gjoco1958 írta:Köszi todo egy kissé megnyugtattál azt hittem a teló szarakszik,mint mondtam az X6 után egy-két dolog fura ezen!viszont van ám még valami amit szintén nem produkált a régi/mert ugye most a másikhoz viszonyitok/vannak olyan névjegyeim vagyis ismerőseim akiknek amióta ezt használom nem irja ki a nevét ékezet ide,vagy oda és dupla bejegyzés sincs etz sem tudom agyilag "kezelni".A simen nem változtattam semmit csak séróból átmásoltam a tel.mem-be,mert alapértelmezettként ezt illik használni,szóval ez sem műkszik rendesen/013.016-os szoft van fennt/ezzel mit kezdjeküdv:gjoco1958
Ja és még valami amit leirtál a kevencek képernyőre való kirakásával kapcsolatban,amikor először testre szabtam valahogy ráérzés alapján sikerült 4 képet kitenni/ne kérdezd hogyan énsem tudm vszinüleg úgy ahogy leirtad,de én még az első oldalra szeretnék kitenni,viszont amikor amit leirtál már nem kinálja fel ezt a lehetőséget.Viszont ha át lapozok a második oldalra és ott végig csinálom úgy ahogy irtad berakja azt a 4-et ami már kinnt van az első oldalon,no ere varrjon gombot valaki!Helló!
Szia!
Probáld meg a névjegyzékedet alaposan leellenőrizni, hátha a simkártyán többször fordult elő egy-egy név (velem is előfordult) és mivel egy az egyben átmásoltad őket igy van ami többször szerepel és ezért nem írja ki a nevet!
Ha a 4 képet kitetted akkor ha arra a webeszközre ráteszed az ujjad és elhuzod, akkor nem képernyöt váltasz hanem a nevjegyzéket mozgatod és ezáltal elö fog kerülni egy hozzáadás ikon és egy eltávolitás! Értelemszerüen a hozzáadásra rányomva új névjegyet adhatsz hozzá, az eltávolitásra rányomva pedig beadja az eddig beállitott névjegyeket amiket kijelölhetsz (egyenként vagy mindet) törlésre!