Nokia C7-00
- Taylor
- 4. szint
- Készüléktípus: Nokia N8 DG Pro
- Nem: Férfi
- Has thanked: 86 times
- Been thanked: 508 times
- Kapcsolat:
Re: Nokia C7-00
Ovi áruház bug:
Szerencsére nem nagyon használom. Ma csináltam egy teljes flasht meg vagy háromszor hardoltam mire kinyomoztam mi a gond. Feltelepül az ovi. Újra indítod a telót. Valamilyen alkalmazással adatkapcsolatot csinálsz, bontod az adatkapcsolatot, az utoljára használt adatkapcsolat azonnal újra aktívvá válik. Ha megszakítod egyből vissza kapcsolódik. Ha újra indítod a telót ismét az első adatkapcsolatig oké. Utána kezdődik minden elölről. Ki is kukáztam az Ovi áruházat és nincs gond.
Szerencsére nem nagyon használom. Ma csináltam egy teljes flasht meg vagy háromszor hardoltam mire kinyomoztam mi a gond. Feltelepül az ovi. Újra indítod a telót. Valamilyen alkalmazással adatkapcsolatot csinálsz, bontod az adatkapcsolatot, az utoljára használt adatkapcsolat azonnal újra aktívvá válik. Ha megszakítod egyből vissza kapcsolódik. Ha újra indítod a telót ismét az első adatkapcsolatig oké. Utána kezdődik minden elölről. Ki is kukáztam az Ovi áruházat és nincs gond.
- csili77
- 1. szint
- Készüléktípus: Nokia C7
- Has thanked: 6 times
- Been thanked: 4 times
Szia!
A bökkenő csak az, hogy te az internetes elözmények törlésének menetét írtad le! A megoldás pedig az OVI MAPS navigációs elözmények törlésére kerestetik, ami az általad leírtakkal nem oldható meg![/quote]
Még mindig nem értem, hogy minek törölni az előzményeket, de SZVSZ nem is lehet, csak ha törlöd az OVI MAPS-ot a telóról, meg az E-ről/F-ről...
De magát az OVI MAPS-ot nem biztos, hogy törölni tudod, csak legfeljebb a frissítéseit...[/quote]
Hát ezt én sem tudom, hogy miért olyan fontos az elözmények törlése, dehát a fiúk erre keresik a megoldást![/quote]
Sziasztok!
Ne is erőlködjetek mert egyenlőre nem lehet törölni az előzményeket.
A bökkenő csak az, hogy te az internetes elözmények törlésének menetét írtad le! A megoldás pedig az OVI MAPS navigációs elözmények törlésére kerestetik, ami az általad leírtakkal nem oldható meg![/quote]
Még mindig nem értem, hogy minek törölni az előzményeket, de SZVSZ nem is lehet, csak ha törlöd az OVI MAPS-ot a telóról, meg az E-ről/F-ről...
De magát az OVI MAPS-ot nem biztos, hogy törölni tudod, csak legfeljebb a frissítéseit...[/quote]
Hát ezt én sem tudom, hogy miért olyan fontos az elözmények törlése, dehát a fiúk erre keresik a megoldást![/quote]
Sziasztok!
Ne is erőlködjetek mert egyenlőre nem lehet törölni az előzményeket.
- sanyci
- 2. szint
- Készüléktípus: Nokia 700
- Has thanked: 4 times
- Been thanked: 34 times
T-Mobile-os vagy és nincs CLIP előfizetésed... Náluk még mindig fizetős, ha nem céges, vagy DOMINO-s vagy!!!Demens írta:Kipróbáltam és működött a módszered sanyci. Ezer köszönet. Azért sajnálom, hogy ilyen gondok felmerülnek, pedig nagyon szeretem ezt a telefont.
Arra a problémára, hogy nem jelez ki semmilyen hívószámot esetleg valaki tud mondani öteletet? Ha ez is megoldódna, akkor végre semmi gond nem lenne.
Nokia 3110>5110>6110>6210>6600>7610>6630>N70>E61>E50>E90>E51>E71>E52>5800XM>C7>700
Ericsson GA318>T39m (T39m még megvan!)
Samsung Galaxy Spica>HTC Desire (Az Android még nem nőtt fel a feladathoz)
- miller0214
- 1. szint
- Has thanked: 13 times
- Been thanked: 7 times
sziasztok. Ma lett meg a c7em. 12es szoft van rajta, tmobilos. Szerintetek frissitsem 13asra?
- sanyci
- 2. szint
- Készüléktípus: Nokia 700
- Has thanked: 4 times
- Been thanked: 34 times
Frissítsd!miller0214 írta:sziasztok. Ma lett meg a c7em. 12es szoft van rajta, tmobilos. Szerintetek frissitsem 13asra?
Nokia 3110>5110>6110>6210>6600>7610>6630>N70>E61>E50>E90>E51>E71>E52>5800XM>C7>700
- miller0214
- 1. szint
- Has thanked: 13 times
- Been thanked: 7 times
rendben,köszi. Ugyis feltűnt hogy tárcsázóba vannak cirill betűk, meg hogy nem "qwertz" a billentyűzet. nokia software updater-el megcsinálom.
-
- 4. szint
- Készüléktípus: Xiaomi mi 9 SE
- Has thanked: 183 times
- Been thanked: 211 times
Szia!sanyci írta:T-Mobile-os vagy és nincs CLIP előfizetésed... Náluk még mindig fizetős, ha nem céges, vagy DOMINO-s vagy!!!Demens írta:Kipróbáltam és működött a módszered sanyci. Ezer köszönet. Azért sajnálom, hogy ilyen gondok felmerülnek, pedig nagyon szeretem ezt a telefont.
Arra a problémára, hogy nem jelez ki semmilyen hívószámot esetleg valaki tud mondani öteletet? Ha ez is megoldódna, akkor végre semmi gond nem lenne.
Szia!
Beállítások/Hívások/Saját szám elküldése!!! Ha ezt beállítod akkor mutatni fogja hogy ki hív, csak legyen benne a telefonkönyvben!!!

- Demens
- 1. szint
- Készüléktípus: LG Optimus 4X HD
- Has thanked: 34 times
- Been thanked: 5 times
Ezt az első alkalommal bekapcsoltam, amint rájötem, hogy nem jelez ki semmit. Ennek elenére nem jelez ki semmit. Valószínüleg sanycinak van igaza, bár soha nem hallottam még erről.nokiae668 írta:Szia!sanyci írta:T-Mobile-os vagy és nincs CLIP előfizetésed... Náluk még mindig fizetős, ha nem céges, vagy DOMINO-s vagy!!!Demens írta:Kipróbáltam és működött a módszered sanyci. Ezer köszönet. Azért sajnálom, hogy ilyen gondok felmerülnek, pedig nagyon szeretem ezt a telefont.
Szia!
Beállítások/Hívások/Saját szám elküldése!!! Ha ezt beállítod akkor mutatni fogja hogy ki hív, csak legyen benne a telefonkönyvben!!!![]()
Alcatel OT 302 - Sony Ericsson T100 - Nokia 3100 - Sony Ericsson T290i - Siemens A31 - Nokia 3500 classic - Nokia 3110 classic - Nokia C7-00 + Sony Ericsson Xperia X1 - LG Optimus 4X HD
-
- Újonc
- Készüléktípus: N8
- Has thanked: 0
- Been thanked: 0
Sziasztok!
Nekem olyan gondom lenne, hogy az Ovi maps-et frissítettem, és azóta mikor el akarnám indítani, azt írja ki, h: "kérjük várjon, a művelet néhány percet igénybe vehet" végig megy alatta egy telepítő csík, majd kilép vissza a menübe. Raktam fel másikat is, innen az oldalról a legújabbat, de az meg csak tölt, majd kidob szintén.Nem tudom, hogy lehet e köze ahhoz, hogy hackelt a teló. Vkinek ötlete?
Köszi előre is.
Nekem olyan gondom lenne, hogy az Ovi maps-et frissítettem, és azóta mikor el akarnám indítani, azt írja ki, h: "kérjük várjon, a művelet néhány percet igénybe vehet" végig megy alatta egy telepítő csík, majd kilép vissza a menübe. Raktam fel másikat is, innen az oldalról a legújabbat, de az meg csak tölt, majd kidob szintén.Nem tudom, hogy lehet e köze ahhoz, hogy hackelt a teló. Vkinek ötlete?
Köszi előre is.
- Damir
- Kiemelt 6. szint
- Has thanked: 48 times
- Been thanked: 349 times
A memóriaegységről töröld le a cities mappát és a qf fájlt, majd indítsd el a progit, várd meg míg betöltődik, aztán töltsd le újra a térképeket.Pincebogar írta:Sziasztok!
Köszi előre is.