Nokia C7-00
- potter55
- Moderátor
- Készüléktípus: Nokia N73
- Nem: Férfi
- Has thanked: 10 times
- Been thanked: 551 times
Re: Nokia C7-00
Facebook. De egy taskman programmal meg tudod nézni, hogy mi fut a háttérben.gazofrank írta:A Mail nem aktív és fb micsoda ,mert nem értem?
Szignózás: Itt egy új hack, amihez nem kellennek szignófájlok, csak telepíteni és követni az utasításokat.
Köszönöm funkció. Használd, ahányszor neked segít valaki.
Nokia mobilok zenei klipekben.
Köszönöm funkció. Használd, ahányszor neked segít valaki.
Nokia mobilok zenei klipekben.
-
- 4. szint
- Készüléktípus: Xiaomi mi 9 SE
- Nem: Férfi
- Has thanked: 183 times
- Been thanked: 211 times
Főképernyő opciok webeszkozok offline modba legyenek!lovezsani írta:Valamilyen program biztos igényli a folyamatos netet (pl. fb, e-mail)...gazofrank írta:A C7-em mindig felmegy a WLAN-ra, nem lehet leszedni, ahogy bontom ismét újbol felmegy.
A Nokia C7-00 GY.I.K-on irtakat megcsináltam , de semmi nem változik.
Kérem ha valaki tud segítsen,előre is köszönöm.
-
- 5. szint
- Készüléktípus: Galaxy S7
- Has thanked: 56 times
- Been thanked: 444 times
gazofrank írta:A C7-em mindig felmegy a WLAN-ra, nem lehet leszedni, ahogy bontom ismét újbol felmegy.
Valamelyik föképrnyödön nincs olyan widget ami netkapcsolatot igényel? Pl. Nat Geo, Movie Teasers vagy valami utólag telepített progi?
A webeszközök offline módban akkor van, ha azt látod, hogy "online módban", mert ez parancssor és nem állapotjelző!
-
- Újonc
- Készüléktípus: Motorola Defy
- Has thanked: 1 time
- Been thanked: 2 times
magával a skype programmal sajnos nem!tibby írta:Skypeot nem lehet valahogy kihangosítani?
-
- Újonc
- Készüléktípus: Motorola Defy
- Has thanked: 1 time
- Been thanked: 2 times
Melyik fw van a készüléken?Todo írta:gazofrank írta:A C7-em mindig felmegy a WLAN-ra, nem lehet leszedni, ahogy bontom ismét újbol felmegy.
Valamelyik föképrnyödön nincs olyan widget ami netkapcsolatot igényel? Pl. Nat Geo, Movie Teasers vagy valami utólag telepített progi?
A webeszközök offline módban akkor van, ha azt látod, hogy "online módban", mert ez parancssor és nem állapotjelző!
-
- Újonc
- Készüléktípus: E52
- Has thanked: 0
- Been thanked: 0
csili77 írta:Szia!tomeed írta:Sziasztok,
Feleségemnek vettem ma egy C7est, az E52 -n lévő GPS adatok, megtett táv és pozíció kimaradt ebből a telóból?
Lehet ezt utólag ráteleípteni?
Keresgéltem, de nem sok mindenre leltem
Köszi a segítséget!
Gps kapcsolatban ha az Ovi Maps 3.06 van rajta alapból itt is szétnézhetsz hátha hamarabb kapsz választ .http://nokiaprogramok.hu/forum/viewforum.php?f=92 nekem most a Ovi Maps 3.07 van fent http://www.technet.hu/nokia_blog/201104 ... _ovi_maps/
De ha elindítod a Gps-t beállítod a kereset címet nekem baloldalt alul van hogy opciók és ott a kezelőpult ott megtud nézni az összes adatot.
A Térképeket meg az Nokia Ovi Suite-n keresztül tudod frissíteni
http://europe.nokia.com/support/product ... -ovi-suite
Ez oké, ezzel tisztában vagyok.
De a telefonomon (E52) van olyan lehetőség, hogy mindenféle cél beállítása nélkül bekapcsolom a GPS -t, és szépen jelzi nekem aktuális és átlag sebességet, magasságot, megtett távot stb, ergo GPS-ként használom, nem pedig a térképes okossággal.
Jó lenne ha rá lehetne tölteni, nem is értem miért maradt ki belőle, hiszen ugyanaza menü mint az E52, ilyen marhaságokat bele tesznek, mint vatera, jézusom, minek ?
-
- Újonc
- Készüléktípus: E52
- Has thanked: 0
- Been thanked: 0
Probléma megoldva!
Most már ez is tudja!
Szerk.: Azt is leírhatnád, hogy hogyan oldottad meg, hogy másoknak is segíts ezzel, ha ilyen problémájuk lenne. (potter55)
Most már ez is tudja!
Szerk.: Azt is leírhatnád, hogy hogyan oldottad meg, hogy másoknak is segíts ezzel, ha ilyen problémájuk lenne. (potter55)