Nagyvonalakban annyi, hogy a hard resetnél minden törlödik a teloról és a C meghajtó újratelepül a ROM-ból! Ahogy azt potter55 írta igy viszont néhány elöre telepített progi is eltünik, mert a ROM-ból csak az oprencer épül fel! Ellenben a Phoenix-szel viszont teljesen a gyári formájára tudod visszaállitani a telot!Thomassz írta:Szia Todo!
Barátkozom a phoenix-es gondolattal. Egyébként mi a különbség a hard reset-es és a phoenix-es megoldás között? Köszönök minden segítséget.
Nokia C7-00
-
- 5. szint
- Készüléktípus: Galaxy S7
- Has thanked: 56 times
- Been thanked: 444 times
Re: Nokia C7-00
- Rating: 2.63%
-
- 4. szint
- Készüléktípus: Xiaomi mi 9 SE
- Nem: Férfi
- Has thanked: 183 times
- Been thanked: 211 times
Sziasztok
Ez jó kis progi: DayHand_hun_zsolti256.sis nekem müködik, és könnyebb vele írni is.

Ez jó kis progi: DayHand_hun_zsolti256.sis nekem müködik, és könnyebb vele írni is.

-
- 1. szint
- Készüléktípus: C7-00 + 1209
- Has thanked: 4 times
- Been thanked: 3 times
Sziasztok!
Olyan gondom van a telefonnal, hogy nem mindig jelzi hallható módon (és nem is rezeg hozzá) az üzenetek érkezését, csak a középső gomb villogásából tudom, hogy sms/mms érkezett. Gyári beállítások visszaállítása után is jelentkezett a probléma, és az újraindítás meg szokta oldani a gondot, de csak ideiglenesen, nincs semmi előjele annak, hogy innentől fogva nem akarja jelezni az sms-eket.
Másik gondom, hogy nem mindig használja a csoportokra a beállított csengőhangokat, hanem a profilban beállítottat szólaltatja meg minden híváshoz.
Még egy utolsó kérdés: a Játékok mappát kb 8 mp amíg megnyitja a telefon. Ezt okozhatja az, hogy a mappában 23 elem található?
A telefonon a PR1.2 firmware fut, 059F206-os termékkódú a készülék.
Előre is köszönöm a segítségeteket!
Olyan gondom van a telefonnal, hogy nem mindig jelzi hallható módon (és nem is rezeg hozzá) az üzenetek érkezését, csak a középső gomb villogásából tudom, hogy sms/mms érkezett. Gyári beállítások visszaállítása után is jelentkezett a probléma, és az újraindítás meg szokta oldani a gondot, de csak ideiglenesen, nincs semmi előjele annak, hogy innentől fogva nem akarja jelezni az sms-eket.
Másik gondom, hogy nem mindig használja a csoportokra a beállított csengőhangokat, hanem a profilban beállítottat szólaltatja meg minden híváshoz.
Még egy utolsó kérdés: a Játékok mappát kb 8 mp amíg megnyitja a telefon. Ezt okozhatja az, hogy a mappában 23 elem található?
-
- Újonc
- Készüléktípus: Motorola Defy
- Has thanked: 1 time
- Been thanked: 2 times
A játékok mappát nekem is lassan nyitja meg valószínűleg ez ilyen ha sok elem található benne. az első két kérdéseddel kapcsolatban nem tudok választ adni nekem nem jelentkezik ez a probléma.
-
- 4. szint
- Készüléktípus: Xiaomi mi 9 SE
- Has thanked: 183 times
- Been thanked: 211 times
Telepítsd újra és gyorsabb lesz, az enyém is lassú a progik maradványaitól és a progiktól, de a PR 2 ig nem szeretnem újra rakni. Vagy ott a pc s töredezettség memtesítő az e memehységre.zsoltix írta:A játékok mappát nekem is lassan nyitja meg valószínűleg ez ilyen ha sok elem található benne. az első két kérdéseddel kapcsolatban nem tudok választ adni nekem nem jelentkezik ez a probléma.
- Rating: 5.26%
-
- 1. szint
- Készüléktípus: C7-00 + 1209
- Has thanked: 4 times
- Been thanked: 3 times
PC-s töredezettségmentesítőt már ráeresztettem, de érdemi változást nem tapasztaltam. A nagy-nagy újratelepítéssel én is a PR2-t várom, egyre türelmetlenebbül...
- gjoco1958
- 3. szint
- Készüléktípus: LG G3 2-16+LG G3 3-32- LGV10
- Has thanked: 107 times
- Been thanked: 62 times
Hát ez hihetetlen már megint csúsztatás vanzsoltix írta:Nokia márka szerviz szerint még 1,5 hónap az anna érkezése!

"A gyakorlat a legjobb tanitómester"
/Publius Syrus/
/Publius Syrus/
-
- 5. szint
- Készüléktípus: Galaxy S7
- Has thanked: 56 times
- Been thanked: 444 times
Szia!marcus86 írta:Sziasztok!
Az enyémen is PR1.2 fut úgyan ez a termékkódja de semmi hasonlót nem tapasztaltam még!
Szerintem valami progi kavarhat be ami miatt össze-vissza müködnek a jelzések! A gyári beállítások visszaállítása csak arra az állapotra állitja vissza a telót amivel gyárilag kijött, tehát például a profilok beállitásai,alap téma, háttérkép ilyesmi ebből kifolyólag nem formázza le teljesen a készüléket ezért lehet valamiféle összeakadás! A jétékok mappában minnél több elem van annál lassabban nyitja meg, vagy megbarátkozol ezzel vagy létrehozol még egy, vagy akár kettő játékok mappát ( például: ügyességi,logikai) és akkor gyorsabb lesz a mappa megnyitás!