Nokia C7-00

Kizárólag a Nokia C szériával foglalkozó témák
Todo
5. szint
5. szint
Készüléktípus: Galaxy S7
Has thanked: 56 times
Been thanked: 444 times

Re: Nokia C7-00

Hozzászólás Szerző: Todo »

gjoco1958 írta:Köszi todo egy kissé megnyugtattál azt hittem a teló szarakszik,mint mondtam az X6 után egy-két dolog fura ezen!viszont van ám még valami amit szintén nem produkált a régi/mert ugye most a másikhoz viszonyitok/vannak olyan névjegyeim vagyis ismerőseim akiknek amióta ezt használom nem irja ki a nevét ékezet ide,vagy oda és dupla bejegyzés sincs etz sem tudom agyilag "kezelni".A simen nem változtattam semmit csak séróból átmásoltam a tel.mem-be,mert alapértelmezettként ezt illik használni,szóval ez sem műkszik rendesen/013.016-os szoft van fennt/ezzel mit kezdjek :hmm2: üdv:gjoco1958 :bye1:
Ja és még valami amit leirtál a kevencek képernyőre való kirakásával kapcsolatban,amikor először testre szabtam valahogy ráérzés alapján sikerült 4 képet kitenni/ne kérdezd hogyan énsem tudm vszinüleg úgy ahogy leirtad,de én még az első oldalra szeretnék kitenni,viszont amikor amit leirtál már nem kinálja fel ezt a lehetőséget.Viszont ha át lapozok a második oldalra és ott végig csinálom úgy ahogy irtad berakja azt a 4-et ami már kinnt van az első oldalon,no ere varrjon gombot valaki!Helló!

Szia!
Probáld meg a névjegyzékedet alaposan leellenőrizni, hátha a simkártyán többször fordult elő egy-egy név (velem is előfordult) és mivel egy az egyben átmásoltad őket igy van ami többször szerepel és ezért nem írja ki a nevet!
Ha a 4 képet kitetted akkor ha arra a webeszközre ráteszed az ujjad és elhuzod, akkor nem képernyöt váltasz hanem a nevjegyzéket mozgatod és ezáltal elö fog kerülni egy hozzáadás ikon és egy eltávolitás! Értelemszerüen a hozzáadásra rányomva új névjegyet adhatsz hozzá, az eltávolitásra rányomva pedig beadja az eddig beállitott névjegyeket amiket kijelölhetsz (egyenként vagy mindet) törlésre!
gjoco1958
3. szint
3. szint
Készüléktípus: LG G3 2-16+LG G3 3-32- LGV10
Nem: Férfi
Has thanked: 107 times
Been thanked: 62 times

Hozzászólás Szerző: gjoco1958 »

Köszi próbálom először értelmezni és nekiugrok!Heló
"A gyakorlat a legjobb tanitómester"
/Publius Syrus/
gjoco1958
3. szint
3. szint

Basszus megvan Isten vagy!!!!!!!!!!!!!!!
/Publius Syrus/
Todo
5. szint
5. szint

gjoco1958 írta:Todo légyszi olvass vissza az előző irsomhoz,Köszi!!!!!!!!!!/Vagy valaki aki ráér/
AQuik-Lockot hová másolod?
Én sehova, mert én a keylock-ot használom! Egyébként akár a C-re akár az E-re is telepítheted!
Aztán Főképernyő szerkesztés>Hozzáadás>Hivatkozások vagy ha ez már megvan akkor szerkesztés módban rányomsz a hivatkozásokra és beállitások ekkor megjelenik a 4 beállitott hivatkozás és itt rányomva kiválasztod, hogy alkalmazás (beadja a telepített alkalmazásokat) és beteszed a Quik Lock-ot arra a helyre ahova akarod!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Todo 2011-04-27 szer. 17:19:53-kor.
gjoco1958
3. szint
3. szint

Még egy és tiplizek a Quick-Lokot hová másolod?
/Publius Syrus/
Todo
5. szint
5. szint

gjoco1958 írta:Basszus megvan Isten vagy!!!!!!!!!!!!!!!
Á dehogy! viszont inkább ezt olvasd el légyszi, és ha megköszönni akarsz valakinek valamilyen segítséget akkor használd a "köszönögombot" amit az "idézet" gomb melett találsz jobb fent!
gege89
Újonc
Újonc
Készüléktípus: 3500c
Has thanked: 0
Been thanked: 0

Hozzászólás Szerző: gege89 »

sziasztok,

vennék nokia telefont neten keresztül pl vatera és társai és ebben kérném a fórumozók segítségét aki így már vett "civiltől" nem boltban telefont vagy tudja hogy ennek mi a menete...úgy értem mire kell oda figyelni vásárláskor? én speciel kártyafüggetlen gyári garisat akarok venni kell e ilyenkor szerződést írni letiltás ellen vagy az csak előfizetésnél kell...illetve hogyan tudok meggyőződni róla hogy nem előfizetéses?Tehát röviden: Mire kell oda figyelni ilyenkor? :)
gjoco1958
3. szint
3. szint

Sziasztok ma őrület milyen rezignált vagyok letöltöttem a telóra a Quick-Lockot és már annyira rá áll a kezem a shellre,hogy nem tom kitenni főképernyőre HELP! :whaaa:/Nem a shellre akarom,hanem az alap főkép.-re!Köszi!!!!!!
/Publius Syrus/
Todo
5. szint
5. szint

gege89 írta:sziasztok,

vennék nokia telefont neten keresztül pl vatera és társai és ebben kérném a fórumozók segítségét aki így már vett "civiltől" nem boltban telefont vagy tudja hogy ennek mi a menete...úgy értem mire kell oda figyelni vásárláskor? én speciel kártyafüggetlen gyári garisat akarok venni kell e ilyenkor szerződést írni letiltás ellen vagy az csak előfizetésnél kell...illetve hogyan tudok meggyőződni róla hogy nem előfizetéses?Tehát röviden: Mire kell oda figyelni ilyenkor? :)
Elöre ne utalj pénzt! Garancialevél meglegyen! Ha teheted személyesen vedd át a készüléket vagy olyan futárszolgálattal küldesd, aminél kézbesítésnél (miután ellenörizted a csomagot) kell fizetni! Az elöfizetéses telefonok szolgáltató függöek, tehát ha be tudsz szerezni mind a 3 szolgáltatótol egy simkártyát azzal ki tudod próbálni, ha mind a hármat elfogadja akkor biztos lehetsz benne, hogy független!
Todo
5. szint
5. szint

gjoco1958 írta:Sziasztok ma őrület milyen rezignált vagyok letöltöttem a telóra a Quick-Lockot és már annyira rá áll a kezem a shellre,hogy nem tom kitenni főképernyőre HELP! :whaaa:/Nem a shellre akarom,hanem az alap főkép.-re!Köszi!!!!!!
189.oldal, második hozzászolás!
These users thanked the author Todo for the post:
gjoco1958 (2011-04-27 szer. 18:01:33)
Rating: 2.63%
Válasz küldése

Vissza: “C-széria”