Sziasztok. Ismét gyűlt össze pár problémám.
1- ha egy mixet hallgatok a telefonomon (80-100-150-200 megás), sokszor kb 5 másodpercet kell várnom ha belepörgetek és induláskor is... 6120c-mnál sose volt ilyen probléma
2- a jelzések(ha jól tudom a naptári) nem szoktak ismétlődni, max 1-2szer, hanem kiírja a főképernyőre. ez már okozott pár kellemetlenséget, hogy nem jelzett 5 perccel utána, 6120c-nál szintén nem volt ilyen
3- amikor másolok rá, gyakran kiirja h olvasási hiba vagy ilyesmi... (kábelen) de ha kártyaolvasóval ráteszem akkor probléma nélkül rámegy.
4- gps gyakran 10-20 perc alatt se talál jelet, kocsival menés közben, de néha simán 5 perc alatt (beépített, hálózati van bepipálva, + a wifi-s, foursquare miatt)
5- doodle jumpot én fektetve használom, és gyakran elfordul magától, ez nagyon zavaró
6- néha azt csinálja, hogy sötétebb lesz a képernyő, pedig a fényerő fel van húzva
7- néha csomó alkalmazás ikonja nem látszódik, csak a neve
8- néha magától újraindul a teló
Szerk: 9- Ha letörlök egy progit, akkor állandóan kilép a beállításokig, és mindig újra és újra betölteni az összes appot
10- ha rádugom gépre 3 ablakot kidob, pedig kikapcsoltam az automatikus indítást, az automatikus javítást az 1ik meghajtón csinálja csak, nem tudok vele mit csinálni
hirtelen ennyi jutott eszembe, ha jut még valami, akkor szerkesztem

köszi előre is:)