Nokia C6-00

Kizárólag a Nokia C szériával foglalkozó témák
ozgid
Újonc
Újonc
Készüléktípus: Nokia C6-00
Has thanked: 0
Been thanked: 0

Re: Nokia C6-00

Hozzászólás Szerző: ozgid »

winter írta:Sziasztok! Én is gondolkodom egy ilyen telefonban, de eddig itt nagyon kritizáltátok a tmobilos készülékeket. Ha pl most veszek egy ilyen telefont, és az új szoftverrel adják, akkor is lesznek még ezek a különféle fagyás gondok? Ja és mennyire nehéz maga a telefon?:D Köszi a választ!!
Én kb. 1 hete nyustölöm, de eddig úgy érzem azt kaptam a pénzemért amire számítottam. N95-os telefonom volt elötte, de anál nehezebb. Tettem má rá néhány progit, és még nincs fagyás. Remélem ez így is marad... De igazi jó játékot vagy olyan programot amitől hasraesnék még nem találtam rá. Androidra meg millió van. viszént szép a kijelző, és a fényképező is jó képet csinál.
Olyan a gyomrunk mint a gumicsizma, nem megy bele a víz!
pepe0419
Újonc
Újonc
Készüléktípus: NOKIA C6-00
Has thanked: 5 times

Hozzászólás Szerző: pepe0419 »

ozgid írta:
winter írta:Sziasztok! Én is gondolkodom egy ilyen telefonban, de eddig itt nagyon kritizáltátok a tmobilos készülékeket. Ha pl most veszek egy ilyen telefont, és az új szoftverrel adják, akkor is lesznek még ezek a különféle fagyás gondok? Ja és mennyire nehéz maga a telefon?:D Köszi a választ!!
Én kb. 1 hete nyustölöm, de eddig úgy érzem azt kaptam a pénzemért amire számítottam. N95-os telefonom volt elötte, de anál nehezebb. Tettem má rá néhány progit, és még nincs fagyás. Remélem ez így is marad... De igazi jó játékot vagy olyan programot amitől hasraesnék még nem találtam rá. Androidra meg millió van. viszént szép a kijelző, és a fényképező is jó képet csinál.
T-mobileos vagy? Milyen verziójú a szoftver?
ozgid
Újonc
Újonc
Készüléktípus: Nokia C6-00

Hozzászólás Szerző: ozgid »

pepe0419 írta:
ozgid írta:
T-mobileos vagy? Milyen verziójú a szoftver?

Tréé mobilos vagyok. A software pedig v11.0.929. Fent van a zseblámpa progi is, pedig páran pont arra panaszkodtak.
Olyan a gyomrunk mint a gumicsizma, nem megy bele a víz!
benisti
Újonc
Újonc
Készüléktípus: Motorola Defy
Has thanked: 1 time

Hozzászólás Szerző: benisti »

Sziasztok!

Én is gondolkodok ezen telefon vásárlása mellett, bár kissé elbizonytalanítottak a "betegségei" fagyás, stb... vodafone függő készüléknél is előjönnek ezen hibák?
Várom megtisztelő válaszaitok!
Üdv: István
potter55
Moderátor
Moderátor
Készüléktípus: Nokia N73
Nem: Férfi
Has thanked: 10 times
Been thanked: 551 times

Hozzászólás Szerző: potter55 »

benisti írta:Sziasztok!

Én is gondolkodok ezen telefon vásárlása mellett, bár kissé elbizonytalanítottak a "betegségei" fagyás, stb... vodafone függő készüléknél is előjönnek ezen hibák?
Várom megtisztelő válaszaitok!
Üdv: István
Elfordulhat. Ha előjönnek akkor visszaviszed és megjavítják vagy adnak egy másikat, erre van a garancia.
Szignózás: Itt egy új hack, amihez nem kellennek szignófájlok, csak telepíteni és követni az utasításokat.

Köszönöm funkció. Használd, ahányszor neked segít valaki. :)

Nokia mobilok zenei klipekben. :D
ninosauto22
Újonc
Újonc
Készüléktípus: c6-00

Hozzászólás Szerző: ninosauto22 »

Sziasztok!Nemrég szert tettem egy c6-os ra! ügyes kis teló de ha telepiteni akarok vmit akkor mindigy a tanusitvány hibát irja, pedig kikapcsoltam rajta a tanusitvány kezelést!
Segítsetek ebben nekem!
Válaszotok elöre is köszönöm!!
potter55
Moderátor
Moderátor
Készüléktípus: Nokia N73
Nem: Férfi
Has thanked: 10 times
Been thanked: 551 times

Hozzászólás Szerző: potter55 »

ninosauto22 írta:Sziasztok!Nemrég szert tettem egy c6-os ra! ügyes kis teló de ha telepiteni akarok vmit akkor mindigy a tanusitvány hibát irja, pedig kikapcsoltam rajta a tanusitvány kezelést!
Segítsetek ebben nekem!
Válaszotok elöre is köszönöm!!
Szignózni kell, segítség az aláírásomban.
Szignózás: Itt egy új hack, amihez nem kellennek szignófájlok, csak telepíteni és követni az utasításokat.

Köszönöm funkció. Használd, ahányszor neked segít valaki. :)

Nokia mobilok zenei klipekben. :D
ninosauto22
Újonc
Újonc
Készüléktípus: c6-00

Hozzászólás Szerző: ninosauto22 »

Köszönöm a válaszod sikerült megcsinálni most már csak várom az elkészültét!! :whaaa:
morales
Újonc
Újonc
Készüléktípus: Nokia 5630xm-nokia C6-00
Been thanked: 1 time

Hozzászólás Szerző: morales »

Valaki tudna fözött romot C6-00-ra?
wex
Újonc
Újonc
Készüléktípus: Nokia C6

Hozzászólás Szerző: wex »

Érdekelne hogy milyen programok kellenek a rom átalakításához. Főleg a 4x4 menű és a több hely a C meghajtón érdekelene. 20.0.42 firm-t szeretném módosítani. Ez gyáriban már telepítve van a C6-00 telómra. Előre is kösz. :Notworty:
Válasz küldése

Vissza: “C-széria”