Nokia C7-00
- bladehu2
- 5. szint
- Készüléktípus: G2
- Nem: Férfi
- Has thanked: 59 times
- Been thanked: 359 times
Re: Nokia C7-00
nemtom miért de nekem ez jobban tetszik mint az N8. árban is közelebb van ahoz a lélektani határhoz amit még talán adnék egy telefonért. amúgy véginyomkodtam ezt is rda-n de valahogy nem érzem azt az átütő újdonságot amit beharangoztak. van a 3 oldalas hs-en kívül valami valóban innovatív ebben csak én nem találom mi lehet az? mármint most az S^3 -ra gondolok, a hardvert (foto, video, fm trans, stb.) most hagyjuk. és ez vonatkozik az N8-ra is, ott se láttam szoftveres téren semmit amitől akár egy hűha-t is elengedtem volna.
- Damir
- Kiemelt 6. szint
- Has thanked: 48 times
- Been thanked: 349 times
A külsőnél nem kell semmi nagy újítást keresni, mert direkt nincs.bladehu2 írta:nemtom miért de nekem ez jobban tetszik mint az N8. árban is közelebb van ahoz a lélektani határhoz amit még talán adnék egy telefonért. amúgy véginyomkodtam ezt is rda-n de valahogy nem érzem azt az átütő újdonságot amit beharangoztak. van a 3 oldalas hs-en kívül valami valóban innovatív ebben csak én nem találom mi lehet az? mármint most az S^3 -ra gondolok, a hardvert (foto, video, fm trans, stb.) most hagyjuk. és ez vonatkozik az N8-ra is, ott se láttam szoftveres téren semmit amitől akár egy hűha-t is elengedtem volna.
Igazából a hűha a motorháztető alatt van. Vagyis az okosok ezt mondják... Mi ebből csak azt vesszük észre, hogy egy stabil és gyors rendszert kapunk.
- bladehu2
- 5. szint
- Készüléktípus: G2
- Has thanked: 59 times
- Been thanked: 359 times
na igen, az az a rész ami nem jön át az rda-n (mocsoklassú). mindenesetre amíg nincs otthoni flash-elési lehetőség (és azzal együtt RP belerakás) addig nem adok pénzt érte. biztos hogy nem fogok megint nekiállni szignózgatni de addigra legalább lemegy az ára is olyan 80 körülre ami már egészen elfogadható lesz ezért a vasértDamir írta:A külsőnél nem kell semmi nagy újítást keresni, mert direkt nincs.bladehu2 írta:nemtom miért de nekem ez jobban tetszik mint az N8. árban is közelebb van ahoz a lélektani határhoz amit még talán adnék egy telefonért. amúgy véginyomkodtam ezt is rda-n de valahogy nem érzem azt az átütő újdonságot amit beharangoztak. van a 3 oldalas hs-en kívül valami valóban innovatív ebben csak én nem találom mi lehet az? mármint most az S^3 -ra gondolok, a hardvert (foto, video, fm trans, stb.) most hagyjuk. és ez vonatkozik az N8-ra is, ott se láttam szoftveres téren semmit amitől akár egy hűha-t is elengedtem volna.
Igazából a hűha a motorháztető alatt van. Vagyis az okosok ezt mondják... Mi ebből csak azt vesszük észre, hogy egy stabil és gyors rendszert kapunk.
- Damir
- Kiemelt 6. szint
Szerintem gyorsan megoldják a flasht, ezzel együtt a hack-et is. Mivel már szállítják, így max a jövő héten erről is lesz teszt, kíváncsian várom. Igazából csak a kamerára vagyok kíváncsi, a többi ugyanaz mint az N8.
- Pacee
- 2. szint
- Készüléktípus: Microsoft Lumia 950
- Has thanked: 12 times
- Been thanked: 39 times
Üdvözöllek Benneteket!
Eddig többnyire csak olvasója és haszonélvezője voltam ennek a fórumnak, de most e telefon kapcsán úgy döntöttem, hogy billentyűzetet ragadok, mert mint itt már előttem is utaltak rá, eléggé mellőzött készülék az N8 és az E7 árnyékában.
Először is szeretném belinkelni az oldalról a teljes specifikációt, ami már tartalmazza a processzor adatait is: http://www.nokiaprogramok.hu/modules.ph ... 2=0&page=0
Továbbá feltennék egy-két kérdést, amire remélem tudtok válaszolni, vagy hamarosan megkapjuk a választ.
Az első kérdésem az lenne, hogy ehhez a telefonhoz is lehet-e majd pendrive-ot csatlakoztatni?
A második, hogy a kijelzője az ténylegesen ugyan az-e mint az N8-é (itt elsősorban a gorilla-glass-re gondolok, valamint a multi touch támogatásra)?
Valóban autofocus-os kamerája lesz-e ( http://www.extragsm.com/nokia-c7-phone-2401.html )?
És végül, ebben is lesz-e az a bizonyos FM transmitter, aminek elsősorban autóban élvezhetjük hasznosságát? Erre időközben megleltem a választ: Igen
+ A flash támogatás itt ua. mint az N8-nál?
Üdvözlettel: Pacee
( Damir-nak meg carstyling után üdv itt is )
Eddig többnyire csak olvasója és haszonélvezője voltam ennek a fórumnak, de most e telefon kapcsán úgy döntöttem, hogy billentyűzetet ragadok, mert mint itt már előttem is utaltak rá, eléggé mellőzött készülék az N8 és az E7 árnyékában.
Először is szeretném belinkelni az oldalról a teljes specifikációt, ami már tartalmazza a processzor adatait is: http://www.nokiaprogramok.hu/modules.ph ... 2=0&page=0
Továbbá feltennék egy-két kérdést, amire remélem tudtok válaszolni, vagy hamarosan megkapjuk a választ.
Az első kérdésem az lenne, hogy ehhez a telefonhoz is lehet-e majd pendrive-ot csatlakoztatni?
A második, hogy a kijelzője az ténylegesen ugyan az-e mint az N8-é (itt elsősorban a gorilla-glass-re gondolok, valamint a multi touch támogatásra)?
Valóban autofocus-os kamerája lesz-e ( http://www.extragsm.com/nokia-c7-phone-2401.html )?
És végül, ebben is lesz-e az a bizonyos FM transmitter, aminek elsősorban autóban élvezhetjük hasznosságát? Erre időközben megleltem a választ: Igen
Eddigi készülékeim (sorban): Nokia 2110, Ericsson T20, Nokia 7210, Nokia 3650, Nokia 6230 & 3120, Nokia E51, Nokia C7-00, Nokia Lumia 620, LG Optimus F6, Blackberry Z10, Microsoft Lumia 950
-
- 1. szint
- Készüléktípus: n900
- Has thanked: 0
- Been thanked: 1 time
Pacee írta:Üdvözöllek Benneteket!
Én úgy tudom hogy ennek is EDOF fényképezője lesz! OTG funkció is elérhető, de transmitter úgy tudom nem lesz.
A kijelző az ugyan az!
- Damir
- Kiemelt 6. szint
Üdv neked isPacee írta:Üdvözöllek Benneteket!
Eddig többnyire csak olvasója és haszonélvezője voltam ennek a fórumnak...
Nekem is bejövős ez a telefon, annyit nem fényképezek, viszont minden mást tud, amit az N8 is.
A telefon bővíthető microsd-vel
- Pacee
- 2. szint
- Készüléktípus: Microsoft Lumia 950
- Has thanked: 12 times
- Been thanked: 39 times
Az fontos szempont, az E7 nálam a nagy mérete után azzal lőtte ki magát végérvényesen a köllene listáról.Damir írta:
Üdv neked is
Nekem is bejövős ez a telefon, annyit nem fényképezek, viszont minden mást tud, amit az N8 is.
Az FM transmittert már a magyar Nokia oldalon olvastam róla, úgyhogy az valószínűleg lesz benne.
Eddigi készülékeim (sorban): Nokia 2110, Ericsson T20, Nokia 7210, Nokia 3650, Nokia 6230 & 3120, Nokia E51, Nokia C7-00, Nokia Lumia 620, LG Optimus F6, Blackberry Z10, Microsoft Lumia 950
-
- 1. szint
- Készüléktípus: n900
- Has thanked: 0
- Been thanked: 1 time
Ja, félrenéztem lesz bennePacee írta:Az fontos szempont, az E7 nálam a nagy mérete után azzal lőtte ki magát végérvényesen a köllene listáról.Damir írta:
Üdv neked is
Az FM transmittert már a magyar Nokia oldalon olvastam róla, úgyhogy az valószínűleg lesz benne.