller0214 írta:Mert a Galéria csak az Images mappában lévő képeket látja.cortez0808 írta:Sziasztok! Lenne egy érdekes dolog az annával nálam amit a régi szoftverrel nem csinált, nem tudom ez egyedi-e de hátha tudjátok miért van ez. A gyári képnézegetőben nem látja azokat a képeket amik a memória kártyán vannak, fájlkezelő látja meg is lehet vele nyitni de a képnézegetőnél hiányzik. Ez miért lehet? Meg lehet valahogy oldani hogy lássa? Vagy esetleg csak úgy ha a belső memóriára másolom?
Akkor lehet, hogy a memkarit is formázni kellene, mert bármelyik memóriáról ( a memóriakártyáról is) az Images mappában lévő képeket látja és beolvassa a képnézegető!
-
- 5. szint
Igen a hard reset mindent töröl és a ROM-ból újratelepül az oprendszer! Ezért is van esélye, hogy utánna nem zaklat akanna írta:köszi,Todo írta:
Talán egy hard reset segít: viewtopic.php?f=136&t=3122#3
a hard reset törli a memóriát, vagy töröl bármit is?
(telefonkünyv, üzenetek, jegyzet stb.)
amúgy a tegnap frissítettem a nokia ovi suite-al, az a biztonsági mentést tárolja valahol a számítógépen??
Arra gondolva, hogy az ovi suite-al vissza tudom esetleg tenni a biztonsági mentést!?
(Rákerestem és nem találom sehol, sajnos én korábban magadtam hova mentse az ovi suite a sz.gépen a biztonsági mentést, viszont a megadott útvonalon egy mappát töröltem (lehet ez a gond) de a "szülő" mappában sincs a biztonsági mentés. Sőt még "Dokumentumok/Ovi/Biztonsági mentések" alatt sincs..)
lezárókóddal! Ha nagyon nem állitgattad el a beállitásokat az ovinál akkor a névjegyzék és naptárbejegyzések mentését megtalálhatod a microsoft outlook-ban! Biztonsági mentésből viszont ezeken és a képeken ,videókon kivül nem szabad visszaállitani semmit, mert problémát okozhatnak!
-
- Újonc
Sziasztok! most akarok vásárolni egy C7 est! olvastam vissza jó pár oldalt, érdekelne mindenkinek a személyes tapasztalata, miben más ez a Symbian anna? a teló hány napot bir? kijelzö Gorilla Glas? hogy birja a karcot? minden tapasztalat és észrevétel érdekel! válaszotokat elöre is köszönöm! ja hol érdemes venni ilyen telót? Gsm line megbizható bolt?
- sanyci
- 2. szint
- Készüléktípus: Nokia 700
- Has thanked: 4 times
- Been thanked: 34 times
OVB!Norbi100 írta:Sziasztok! most akarok vásárolni egy C7 est! olvastam vissza jó pár oldalt, érdekelne mindenkinek a személyes tapasztalata, miben más ez a Symbian anna? a teló hány napot bir? kijelzö Gorilla Glas? hogy birja a karcot? minden tapasztalat és észrevétel érdekel! válaszotokat elöre is köszönöm! ja hol érdemes venni ilyen telót? Gsm line megbizható bolt?
Szerinted hányszor válaszoltunk már ezekre a kérdésekre??? Olvass vissza, vagy használd a fórum keresőjét, baloldalt felül...
Semmi értelme, hogy most mindenki elölről elkezdje írni a dolgait miattad...
Nokia 3110>5110>6110>6210>6600>7610>6630>N70>E61>E50>E90>E51>E71>E52>5800XM>C7>700
Ericsson GA318>T39m (T39m még megvan!)
Samsung Galaxy Spica>HTC Desire (Az Android még nem nőtt fel a feladathoz)
Ericsson GA318>T39m (T39m még megvan!)
Samsung Galaxy Spica>HTC Desire (Az Android még nem nőtt fel a feladathoz)
-
- 5. szint
Szia!Norbi100 írta:Sziasztok! most akarok vásárolni egy C7 est! olvastam vissza jó pár oldalt, érdekelne mindenkinek a személyes tapasztalata, miben más ez a Symbian anna? a teló hány napot bir? kijelzö Gorilla Glas? hogy birja a karcot? minden tapasztalat és észrevétel érdekel! válaszotokat elöre is köszönöm! ja hol érdemes venni ilyen telót? Gsm line megbizható bolt?
Én december óta használom és maximálisan meg vagyok vele elégedve!
Talán egy kicsit jobb lett a teló Annától, de azért nem dobtam hátast az ámulattól mióta használom! Amit én legfőképpen hiányolok belőle az elöző szofthoz képest az, az, hogy a bal felső sarokban már nincs legördülő ablak ha létrejön egy adatkapcsolat és a naplóban sincs adatkommunikációs bejegyzés, csak az összesített számlálóban mutatja a forgalmat!
A teló 1, max 2 napot bír használattól függöen!
Igen a kijelző Gorilla Glas!
Hogy a kijelző mennyire birja a karcot, arra nem tudok válaszolni, mert az enyém még fóliás és mindig üres zsebben hordom, (nem kulcsok és aprópénz mellett) tehát teljesen karcmentes!
Ott érdemes venni ahol a legolcsóbb, 2 év garanciával! Ha van rá módod akkor ellenőrizd le a productját a ( *#0000# Termékkód) és ha ezek közül valamelyikkel egyezik: viewtopic.php?f=136&t=3122#2 akkor a legjobb, mert ebben az esetben biztosan gyárilag tartalmaz a készülék magyar nyelvet!
Ha egyikkel sem egyezik, abban az esetben egy ovis szoftverfrissítésnél eltünik a készülékedről a magyar nyelv!
A fentebb emlitett oldalon még sok információt olvashatsz a telóval kapcsolatban!