Nokia C7-00
- gjoco1958
- 3. szint
- Készüléktípus: LG G3 2-16+LG G3 3-32- LGV10
- Nem: Férfi
- Has thanked: 107 times
- Been thanked: 62 times
Re: Nokia C7-00
Már kinnt van csak annyi a baj,hogy a második oldalra betett hivatkozásokat is hozta magával,amit nem szerettem volna csak annyit,hogy önállóan legyen kinnt! 

"A gyakorlat a legjobb tanitómester"
/Publius Syrus/
/Publius Syrus/
-
- 5. szint
- Készüléktípus: Galaxy S7
- Has thanked: 56 times
- Been thanked: 444 times
Amikor új hivatkozás sávot vagy névjegysávot hozol létre akkor mindig az utoljára beálitott progikat illetve névjegyeket adja be! Természetesen minden új sávot kedved szerint átszerkeszthetsz a magad izlése szerint!gjoco1958 írta:Már kinnt van csak annyi a baj,hogy a második oldalra betett hivatkozásokat is hozta magával,amit nem szerettem volna csak annyit,hogy önállóan legyen kinnt!
- Rating: 2.63%
-
- Újonc
- Készüléktípus: 3500c
- Has thanked: 0
- Been thanked: 0
Todo írta:Elöre ne utalj pénzt! Garancialevél meglegyen! Ha teheted személyesen vedd át a készüléket vagy olyan futárszolgálattal küldesd, aminél kézbesítésnél (miután ellenörizted a csomagot) kell fizetni! Az elöfizetéses telefonok szolgáltató függöek, tehát ha be tudsz szerezni mind a 3 szolgáltatótol egy simkártyát azzal ki tudod próbálni, ha mind a hármat elfogadja akkor biztos lehetsz benne, hogy független!gege89 írta:sziasztok,
vennék nokia telefont neten keresztül pl vatera és társai és ebben kérném a fórumozók segítségét aki így már vett "civiltől" nem boltban telefont vagy tudja hogy ennek mi a menete...úgy értem mire kell oda figyelni vásárláskor? én speciel kártyafüggetlen gyári garisat akarok venni kell e ilyenkor szerződést írni letiltás ellen vagy az csak előfizetésnél kell...illetve hogyan tudok meggyőződni róla hogy nem előfizetéses?Tehát röviden: Mire kell oda figyelni ilyenkor?
igen, mindenképpen személyes átvételt preferálom ilyenekre gondoltam hogy ellenőrzöm hogy wifi működik e böngésző rendesen müködik egy filmet zenét lejátszik e stb stb hogy kicsit megdolgoztatni a gépet...garancia papírból kiderül hogy előfizetéses nem?illetve a szerviz blokkal együtt fogadja csak el a jótállási papírt vagy elég csak a jótállási papír?(nagyon régen vettem a mostani nokiámat meg nem is kellett szervizbe vinni szóval már nagyon nem tudom

-
- 5. szint
Igen, elméletileg a garanciapapírból is kiderül, hogy hol lett vásárolva! Már régen voltam szervízbe még az E52-es telomnál kellett hangszorot cserélni de a szegedi boltban csak simán a garanciapapírt kérték, számlát vagy blokkot nem! Viszont ha probálgatni is akarod egy kicsit (amivel egyetértek) akkor vigyél magaddal egy memóriakártyát amire elözöleg ráteszed azt a néhány képet, zenét videót amivel le tudod tesztelni, mert alapból nem biztos, hogy lesznek rajta!gege89 írta:
igen, mindenképpen személyes átvételt preferálom ilyenekre gondoltam hogy ellenőrzöm hogy wifi működik e böngésző rendesen müködik egy filmet zenét lejátszik e stb stb hogy kicsit megdolgoztatni a gépet...garancia papírból kiderül hogy előfizetéses nem?illetve a szerviz blokkal együtt fogadja csak el a jótállási papírt vagy elég csak a jótállási papír?(nagyon régen vettem a mostani nokiámat meg nem is kellett szervizbe vinni szóval már nagyon nem tudom)Köszi a helpet !
A videóból pedig többféle formátumut, mert nem minden telefon játszik le minden videót! Ha van már határozott elképzelésed akkor olvasgass egy kicsit utánna, hogy mit is tud valójában a teló, nehogy többet várj mint amire valójában képes!
-
- Újonc
- Készüléktípus: 3500c
- Been thanked: 0
Todo írta:Igen, elméletileg a garanciapapírból is kiderül, hogy hol lett vásárolva! Már régen voltam szervízbe még az E52-es telomnál kellett hangszorot cserélni de a szegedi boltban csak simán a garanciapapírt kérték, számlát vagy blokkot nem! Viszont ha probálgatni is akarod egy kicsit (amivel egyetértek) akkor vigyél magaddal egy memóriakártyát amire elözöleg ráteszed azt a néhány képet, zenét videót amivel le tudod tesztelni, mert alapból nem biztos, hogy lesznek rajta!gege89 írta:
igen, mindenképpen személyes átvételt preferálom ilyenekre gondoltam hogy ellenőrzöm hogy wifi működik e böngésző rendesen müködik egy filmet zenét lejátszik e stb stb hogy kicsit megdolgoztatni a gépet...garancia papírból kiderül hogy előfizetéses nem?illetve a szerviz blokkal együtt fogadja csak el a jótállási papírt vagy elég csak a jótállási papír?(nagyon régen vettem a mostani nokiámat meg nem is kellett szervizbe vinni szóval már nagyon nem tudom)Köszi a helpet !
A videóból pedig többféle formátumut, mert nem minden telefon játszik le minden videót! Ha van már határozott elképzelésed akkor olvasgass egy kicsit utánna, hogy mit is tud valójában a teló, nehogy többet várj mint amire valójában képes!
memó kártyám nincs sajnos szóval megkérem hogy rakjon fel rá pár okosságot.Ha valami baja lenne a készüléknek akkor egy központi helyre kell vinni vagy szinte minden nagyobb városban van kirendelt hivatalos nokia szerviz?Illetve wifis helyen találkoznék vele mindenképpen hogy megnézni a böngészöt nehogy szét legyen barmolva...
-
- 5. szint
Itt meg tudod nézni a hozzád legközelebb eső szervízpontot: http://www.nokia.hu/vasarlas/uzletkeresogege89 írta:Todo írta:Igen, elméletileg a garanciapapírból is kiderül, hogy hol lett vásárolva! Már régen voltam szervízbe még az E52-es telomnál kellett hangszorot cserélni de a szegedi boltban csak simán a garanciapapírt kérték, számlát vagy blokkot nem! Viszont ha probálgatni is akarod egy kicsit (amivel egyetértek) akkor vigyél magaddal egy memóriakártyát amire elözöleg ráteszed azt a néhány képet, zenét videót amivel le tudod tesztelni, mert alapból nem biztos, hogy lesznek rajta!gege89 írta:
memó kártyám nincs sajnos szóval megkérem hogy rakjon fel rá pár okosságot.Ha valami baja lenne a készüléknek akkor egy központi helyre kell vinni vagy szinte minden nagyobb városban van kirendelt hivatalos nokia szerviz?Illetve wifis helyen találkoznék vele mindenképpen hogy megnézni a böngészöt nehogy szét legyen barmolva...
-
- 1. szint
- Készüléktípus: HUAWEI P9
- Has thanked: 3 times
- Been thanked: 12 times
Sziasztok!
Azt valahol be lehet állítani, hogy ha SMS-t kapok, akkor a főképernyőn megjelenő értesítésre "kattintva" egyből az üzenetet lássam, és nem a csevegést?
Azt valahol be lehet állítani, hogy ha SMS-t kapok, akkor a főképernyőn megjelenő értesítésre "kattintva" egyből az üzenetet lássam, és nem a csevegést?
2110i, 6110, 7110, 6210, 6310, 6230i, E51, C7 RIP NOKIA :-( Galaxy S4 mini, HUAWEI P9
- wzsz
- 1. szint
- Készüléktípus: Microsoft Lumia 950
- Been thanked: 5 times
Hali!6_2_3_0_i írta:Sziasztok!
Üzenetek>Opciók>Üzenet nézet>Bejövő
- Rating: 7.89%
-
- 1. szint
- Készüléktípus: HUAWEI P9
- Has thanked: 3 times
- Been thanked: 12 times
Király! Köszi!
(Pedig átnéztem a beállításokat, de úgy látszik, elsiklottam felette...)

(Pedig átnéztem a beállításokat, de úgy látszik, elsiklottam felette...)
2110i, 6110, 7110, 6210, 6310, 6230i, E51, C7 RIP NOKIA :-( Galaxy S4 mini, HUAWEI P9