Nokia C7-00
-
- Újonc
- Készüléktípus: nokia c7-oo
- Has thanked: 8 times
- Been thanked: 0
Re: Nokia C7-00
sziasztok! az ovi suite-on keresztül hogy tudnék játékokat és alkalmazásokat letölteni a telefonra,vagy áthúzni valahogy?mert csak a "küldés mobiltelefon számra"jelenik meg...nem találom a send to friend-es fórumhozzászólást sem.na és persze a send to friendet sem....rengeteg játék proginál meg csak állandóan internet csatlakozást kér.olyan nincs amihez pl nem kell???és játszható is?köszi mindenkinek,aki tud segíteni!
- potter55
- Moderátor
- Készüléktípus: Nokia N73
- Nem: Férfi
- Has thanked: 10 times
- Been thanked: 551 times
Itt a letöltéseknél kiválasztod a játékot és a programot és ez szerint telepíted.elgreco1 írta:sziasztok! az ovi suite-on keresztül hogy tudnék játékokat és alkalmazásokat letölteni a telefonra,vagy áthúzni valahogy?mert csak a "küldés mobiltelefon számra"jelenik meg...nem találom a send to friend-es fórumhozzászólást sem.na és persze a send to friendet sem....rengeteg játék proginál meg csak állandóan internet csatlakozást kér.olyan nincs amihez pl nem kell???és játszható is?köszi mindenkinek,aki tud segíteni!
- Rating: 2.63%
Szignózás: Itt egy új hack, amihez nem kellennek szignófájlok, csak telepíteni és követni az utasításokat.
Köszönöm funkció. Használd, ahányszor neked segít valaki.
Nokia mobilok zenei klipekben.

-
- Újonc
- Készüléktípus: Galaxy S5 dual sim
- Been thanked: 1 time
Sziasztok! Valaki segítség, hogy lehet a bill.zárat kikapcsolni? Használati útmutatóba nem találtam, remélem azért lehet.
- potter55
- Moderátor
- Készüléktípus: Nokia N73
- Been thanked: 551 times
Oldalt van a gomb a kamera gomb felett. De gondolom nem erre gondoltál.wing73 írta:Sziasztok! Valaki segítség, hogy lehet a bill.zárat kikapcsolni? Használati útmutatóba nem találtam, remélem azért lehet.

Én a 16. oldalon találtam szót a használatiban az automatikus billentyűzárról.
Szignózás: Itt egy új hack, amihez nem kellennek szignófájlok, csak telepíteni és követni az utasításokat.

-
- Újonc
5800-volt nekem ott ki lehetett kapcsolni de itt csak időtúllépést állíthatok viszont akkor nem veszi le a kijelző fényét
- gjoco1958
- 3. szint
- Készüléktípus: LG G3 2-16+LG G3 3-32- LGV10
- Has thanked: 107 times
- Been thanked: 62 times
Szia wing73!
A letötések között találsz egy widgetként is kirakható Quick_Lock_v0.01 alkalmazást nagyon szuper Én ezt használom
Üdv:gjoco
A letötések között találsz egy widgetként is kirakható Quick_Lock_v0.01 alkalmazást nagyon szuper Én ezt használom

Üdv:gjoco
"A gyakorlat a legjobb tanitómester"
/Publius Syrus/
/Publius Syrus/
-
- Újonc
Igen köszi hasonló nekem is van. A gondom az, hogy a ha leteszem a telefont az pl.az asztalra akkor a kijelző fénye kapcsoljon ki de ne zárja le a telefont. Remélem érthetően írtam.
- gjoco1958
- 3. szint
- Készüléktípus: LG G3 2-16+LG G3 3-32- LGV10
- Has thanked: 107 times
- Been thanked: 62 times
Bocsi ezt benéztemwing73 írta:Igen köszi hasonló nekem is van. A gondom az, hogy a ha leteszem a telefont az pl.az asztalra akkor a kijelző fénye kapcsoljon ki de ne zárja le a telefont. Remélem érthetően írtam.

"A gyakorlat a legjobb tanitómester"
/Publius Syrus/
/Publius Syrus/
-
- Újonc
-
- 1. szint
- Készüléktípus: nokia C7
- Has thanked: 13 times
- Been thanked: 6 times
Sziasztok!
Mostanában kicsit furcsán old fel a billentyűzáram. Az oldalt lévő gomb elhúzása után elég hosszú időnek kell eltelnie, hogy bekapcsoljon a kijelző. Ez csak 1-2 sec, de soknak tűnik. Teljesen gyári T-s a mobil, nincs hack meg semmi belepiszkálás a szoftba. Ötlet?
Mostanában kicsit furcsán old fel a billentyűzáram. Az oldalt lévő gomb elhúzása után elég hosszú időnek kell eltelnie, hogy bekapcsoljon a kijelző. Ez csak 1-2 sec, de soknak tűnik. Teljesen gyári T-s a mobil, nincs hack meg semmi belepiszkálás a szoftba. Ötlet?