Nokia C7-00
- miller0214
- 1. szint
- Készüléktípus: Nokia C7
- Has thanked: 13 times
- Been thanked: 7 times
Re: Nokia C7-00
Sziasztok.
Ha nem a telóm product kódjával megegyező szoft van a telómon és úgy megnézem ovi suite-al vagy telefonon, hogy van-e elérhető frissítés, akkor ugrik a gari?
Ha nem a telóm product kódjával megegyező szoft van a telómon és úgy megnézem ovi suite-al vagy telefonon, hogy van-e elérhető frissítés, akkor ugrik a gari?
- gjoco1958
- 3. szint
- Készüléktípus: LG G3 2-16+LG G3 3-32- LGV10
- Nem: Férfi
- Has thanked: 107 times
- Been thanked: 62 times
Feltettem nagyon sirály!!!!!!!!!!Todo írta:Egy jó kis hivatkozás bővitő widget a főképernyöre:
http://store.ovi.com/content/123045

"A gyakorlat a legjobb tanitómester"
/Publius Syrus/
/Publius Syrus/
-
- 4. szint
- Készüléktípus: Xiaomi mi 9 SE
- Has thanked: 183 times
- Been thanked: 211 times
Szia!miller0214 írta:Sziasztok.
Nem, mert nem változik meg a product kód S^3 on!!!
Azért frissítés után leellenőrízheted hogy ua. mint volt a pc.
-
- 5. szint
- Készüléktípus: Galaxy S7
- Has thanked: 56 times
- Been thanked: 444 times
Szia!nokiae668 írta:Sziasztok!
Ha egyszer kijon a PR2.0 akkor, én is szeretném frissíteni, de hackelve van a telo, még pedig a legegyszerűbben, a kérdésem pedig az lenne, hogy ha így frissítem a nokia softverupdeter-el akkor minden okés lesz?, mert én E66 ot azzal frissítettem mindíg és minden rendben volt, letörölt mindent a C -ről visszaállítot mindent de renbe volt! A másik kérdés az az lenne, hogy nekem a független szoft. van a telon nem t-s, ez is megmarad, nem szeretnék t-s szoftvert kapni???
Előre is köszönöm!!!
(Nem szeretem a PC újra telepítéseket, max Nokiaup... vagy ovi)
Egyébként jó ez a teló, már jönnek az alkalmazások erre is, és ezzel a hackkel még jobb lett!
A frissítést mindig úgy a legjobb megcsinálni ( az én véleményem szerint ) hogy csinálsz egy mentést a névjegyzékről, képekről és egyébb fontos dolgaidról majd leformázod az E-t és phoenix-szel felteszed az új szoftot! Kicsit ídőigényes, mert egyesével vissza kell tenni a használt progiaidat de szerintem ez a legjobb modja! Ha a telod T-s és most független szoftal használod akkor csakis phoenix-szel tedd fel az új szoftot, mert ha nem azzal csinálod akkor visszakapod a T-s szoftot a telódra, úgyanis ha softverupdater-el vagy ovival frissítesz akkor a product kódodnak megfelelőt teszi föl a rendszer és az úgye T-s!
- Rating: 2.63%
- gjoco1958
- 3. szint
Szia Todo Te már ismered az én cuccomat Én hogy tegyek majd rá,ha lesz új szoftot? 

/Publius Syrus/
/Publius Syrus/
-
- 5. szint
1.Igengjoco1958 írta:Szia Todo kösz még egyszer adok a véleményedre,tehát a következő szftwert is rendesen befogadja szerinted![]()
Pesze gondolom mivel függetlenitve lett a gari ugrott.Akkor az Auto Cert is mehet rá ugye?
Csaó!
2.Elméletileg ezeket a telókat csak a szolgáltató tudja függetleniteni,tehát ha az elöző tulaj megvásárolta a szolgáltatotól a feloldó kódot akkor a gari maradt!
3.Igen
-
- 4. szint
- Készüléktípus: Xiaomi mi 9 SE
- Has thanked: 183 times
- Been thanked: 211 times
Oké, kösziszepen, de független gyari szoft van a telomra, mert az enyem black-es? A pc ugy se írodik át.Todo írta:Szia!nokiae668 írta:Sziasztok!
Ha egyszer kijon a PR2.0 akkor, én is szeretném frissíteni, de hackelve van a telo, még pedig a legegyszerűbben, a kérdésem pedig az lenne, hogy ha így frissítem a nokia softverupdeter-el akkor minden okés lesz?, mert én E66 ot azzal frissítettem mindíg és minden rendben volt, letörölt mindent a C -ről visszaállítot mindent de renbe volt! A másik kérdés az az lenne, hogy nekem a független szoft. van a telon nem t-s, ez is megmarad, nem szeretnék t-s szoftvert kapni???
Előre is köszönöm!!!
(Nem szeretem a PC újra telepítéseket, max Nokiaup... vagy ovi)
Egyébként jó ez a teló, már jönnek az alkalmazások erre is, és ezzel a hackkel még jobb lett!
A frissítést mindig úgy a legjobb megcsinálni ( az én véleményem szerint ) hogy csinálsz egy mentést a névjegyzékről, képekről és egyébb fontos dolgaidról majd leformázod az E-t és phoenix-szel felteszed az új szoftot! Kicsit ídőigényes, mert egyesével vissza kell tenni a használt progiaidat de szerintem ez a legjobb modja! Ha a telod T-s és most független szoftal használod akkor csakis phoenix-szel tedd fel az új szoftot, mert ha nem azzal csinálod akkor visszakapod a T-s szoftot a telódra, úgyanis ha softverupdater-el vagy ovival frissítesz akkor a product kódodnak megfelelőt teszi föl a rendszer és az úgye T-s!
Phonixel is fellehet tenni gyarit, ez így már jó, és igy bíztonságos, mert ugy is az autohackkel hackkelem.
-
- 5. szint
Igazából ez egy jó kérdés, mert nem volt még szolgáltató által függetlenitett telóm, de mivel a függetlenitéstől függetlenül a telod product kódja maradt a telenoros és a nokia szerverei pedig a product alapján azonositják a telót igy gyanitom, hogy ha nem phoenix-szel frissítesz akkor a telenoros kerül rá! Ezt akkor tudod kiprobálni ha megjelenik "Anna"gjoco1958 írta:Szia Todo Te már ismered az én cuccomat Én hogy tegyek majd rá,ha lesz új szoftot?
mert elöször mindig a függetlenekre jelenik meg és ha akkor az ovi nem ajánlja fel a frissítést akkor független telo ide vagy oda a phoenix nélkül csak a telenorost tudod rátenni!
A legtisztább az, hogy mikor kijön a PR2.0 akkor phoenix-szel ráteszed a telod szinének megfelelő magyar vagy euro3-as firmware-t!
- gjoco1958
- 3. szint
Figyi Todo feltettem a hivatkozások megjelenitő widgetet ,ezt miért nem látom az alkalmazások között

/Publius Syrus/
/Publius Syrus/
-
- 5. szint
Azért, mert nem ott van!gjoco1958 írta:Figyi Todo feltettem a hivatkozások megjelenitő widgetet ,ezt miért nem látom az alkalmazások között![]()
Opciók>Főképernyő szerkesztés>Hozzáad>Favourite Apps majd a megjelenő sávban rányomsz> beállitások és beállitod azt a 15 alkalmazást amit szeretnél!