Nokia C5-03
-
- Újonc
- Készüléktípus: Nokia C1-01
- Nem: Férfi
- Has thanked: 5 times
- Been thanked: 1 time
Nokia C5-03 (GYÁRILAG FÜGGETLEN MAGYAR SW-T KERESEK.)
Sziasztok!
Nekem is van egy gyárilag független Nokia C5-03 készülékem. A telefont hazai piacra gyártotta a Nokia. A szoftverével sajnos gondok vannak, ezért megpróbáltam újratelepíteni a Nokia Suite-val, de hát sajnos az újratelepítés nem oldottta meg a godndokat. Mert hát ugye mint tudjuk, a Nokia Suite progival való újratelepítés sok esetben nem old meg mnindent, vagy semmit.
Ezért a Phoenix programmal kellene újra telepítenem a telefont. De mert sajnos a NAVIFIRM-el való leröltést is megszüntette a Nokia, így nem tudok letölteni hozzá SW-t.
A Nokia Care Suite legújabb verziója pedig nem támogatja a C5-03 telefont.
Szeretém hegkéredezni tőletek hogy esetkleg van valakinek a birtokában közöttetek egy korábban letöltött SW, vagy honnan tölthetem le ha már Navifirm megszűnt?
RM-697
Product Code: 059J4Q2
Jelenlegi szoftver verzió: 20.0.024
Ehhez kellene ugyan ez az sw. Ennél újabb már sajnos nincs.
Nanyon szépen köszönöm mindenkinek.
Üdv. Amarillo
Nekem is van egy gyárilag független Nokia C5-03 készülékem. A telefont hazai piacra gyártotta a Nokia. A szoftverével sajnos gondok vannak, ezért megpróbáltam újratelepíteni a Nokia Suite-val, de hát sajnos az újratelepítés nem oldottta meg a godndokat. Mert hát ugye mint tudjuk, a Nokia Suite progival való újratelepítés sok esetben nem old meg mnindent, vagy semmit.
Ezért a Phoenix programmal kellene újra telepítenem a telefont. De mert sajnos a NAVIFIRM-el való leröltést is megszüntette a Nokia, így nem tudok letölteni hozzá SW-t.
A Nokia Care Suite legújabb verziója pedig nem támogatja a C5-03 telefont.
Szeretém hegkéredezni tőletek hogy esetkleg van valakinek a birtokában közöttetek egy korábban letöltött SW, vagy honnan tölthetem le ha már Navifirm megszűnt?
RM-697
Product Code: 059J4Q2
Jelenlegi szoftver verzió: 20.0.024
Ehhez kellene ugyan ez az sw. Ennél újabb már sajnos nincs.
Nanyon szépen köszönöm mindenkinek.
Üdv. Amarillo
- ferret
- Fő moderátor
- Készüléktípus: RedmiNote4+250 old nokia
- Has thanked: 112 times
- Been thanked: 350 times
Re: Nokia C5-03 (GYÁRILAG FÜGGETLEN MAGYAR SW-T KERESEK.)
Lehetőségek Nokia gyári szoftverek letöltéséhezAmarillo írta:Sziasztok!
Nekem is van egy gyárilag független Nokia C5-03 készülékem. A telefont hazai piacra gyártotta a Nokia. A szoftverével sajnos gondok vannak, ezért megpróbáltam újratelepíteni a Nokia Suite-val...
Én a másodikat próbáltam csak és működik.
- Rating: 2.63%

-
- 1. szint
- Készüléktípus: Nokia C5-03
- Has thanked: 20 times
- Been thanked: 23 times
Re: Nokia C5-03
Hard resetet fizikai gombokkal, csináltál? Nekem az többet ért mint egy újratelepítés. Ha jól működő rom kell ajánlom Penge922 romját, nekem bejött egy korábbi hozzászólásomban megadtam a linket a letöltéshez. Tök ugyanúgy kell feltenni mint egy gyári romot, phoenix-el.
- Rating: 2.63%
- phoenix
- 1. szint
- Has thanked: 3 times
- Been thanked: 60 times
Igen és ebből 2.db létezik a Fehér telóra való (nőies) és a Fekete telóra (úgymond férfiasabb)!horvathg írta:Hard resetet fizikai gombokkal, csináltál? Nekem az többet ért mint egy újratelepítés. Ha jól működő rom kell ajánlom Penge922 romját, nekem bejött egy korábbi hozzászólásomban megadtam a linket a letöltéshez. Tök ugyanúgy kell feltenni mint egy gyári romot, phoenix-el.

Müködése hibátlan én is ezt használom!

A hozzászólást 7 alkalommal szerkesztették, utoljára phoenix 2013-07-25 csüt. 17:22:02-kor.
- Rating: 5.26%
Nem tudom, mi (és főleg ki) miatt hintődött el az emberek agyában ez a "a szoftfrissítés mindent megold" vonal, de erősen butaság...
Ne felejtsd el megköszönni az idézet gomb mellett lévő
kis gombbal ha valaki segít neked!

- die nadel
- 1. szint
- Készüléktípus: Nokia C5-03 - Nokia Lumia 625
- Has thanked: 6 times
- Been thanked: 11 times
Nálunk a családban mindkét szoftver jelen van és hibapont nélkül működik. Sőt, a telefon gyorsabb lett a Penge922-féle sw-vel.phoenix írta:Igen és ebből 2.db létezik a Fehér telóra való (nőies) és a Fekete telóra (úgymond férfiasabb)!horvathg írta:Hard resetet fizikai gombokkal, csináltál? Nekem az többet ért mint egy újratelepítés. Ha jól működő rom kell ajánlom Penge922 romját, nekem bejött egy korábbi hozzászólásomban megadtam a linket a letöltéshez. Tök ugyanúgy kell feltenni mint egy gyári romot, phoenix-el.![]()
- phoenix
- 1. szint
Igen és ebből 2.db létezik a Fehér telóra való (nőies):die nadel írta:phoenix írta:Nálunk a családban mindkét szoftver jelen van és hibapont nélkül működik. Sőt, a telefon gyorsabb lett a Penge922-féle sw-vel.horvathg írta::
http://kepfeltoltes.hu/130611/Feh_r_C5- ... es.hu_.jpg
Itt a letöltési link:(Jelszóval védett)
http://www.mediafire.com/download/l5865 ... getlen.zip
és a Fekete telóra (úgymond férfiasabb)!

http://kepfeltoltes.hu/130611/360x640_B ... es.hu_.jpg
Itt a letöltési link:(Ezt Horváthg barátun meg osztotta velünk így nincs jelszó védelem alatt!)
http://data.hu/get/6680247/Nokia_C5-03_CFW._23Sw.hu.zip

Az Rm-697-es mappát bemásoljuk a Számítógép-Helyi lemez C,-Program Files-Nokia-Phoenix-Produck mappába !!!
Összekötjük adatkábellel a bekapcsolt telefont.
A videó a szoftver feltöltés menetéről:
http://youtu.be/ASbG8X_A7FY
A videó ne zavarjon be mert itt az 5230-as telót szoftverezése van rajta, de mindent ugyan úgy kell végig csinálni csak te értelem szerűen az Rm-697-es választod ki mert az a C5-03 telefon száma!!!
EZ FONTOS!!!!!!
A zenelejátszó hol keres? Melyik mappában.
Válasz: E:\\Sounds\\Digital
CSAK EBBŐL A MAPPÁBÓL ISMERI FEL MERT EZ EGY MÓD (Music Player Mod )! De innen hibátlanul megy a zene !!!

Ui: Mivel tiszteletben tartom kérését anno én is így kaptam a Fehér telóra a link jelszóval védett amit privátban lehet kérni tőlem!

Kettő között a külömbség:az Egyedi Betöltő kép és az Egyedi Téma ! Másban mindenben meg egyezik !

A hozzászólást 10 alkalommal szerkesztették, utoljára phoenix 2013-07-28 vas. 17:42:15-kor.
- Rating: 7.89%
Nem tudom, mi (és főleg ki) miatt hintődött el az emberek agyában ez a "a szoftfrissítés mindent megold" vonal, de erősen butaság...

-
- Újonc
- Készüléktípus: Nokia C1-01
- Has thanked: 5 times
- Been thanked: 1 time
Nokia C5-03_Megoldódott a probléma
Hálásan köszönöm mindnkinek a kedveségét és a seítségét. Frissítettem a telefont, és minden probléma megoldódott, kifogástalanul működik a készülék.
Üdv mindenkinek: Amarillo
- die nadel
- 1. szint
- Készüléktípus: Nokia C5-03 - Nokia Lumia 625
- Has thanked: 6 times
- Been thanked: 11 times
Re: Nokia C5-03_Megoldódott a probléma
Nem akarlak semmire sem rábeszélni, de akármilyen hihetetlen, a Penge922 által készített szoftver sokkal stabilabb, gyorsabb (és nem mellékesen nincs tele szeméttel) mint a gyári. Én feltenném a helyedben.Amarillo írta:Hálásan köszönöm mindnkinek a kedveségét és a seítségét. Frissítettem a telefont, és minden probléma megoldódott, kifogástalanul működik a készülék.
-
- 1. szint
- Készüléktípus: NOKIA C5-03+LUMIA 620
- Has thanked: 22 times
- Been thanked: 4 times
Üdv mindenkinek: Amarillo[/quote]
Nem akarlak semmire sem rábeszélni, de akármilyen hihetetlen, a Penge922 által készített szoftver sokkal stabilabb, gyorsabb (és nem mellékesen nincs tele szeméttel) mint a gyári. Én feltenném a helyedben.[/quote]
Üdv.
Közeljövőben szeretném én is a Penge féle SW-t rakni a telóra.
Van valahol lépésenkénti leírás,hogy hogyan kell telepíteni?
Vagy Valaki beírná a fórumba?
Köszönet
Nem akarlak semmire sem rábeszélni, de akármilyen hihetetlen, a Penge922 által készített szoftver sokkal stabilabb, gyorsabb (és nem mellékesen nincs tele szeméttel) mint a gyári. Én feltenném a helyedben.[/quote]
Üdv.
Köszönet
- phoenix
- 1. szint
GZL írta:Üdv.
Köszönet
Ment egy Privi!