Nokia C6-00

Kizárólag a Nokia C szériával foglalkozó témák
matthew0200
Újonc
Újonc
Készüléktípus: nokia c6
Has thanked: 0
Been thanked: 0

Nokia C6-00

Hozzászólás Szerző: matthew0200 »

Hello,tudnátok nekem segíteni? Az lenne a problémám,hogy nem működik a GPS,próbálkoztam vele,de leszívta a pénzt a telóról. Hogy lehetne ingyenesen használni? Kössz szépen
Damir
Kiemelt 6. szint
Kiemelt 6. szint
Has thanked: 48 times
Been thanked: 349 times

Re: Nokia C6-00

Hozzászólás Szerző: Damir »

matthew0200 írta:Hello,tudnátok nekem segíteni? Az lenne a problémám,hogy nem működik a GPS,próbálkoztam vele,de leszívta a pénzt a telóról. Hogy lehetne ingyenesen használni? Kössz szépen
Szia!

Helymeghatározási beállításoknál csak a Beépített vevő legyen bekapcsolva.

Aztán meg szabadban várj egyhelyben 5-10 percet.

Egyébként ezt a keresővel is megtalálhattad volna, már jópárszor le lett írva. Légyszives, legközelebb használd. Köszönöm!
qukac
Újonc
Újonc
Készüléktípus: C6-00
Been thanked: 1 time

Hozzászólás Szerző: qukac »

Tapasztaltatok ti vmilyen problémát a wifivel?Nekem eléggé rosszul kapcsolódik sok helyen ahol más telefonok találnak wifit az enyém nem lát vagy ha lát és viszonylag erős a jel csatlakoznék rá beütöm a kódot a kódoltakná és aztán kis várakozás után kiírja hogy nem található:S
Ez vmi telefonnál lévő szoftveres gond vagy a routert kell megfelelően konfigurálni?
balagee
Újonc
Újonc
Készüléktípus: Nokia C6

Hozzászólás Szerző: balagee »

Sziasztok.Remélem tud valaki segíteni.Nekem is a Wifivel lenne a problémám.Egyik pillanatról a másikra mikor csatlakozni szerettem volna a hálózathoz a kapcsolatok választása menü üres lett és nem látok egy hálózatot se.Amikor viszont a beállítások-kapcsolatok-wlan on belül próbálkozok ott látja az összes hálózatot viszont mikor csatlakozok rájuk semmi nem történik.
Damir
Kiemelt 6. szint
Kiemelt 6. szint
Has thanked: 48 times
Been thanked: 349 times

Hozzászólás Szerző: Damir »

balagee írta:Sziasztok.Remélem tud valaki segíteni.Nekem is a Wifivel lenne a problémám.Egyik pillanatról a másikra mikor csatlakozni szerettem volna a hálózathoz a kapcsolatok választása menü üres lett és nem látok egy hálózatot se.Amikor viszont a beállítások-kapcsolatok-wlan on belül próbálkozok ott látja az összes hálózatot viszont mikor csatlakozok rájuk semmi nem történik.
Szia!

Restart volt?
balagee
Újonc
Újonc
Készüléktípus: Nokia C6

Hozzászólás Szerző: balagee »

Damir írta:
balagee írta:Sziasztok.Remélem tud valaki segíteni.Nekem is a Wifivel lenne a problémám.Egyik pillanatról a másikra mikor csatlakozni szerettem volna a hálózathoz a kapcsolatok választása menü üres lett és nem látok egy hálózatot se.Amikor viszont a beállítások-kapcsolatok-wlan on belül próbálkozok ott látja az összes hálózatot viszont mikor csatlakozok rájuk semmi nem történik.
Szia!

Restart volt?

Szia!

Igen volt.
vezeto
Újonc
Újonc
Has thanked: 1 time

Hozzászólás Szerző: vezeto »

Csak annyit tudok a témához fűzni, hogy nálam eddig rendben ment a wifi mindenhol.
-
Más:
kérdeztem itt a fórumon kijelzővédő fóliával kapcsolatban válasz igaz nem jött viszont vásároltam ma a készülékhez és mindenkinek csak ajánlani tudom mert amit találtam (nem akarom reklámozni) az legalábbis nem ront a kijelző használhatóságán és nem is lóg kis a a telefon síkjából így olyan mint ha rajta sem lenne.
ozgid
Újonc
Újonc
Készüléktípus: Nokia C6-00

Hozzászólás Szerző: ozgid »

vezeto írta:Csak annyit tudok a témához fűzni, hogy nálam eddig rendben ment a wifi mindenhol.
-
Más:
kérdeztem itt a fórumon kijelzővédő fóliával kapcsolatban válasz igaz nem jött viszont vásároltam ma a készülékhez és mindenkinek csak ajánlani tudom mert amit találtam (nem akarom reklámozni) az legalábbis nem ront a kijelző használhatóságán és nem is lóg kis a a telefon síkjából így olyan mint ha rajta sem lenne.
1: Nem akarlak hülyeségre bátorítani, de én örülnék ha kiírnád milyet és hol találtál.
2: A wifi nállam is rendben van! (rengeteget használom)
Olyan a gyomrunk mint a gumicsizma, nem megy bele a víz!
tomiqa
Újonc
Újonc
Készüléktípus: Nokia E75

Hozzászólás Szerző: tomiqa »

Sziasztok!!
A quickoffice kéri, hogy vegyem meg, és nem is tudom használni, más nokiákon rajta volt és nem kellet fizetni érte. Ezen megoldható valahogy?
Nokia E75(no hack, Garmin navi),Nokia 6310i,Motorola V3
vezeto
Újonc
Újonc
Has thanked: 1 time

Hozzászólás Szerző: vezeto »

ozgid írta: 1: Nem akarlak hülyeségre bátorítani, de én örülnék ha kiírnád milyet és hol találtál.
2: A wifi nállam is rendben van! (rengeteget használom)
myscreen protector termék chrystal/ antireflex fólia típusspecifikusan lehet kapni

viszont rá kell jönnöm, hogy kihangosítva való telefonálás meglepően szívja az akkut (előző off átlag telefonomról is sokat beszéltem így ahhoz hasonlítva)
Válasz küldése

Vissza: “C-széria”