Nokia C7-00

Kizárólag a Nokia C szériával foglalkozó témák
potter55
Moderátor
Moderátor
Készüléktípus: Nokia N73
Nem: Férfi
Has thanked: 10 times
Been thanked: 551 times

Re: Nokia C7-00

Hozzászólás Szerző: potter55 »

lucio05 írta: Köszi. hurááá akkor! pr2.0 ában várható vajpn? minden második diwx ac3as szinte már... divwetátkonvertálni másik hangsávra ááááá nem idegesítő :duhos2:
Szerintem nem. De ez logikus mert a C7 az N8 kistestvére, vagyis kevesebb tudással kell rendelkeznie.
Szignózás: Itt egy új hack, amihez nem kellennek szignófájlok, csak telepíteni és követni az utasításokat.

Köszönöm funkció. Használd, ahányszor neked segít valaki. :)

Nokia mobilok zenei klipekben. :D
lucio05
1. szint
1. szint
Készüléktípus: Nokia N8 Green
Has thanked: 0
Been thanked: 0

Hozzászólás Szerző: lucio05 »

potter55 írta:
lucio05 írta: Köszi. hurááá akkor! pr2.0 ában várható vajpn? minden második diwx ac3as szinte már... divwetátkonvertálni másik hangsávra ááááá nem idegesítő :duhos2:
Szerintem nem. De ez logikus mert a C7 az N8 kistestvére, vagyis kevesebb tudással kell rendelkeznie.
az oké h kevesebb tulajdonság arra ott is van a csak 8giga belső memó meg a kamera. de hogy egy ilyen apróság.... idegesítő!
Todo
5. szint
5. szint
Készüléktípus: Galaxy S7
Has thanked: 56 times
Been thanked: 444 times

Hozzászólás Szerző: Todo »

lucio05 írta:
potter55 írta:
az oké h kevesebb tulajdonság arra ott is van a csak 8giga belső memó meg a kamera. de hogy egy ilyen apróság.... idegesítő!
Igen sajnos ilyen apróságokkal tesznek különbséget az N széria (multimédia) és a C széria (általános) telefonok között!
tnoise
2. szint
2. szint
Készüléktípus: C7
Has thanked: 8 times
Been thanked: 9 times

Hozzászólás Szerző: tnoise »

potter55 írta:
"kistestvér" ??
fogalmazzunk úgy, hogy különböző célcsoport .. hiszen ha kistestvér lenne, akkor pl nem ebbe került volna az NFC chip ..
:hmm2:
tibby
1. szint
1. szint
Has thanked: 27 times

Hozzászólás Szerző: tibby »

A wifivel kapcsolatban lenne kérdésem. Sokszor észrevettem már, ha pl a beépített közösségi facebookot használtam, akkor a wifire sokszor felcsatlakozott és magától bontotta a kapcsolatot.
Most a főklépernyőn kiválasztottam, hogy webeszközök online módba, kinntvan a közösségi cucc, és így is bontja egy idő után a wifit, valószínűleg a billentyűzár aktiválása után. Mit ér akkor az, h webeszközök online módba?
Ti is tapasztaltatok hasonlót? Elképzelhető, hogy a wifivel van valami?

Na most már nem jön le, az zavarhatta meg, hogyha felvolt csatlakozva, akkor is 1 percenként keresett hálózatokat. Lehet a force control widgets miatt.
tnoise
2. szint
2. szint
Has thanked: 8 times
Been thanked: 9 times

Hozzászólás Szerző: tnoise »

sziasztok, nalatok mukodik a facebook kliens uzenetek modulja?
(nekem "az uzenetek nem tolthetok le" hibauzenetet ad az elso pillanat ota..
tibby
1. szint
1. szint

tnoise írta:sziasztok, nalatok mukodik a facebook kliens uzenetek modulja?
(nekem "az uzenetek nem tolthetok le" hibauzenetet ad az elso pillanat ota..
Nekem működik, bár elég érdekesen.(Nem is mindig írja ki az új üzeneteket, ha ki van téva a főképernyőre!) Viszont az eddigi tapasztalataim alapján ez a beépített közösségi alkalmazás elég gagyi, lassú is, és meg a csoportokat se hozza be!
tibby
1. szint
1. szint

Nincs valami wifi manager progi? Ugyanis a teló magától lejön a wifiről!
lucio05
1. szint
1. szint
Készüléktípus: Nokia N8 Green
Has thanked: 0

Hozzászólás Szerző: lucio05 »

Létezik olyan kamaramod h 8mp es beállitásnál ne 4.3at hanem 16:9et használjon ateló? n8nál van ilyen de itt nem találtam a letöltéseknél. illetve erről a fajta hackről van valakinek tapasztalata? napok ót nem kapok szignófájlokat nem tudom bemerjem e vállalni ezt : http://www.smartphonepro.hu/node/105
Todo
5. szint
5. szint
Készüléktípus: Galaxy S7
Has thanked: 56 times
Been thanked: 444 times

Hozzászólás Szerző: Todo »

lucio05 írta:Létezik olyan kamaramod h 8mp es beállitásnál ne 4.3at hanem 16:9et használjon ateló? n8nál van ilyen de itt nem találtam a letöltéseknél. illetve erről a fajta hackről van valakinek tapasztalata? napok ót nem kapok szignófájlokat nem tudom bemerjem e vállalni ezt : http://www.smartphonepro.hu/node/105
Mióta Taylor megcsinálta ezt használom és kifogástalanul müködik! Szerintem nyugodtan vállald be!
Válasz küldése

Vissza: “C-széria”