Nokia C7-00

Kizárólag a Nokia C szériával foglalkozó témák
potter55
Moderátor
Moderátor
Készüléktípus: Nokia N73
Nem: Férfi
Has thanked: 10 times
Been thanked: 551 times

Re: Nokia C7-00

Hozzászólás Szerző: potter55 »

tibby írta:Hello! A telefon aksiját m megformázni kikapcsolt állapotban kell? Mert amikor megvettem bekapcsolva rajtahagytam töltőn úgy kb 15 óráig, bár a töltésjelző lámpa már kb 3 óra után elaludt. Ezt csak azért kérdem, mert a C7esem már 1 hónapja megvan, de nekem úgy tűnik, hogy hamar lemerül.
Ezeket az aksikat nem kell formázni.
Meg kéne nézni egy taskman programmal, hogy mi fut a háttérben.
Szignózás: Itt egy új hack, amihez nem kellennek szignófájlok, csak telepíteni és követni az utasításokat.

Köszönöm funkció. Használd, ahányszor neked segít valaki. :)

Nokia mobilok zenei klipekben. :D
Todo
5. szint
5. szint
Készüléktípus: Galaxy S7
Has thanked: 56 times
Been thanked: 444 times

Hozzászólás Szerző: Todo »

tibby írta:Hello! A telefon aksiját m megformázni kikapcsolt állapotban kell? Mert amikor megvettem bekapcsolva rajtahagytam töltőn úgy kb 15 óráig, bár a töltésjelző lámpa már kb 3 óra után elaludt. Ezt csak azért kérdem, mert a C7esem már 1 hónapja megvan, de nekem úgy tűnik, hogy hamar lemerül.
Mit értesz azalatt, hogy hamar lemerül? Ezek a telók átlagosan 1-2 napig birják szuflával használattól függöen!
tibby
1. szint
1. szint
Készüléktípus: C7
Has thanked: 27 times
Been thanked: 0

Hozzászólás Szerző: tibby »

Ezeket az aksikat nem kell formázni.
Meg kéne nézni egy taskman programmal, hogy mi fut a háttérben.
Rendben, csak a boltban mondták, hogy hagyjam töltőn!
Mit értesz azalatt, hogy hamar lemerül? Ezek a telók átlagosan 1-2 napig birják szuflával használattól függöen!
Eddig 2-3 napnál tovább nem emlékszem, hogy bírta volna. A battery info fennt van, az alapján éjféltől reggel 10-ig olyan 5% is lemegy, amikor nincs is használva! Persze ha már 80% alá megy, akkor már mintha lassabban fogyna az aksi. (telepített alkalmazások közül csak a battery monitor 2 fut)
Fabio eM.
Újonc
Újonc
Készüléktípus: Nokia C7
Has thanked: 6 times

Hozzászólás Szerző: Fabio eM. »

tudtok valami ötletet, hol szignózzak, csomó oldalt néztem, egyik se jó már? :(
hackelni nem akarom, mert szervizelés előtt nem szeretnék a hard resetet :DDD más meg az h ha esetleg be se kapcsolna a teló (olyan baja lenne) úgy elvinném garira, akkor ugye nem lesz már garancia...
potter55
Moderátor
Moderátor
Készüléktípus: Nokia N73
Has thanked: 10 times
Been thanked: 551 times

Hozzászólás Szerző: potter55 »

Fabio eM. írta:tudtok valami ötletet, hol szignózzak, csomó oldalt néztem, egyik se jó már? :(
hackelni nem akarom, mert szervizelés előtt nem szeretnék a hard resetet :DDD más meg az h ha esetleg be se kapcsolna a teló (olyan baja lenne) úgy elvinném garira, akkor ugye nem lesz már garancia...
Ha te se tudod bekapcsolni, akkor ők se, így ők se fogják tudni, hogy milyen ROM van rajta.

Egyenlőre nincs megoldás a szignófájlok beszerzésére.
Szignózás: Itt egy új hack, amihez nem kellennek szignófájlok, csak telepíteni és követni az utasításokat.

Köszönöm funkció. Használd, ahányszor neked segít valaki. :)

Nokia mobilok zenei klipekben. :D
Todo
5. szint
5. szint
Készüléktípus: Galaxy S7
Has thanked: 56 times
Been thanked: 444 times

Hozzászólás Szerző: Todo »

Fabio eM. írta:tudtok valami ötletet, hol szignózzak, csomó oldalt néztem, egyik se jó már? :(
Mostanában nincs mód a szignófájlok beszerzésére! Nekem megvannak a fájlok a telomhoz, ennek ellenére én ezt a megoldást választottam amit bátran ajánlok neked is!
http://smartphonepro.hu/node/105
Tulok
Újonc
Újonc
Készüléktípus: Nokia c7
Has thanked: 0

Hozzászólás Szerző: Tulok »

Sziasztok! Valaki eltudja küldeni a már meglévő cer és key fájlait, tudom hogy minden telefonhoz más kell IMEI szám minden telefonnál más, csak van egy tippem, hogy lehetne otthon gyártani saját magunknak ilyen fájlokat, csak ahhoz kéne nekem egy minta fájl. Persze ha menne a dolog megosztanám veletek.

Valamit milyen térképet és gps programot tudtok javasolni C-700-ra.

A segítségeteket előre is köszönöm szépen.
Doky586
3. szint
3. szint
Has thanked: 19 times
Been thanked: 47 times

Hozzászólás Szerző: Doky586 »

Tulok írta:Sziasztok! Valaki eltudja küldeni a már meglévő cer és key fájlait, tudom hogy minden telefonhoz más kell IMEI szám minden telefonnál más, csak van egy tippem, hogy lehetne otthon gyártani saját magunknak ilyen fájlokat, csak ahhoz kéne nekem egy minta fájl. Persze ha menne a dolog megosztanám veletek.
Sok sikert. Ha ennyire profi vagy az RSA titkosítás törésében és sokszáz gép áll mögötted ami ehez kell, akkor várjuk hogy indíts egy új oldalt.. Mivel a bankok és a pc ipar is többek közt erre épül, gondolom már multimilliomos vagy.. :mrgreen:

Egyébként így néznek ki:
.cer file:
-----BEGIN CERTIFICATE-----
NzA1NDYMDzM1KTk5MTA0NjM3NjcxNgwPMzUxOTkxMDQ5ODI0MDI4DA8vNTE5OTEw
NTIwMDAwNDE4OTE0MDUMDzM1MjAwMDA1MzY4NDYzMgwPMzUyMDAwMDQ6MjE4Mjg4
(...párszáz ilyen sor...)
-----END CERTIFICATE-----

.key file:
-----BEGIN RSA PRIVATE KEY-----
NDn0MzU0NjkMDzM1MTk5MTA0OTg2NZUzMwwPMzUxOTk2MDQzMjY3NDgxDA8zNTE5
OTkwNDQzNDczODEMDzM3MTk5OTA0NDYwNDIyOQwPMzUyMDAwMDQwMjQ5MDU0DA8z
(...két tucat ilyen sor...)
-----END RSA PRIVATE KEY----
Tulok írta:milyen térképet és gps programot tudtok javasolni
OVI maps ?
A hozzászólást 3 alkalommal szerkesztették, utoljára Doky586 2011-08-02 kedd 13:50:28-kor.
tnoise
2. szint
2. szint
Készüléktípus: C7
Has thanked: 8 times
Been thanked: 9 times

Hozzászólás Szerző: tnoise »

ugy utalom, amikor egy telefon nem azt csinalja,amit "iger" :)
- bejövö hivas, bt kihangosito.. 'Hivas fogadas (keszuleken)' -> de persze a hang a kihangositora megy.. :(

nektek is?
Fabio eM.
Újonc
Újonc
Készüléktípus: Nokia C7
Has thanked: 6 times

Hozzászólás Szerző: Fabio eM. »

ok akkor majd lehet én is teszek rá. szóval gyakorlatilag nincs rá esély h elveszik a garim?
Ovi store-ra nincs más megoldás a qt törlés, visszatelepítés-en kívül? mert most ugye nem tudok szignózni, qt- se tudom feltenni
Válasz küldése

Vissza: “C-széria”