Nem.pccase írta:Sziasztok!
Történt valami előrelépés, hogy telefonálás közben ne csipogjon a hangfelvevő program? pl: total recall, Best call recorder, stb.
Üdv:
Nokia C7-00
- potter55
- Moderátor
- Készüléktípus: Nokia N73
- Nem: Férfi
- Has thanked: 10 times
- Been thanked: 551 times
Re: Nokia C7-00
Szignózás: Itt egy új hack, amihez nem kellennek szignófájlok, csak telepíteni és követni az utasításokat.
Köszönöm funkció. Használd, ahányszor neked segít valaki.
Nokia mobilok zenei klipekben.
Köszönöm funkció. Használd, ahányszor neked segít valaki.

Nokia mobilok zenei klipekben.

- gjoco1958
- 3. szint
- Készüléktípus: LG G3 2-16+LG G3 3-32- LGV10
- Has thanked: 107 times
- Been thanked: 62 times
Sziasztok nem oldódott meg a problémám az akkumlátor widget feltöltseknél 4-verzát pakoltam fel és egy sem működik feltettem a sima batterit a batteri lifét a hugbatterit egy sem műkszik a szoft.frissités óta edig a Battery Monitor volt fennt és szuperül működött kérlek segitsetek az egyi tipsúu működik de azt irja ,hogy 0%

"A gyakorlat a legjobb tanitómester"
/Publius Syrus/
/Publius Syrus/
- wzsz
- 1. szint
- Készüléktípus: Microsoft Lumia 950
- Has thanked: 0
- Been thanked: 5 times
Re: Késik az óra
Működik a telenornál is csak fel kell lépni a wap-ra v. telenor netre és akkor frissíti az időt.Todo írta:Be lehet kapcsolni, de ez a frissítés hálózati szolgáltatás ( amit egyébként a használati útmutató is megemlit a 97. oldalon) és tudomásom szerint csak a T-nél müködik!sanyci írta:Khm. Kapcsold be a szinkronizálást: Óra>Opciók>Beállítások>Idő automat. frissítése>BeFicsi84 írta:Sziasztok!
Ti nem tapasztaltatok olyat, hogy az órája a telefonnak egyszerűen késik, egyre nagyobb mértékben. Kipróbáltam azt is, hogy mi van ha kikapcsolom az automata frissítést, az eredmény az lett, hogy 2 nap alatt már 20mpercet késik a ... és persze a különbség napról napra nő!
ez elég zavaró mikor egy hónap után már azt veszem észre, hogy azért késtem le a buszt, mert 4-5 perccel kevesebbet mutat...
Tipp?
- Rating: 2.63%
- miller0214
- 1. szint
- Készüléktípus: Nokia C7
- Has thanked: 13 times
- Been thanked: 7 times
Sziasztok. Azt tudja valaki, hogy milyen úton módon lehet megcsinálni, hogy a létrehozott profilnál a névbe legyen felső index?
-
- Újonc
- Készüléktípus: Nokia C7
- Has thanked: 2 times
- Been thanked: 1 time
- sanyci
- 2. szint
- Készüléktípus: Nokia 700
- Has thanked: 4 times
- Been thanked: 34 times
GSM-en és 3G-n is... WLAN-on meg az S^3-om nem is tudom, hogy frissít-e, mert nem találok róla semmit. Mintha nem is lenne rá API...fuloptomi70 írta:Az idő WLAN-on ingyen frissít.

Nokia 3110>5110>6110>6210>6600>7610>6630>N70>E61>E50>E90>E51>E71>E52>5800XM>C7>700
Ericsson GA318>T39m (T39m még megvan!)
Samsung Galaxy Spica>HTC Desire (Az Android még nem nőtt fel a feladathoz)
-
- 5. szint
- Készüléktípus: Galaxy S7
- Has thanked: 56 times
- Been thanked: 444 times
Sziasztok!
Hát most kiprobáltam ezt az automatikus ídőfrissítést! Visszaálitottam az órát 17 percel majd bekapcsoltam az ídő automatikus frissítést és valóban müködik már a telenornál is amikor internetet használ az ember! Régebben még valóban csak a T-nél volt és azóta nem is foglalkoztam vele azt hittem nem változott a rendszer de úgy látszik folyamatosan változnak a dolgok! Mindig tanul az ember!
Hát most kiprobáltam ezt az automatikus ídőfrissítést! Visszaálitottam az órát 17 percel majd bekapcsoltam az ídő automatikus frissítést és valóban müködik már a telenornál is amikor internetet használ az ember! Régebben még valóban csak a T-nél volt és azóta nem is foglalkoztam vele azt hittem nem változott a rendszer de úgy látszik folyamatosan változnak a dolgok! Mindig tanul az ember!
- sanyci
- 2. szint
- Készüléktípus: Nokia 700
- Has thanked: 4 times
- Been thanked: 34 times
Elméletileg nem kell hozzá net, pont hogy meg is szakítja az adatkapcsolatot a frissítés idejére!Todo írta:Sziasztok!
Nokia 3110>5110>6110>6210>6600>7610>6630>N70>E61>E50>E90>E51>E71>E52>5800XM>C7>700
-
- 5. szint
- Készüléktípus: Galaxy S7
- Has thanked: 56 times
- Been thanked: 444 times
Amikor próbáltam nagyon úgy tünt, hogy kell hozzá a net! Mikor visszaállitottam az időt és beállitottam az automatikus frissítést utánna letettem a telót, majd egy kis (kb fél óra) idő után megnéztem és még mindig a rossz időt mutatta, ekkor fölcsatlakoztam a netre elöször wifivel elolvastam egy oldalt és még mindig semmi! Wifi kikapcs majd újra felcsatlakoztam szolgáltatós nettel híreket olvasni és lám az idő frissült! Ezért gondolom, hogy kell hozzá a netkapcsolat! Egyébként mikor beállitod a frissítést valóban kiírja, hogy "az összes adatkapcsolat bontva lesz. Folytatja" és amikor rányomsz, hogy igen kiírja, hogy "helyi idő lekérése" majd csatlakozik a netre de mivel nálam elsödleges pioritásként az wifi-m van megadva (otthon) ezért rögtön azzal probálkozott és azon keresztül nem ment!sanyci írta:Elméletileg nem kell hozzá net, pont hogy meg is szakítja az adatkapcsolatot a frissítés idejére!Todo írta:Sziasztok!