Nokia C7-00

Kizárólag a Nokia C szériával foglalkozó témák
Damir
Kiemelt 6. szint
Kiemelt 6. szint
Has thanked: 48 times
Been thanked: 349 times

Re: Nokia C7-00

Hozzászólás Szerző: Damir »

radolive írta:üdvözletem!

t-mobil által letiltott telefont újra használhatóvá tudok tenni valahogy? ha jól értesültem ezeket imei alapján tiltja a szolgáltató. szerintetek van arra lehetőség, hogy használni tudjam valamelyik szolgáltatónál a telót?

ha nincs, akkor érdekelne, hogy miként tudok megszabadulni a készüléktől és mi ebben az esetben a reális ára.

üdv
Szia!

Hívd fel a T-t, kérdezd meg tőlük, hogy mennyit kéne fizetni.

Sokat nem ér a telefon így, IMEI-t nem lehet cserélni Nokiákon. 50 körül mozognak a T-s telók, szóval 25-30-nál többet szerintem nem ér.
Todo
5. szint
5. szint
Készüléktípus: Galaxy S7
Has thanked: 56 times
Been thanked: 444 times

Hozzászólás Szerző: Todo »

deurob írta:Sziasztok!
Nem tudja vki hogyan lehet eltüntetni azt a sort amiben az óra, naptár és profil van? Hosszan megnyomva a főképernyő szerkesztésénél ezt a sort csak áthelyezni lehet, szerkeszteni vagy törölni nem tudom.
Az első föképernyön sehogy, esetleg ha egy egyedi szoftot tolsz rá, például ezt:
http://www.smartphonepro.hu/node/113
krisz0518
Újonc
Újonc
Készüléktípus: C7 CB
Nem: Férfi
Has thanked: 3 times
Been thanked: 1 time

Hozzászólás Szerző: krisz0518 »

Todo írta:
Nem tudja vki hogyan lehet eltüntetni azt a sort amiben az óra, naptár és profil van? Hosszan megnyomva a főképernyő szerkesztésénél ezt a sort csak áthelyezni lehet, szerkeszteni vagy törölni nem tudom.
Az első föképernyön sehogy, esetleg ha egy egyedi szoftot tolsz rá, például ezt:

Nem biztos hogy jól értem :bolond2: ...de ha én csinálok egy új főképernyőt a 2. on el tudom tüntetni a szokott módon. FW 14.002 PR1.2 de asszem régebbiekkel is lehetett ilyet. sok sikert:)
Todo
5. szint
5. szint

krisz0518 írta:
Todo írta:

Nem biztos hogy jól értem :bolond2: ...de ha én csinálok egy új főképernyőt a 2. on el tudom tüntetni a szokott módon. FW 14.002 PR1.2 de asszem régebbiekkel is lehetett ilyet. sok sikert:)

Igen, minden újabb föképernyön (másodikon,harmadikon, 6 föképernyö esetén a negyediken,ötödiken és hatodikon is) el lehet tüntetni csak az elsön nem!
Fabio eM.
Újonc
Újonc
Készüléktípus: Nokia C7
Has thanked: 6 times
Been thanked: 0

Hozzászólás Szerző: Fabio eM. »

mitől lehet az, hogy beállítva pontos időre, kb 1 nap után megnézve az időt 2 perccel kevesebbet mutat? (ha ki van kapcsolva az auto frissítés, ha nem)
gjoco1958
3. szint
3. szint
Készüléktípus: LG G3 2-16+LG G3 3-32- LGV10
Nem: Férfi
Has thanked: 107 times
Been thanked: 62 times

Hozzászólás Szerző: gjoco1958 »

Fabio eM. írta:mitől lehet az, hogy beállítva pontos időre, kb 1 nap után megnézve az időt 2 perccel kevesebbet mutat? (ha ki van kapcsolva az auto frissítés, ha nem)
Szia!
Az auto. frissitést mindenképpen be-re legyen állitva!
Arra nem gondoltál,hogy "nem az ön készülékében van a hiba"? ;)
Tehát a kérdés:Mihez képest,mert ha a Grinicsihez akkor gáz! :yes: :bye1:
Magamból kiindulva lehet,hogy újra szoft megoldaná? :hmm2:
"A gyakorlat a legjobb tanitómester"
/Publius Syrus/
Todo
5. szint
5. szint

Fabio eM. írta:mitől lehet az, hogy beállítva pontos időre, kb 1 nap után megnézve az időt 2 perccel kevesebbet mutat? (ha ki van kapcsolva az auto frissítés, ha nem)

A kb. egy nap alatt használtad a szolgáltató hálozatát ( net,wap)? Elméletileg az auto frissítés csak akkor müködik ha használsz valamilyen internet kapcsolatot, mert úgy tud frissíteni! Egyébként 1 nap alatt frissítés nélkül sem szabadna, hogy 2 percet késsen az óra!
rumci2
Újonc
Újonc
Készüléktípus: c7 00
Has thanked: 15 times

Hozzászólás Szerző: rumci2 »

Szevasztok!
Mi lehet a hiba ha nemsikerül webkamerának használni a C7-et?
Letöltöttem a Smartcam,és az EpocCam programokat,feltettem a pc-re amit kell ha a skype-t inditom meg is találja mind a két progit de ha a telón is elinditom a progikat nem talál kapcsolatot.
Bluetooth-al és kábellel is próbáltam.
Valaki tudna ebben segiteni?
Fabio eM.
Újonc
Újonc
Készüléktípus: Nokia C7
Has thanked: 6 times

Hozzászólás Szerző: Fabio eM. »

rumci2 írta:Szevasztok!
Mi lehet a hiba ha nemsikerül webkamerának használni a C7-et?
Letöltöttem a Smartcam,és az EpocCam programokat,feltettem a pc-re amit kell ha a skype-t inditom meg is találja mind a két progit de ha a telón is elinditom a progikat nem talál kapcsolatot.
Bluetooth-al és kábellel is próbáltam.
Valaki tudna ebben segiteni?
én az epoccamot használtam, winxp-n kellett, csak kábellel jó, legfrissebb ovi suite kell, és ovi suite módban legyen a tel. nekem egyszercsak jó lett. érdemes újraindítani a gépet ha végeztél mindennel
rumci2
Újonc
Újonc
Készüléktípus: c7 00
Has thanked: 15 times

Hozzászólás Szerző: rumci2 »

én az epoccamot használtam, winxp-n kellett, csak kábellel jó, legfrissebb ovi suite kell, és ovi suite módban legyen a tel. nekem egyszercsak jó lett. érdemes újraindítani a gépet ha végeztél mindennel
Köszi próbálkozom vele! :szia:
Válasz küldése

Vissza: “C-széria”