Nokia C6-00

Kizárólag a Nokia C szériával foglalkozó témák
Damir
Kiemelt 6. szint
Kiemelt 6. szint
Has thanked: 48 times
Been thanked: 349 times

Re: Nokia C6-00

Hozzászólás Szerző: Damir »

bzsola írta:Üdv

nekem olyan gondom lenne, hogy egyszer csak átvált offline módba és kiírja, hogy helyezzen be SIM kártyát.természetesen nem mindig működik elsőre a kártya ki-be vétele után.hallottam olyathogy régi kártya miatt csinálhatja,de kb 2-3 éves lehet a kártya.
a telefon gyári független, szoftver v 11.0.029 van rajta.

előre köszi
Szia!

Vidd be szervizbe, ők talán tudnak okosat mondani.
eurogergo írta:Sziasztok!
Olyan idegesítő problémám van,hogy nem tudok a telóra videót rátenni,illetve rátudom,de a telefon nem jeleníti meg,pedig MPEG-4 video formátumra vannak konvertálva a részek,Akár hova raktam( videok,képek) sehol sem jeleníti meg,de a helyet foglalja.
Valami megoldás? Vagy én csinálom rosszul?Próbáltam tárolóhely és médiaátvitel USB csatlakozással is.
Próbálj meg a FormatFactory-val csinálni egy filmet, úgy, hogy az 5800 beállításait használod. Nézd meg, hogy azt látja-e a készülék.
HatoG
Újonc
Újonc
Készüléktípus: C6-00
Has thanked: 0
Been thanked: 0

Hozzászólás Szerző: HatoG »

Sziasztok!

Egy kérdéssel fordulnák hozzátok. Pár napja vettem egy Nokia C6-00-os készüléket és az érdekelne, hogy normális dolog az, hogy a csúszka már pár nap elteltével lötyög:S:S? Elképzelhető, h gyárilag nem jól rakták össze???

Segítségetek előre is köszönöm!!!
eurogergo
Újonc
Újonc
Készüléktípus: Nokia C6-00

Hozzászólás Szerző: eurogergo »

Damir írta:
bzsola írta:Üdv

nekem olyan gondom lenne, hogy egyszer csak átvált offline módba és kiírja, hogy helyezzen be SIM kártyát.természetesen nem mindig működik elsőre a kártya ki-be vétele után.hallottam olyathogy régi kártya miatt csinálhatja,de kb 2-3 éves lehet a kártya.
a telefon gyári független, szoftver v 11.0.029 van rajta.

előre köszi
Szia!

Vidd be szervizbe, ők talán tudnak okosat mondani.
eurogergo írta:Sziasztok!
Olyan idegesítő problémám van,hogy nem tudok a telóra videót rátenni,illetve rátudom,de a telefon nem jeleníti meg,pedig MPEG-4 video formátumra vannak konvertálva a részek,Akár hova raktam( videok,képek) sehol sem jeleníti meg,de a helyet foglalja.
Valami megoldás? Vagy én csinálom rosszul?Próbáltam tárolóhely és médiaátvitel USB csatlakozással is.
Próbálj meg a FormatFactory-val csinálni egy filmet, úgy, hogy az 5800 beállításait használod. Nézd meg, hogy azt látja-e a készülék.
Köszönöm szépen a segítséged ! Ezzel a programmal sikerült, HD 640x360 MPEG4 Szélesvásznú beállítással.
Előtte a Nokia Video Converter Factory Pro-val próbálkoztam,ahol még ki is lehetett választani,hogy C6-00 típusra konvertáljon,de azzal nem látta a teló a filmet,de ezzel most szuper lett.Mégegyszer köszi;)!
pepe0419
Újonc
Újonc
Készüléktípus: NOKIA C6-00
Has thanked: 5 times

Hozzászólás Szerző: pepe0419 »

HatoG írta:Sziasztok!

Egy kérdéssel fordulnák hozzátok. Pár napja vettem egy Nokia C6-00-os készüléket és az érdekelne, hogy normális dolog az, hogy a csúszka már pár nap elteltével lötyög:S:S? Elképzelhető, h gyárilag nem jól rakták össze???

Pár napos tapasztalatom alapján pont ezzel volt nekem is gondom. Sztem ez már csak ilyen, ettől olcsó.
vezeto
Újonc
Újonc
Has thanked: 1 time

Hozzászólás Szerző: vezeto »

pepe0419 írta:

Pár napos tapasztalatom alapján pont ezzel volt nekem is gondom. Sztem ez már csak ilyen, ettől olcsó.
Nekem is "laza" a cucc pedig naponta max 5x tolom szét és még csak 8 napos
ez van,
azért remélem 2 évet így is kibír.
eurogergo
Újonc
Újonc
Készüléktípus: Nokia C6-00

Hozzászólás Szerző: eurogergo »

vezeto írta:
pepe0419 írta:

Nekem is "laza" a cucc pedig naponta max 5x tolom szét és még csak 8 napos
ez van,
azért remélem 2 évet így is kibír.
Nekem patent rajt a QWERTY, nem lötyög,csak épp van egy sokkal nagyobb hibája az enyémnek,ha lezárom oldalt a bill.zárat akkor egy idő után fogja magát és kikapcsol a teló,de még nem viszem vissza szervízbe addig ,amíg tart a vizsgaidőszak,mert jó kis segítség ez a teló hozzá.:)
LCHRISS
Újonc
Újonc
Készüléktípus: SE X8
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: LCHRISS »

Hol lehet beállítani, h több mint 50karakteres sms-t írjak? Mert 50-nél nem enged többet...
Számítógépezni ameddig el nem kopnak a billentyűzet gombjai!
vezeto
Újonc
Újonc

eurogergo írta: Nekem patent rajt a QWERTY, nem lötyög,csak épp van egy sokkal nagyobb hibája az enyémnek,ha lezárom oldalt a bill.zárat akkor egy idő után fogja magát és kikapcsol a teló,de még nem viszem vissza szervízbe addig ,amíg tart a vizsgaidőszak,mert jó kis segítség ez a teló hozzá.:)
Kezdem úgy érezni, hogy kifogt(unk)am egy állatorvosi lovat....
(milyen segítség? hozzávágod az oktatóhoz és elájul 1 órára aztán lehet puskázni? :whaaa: :whaaa: )
potter55
Moderátor
Moderátor
Készüléktípus: Nokia N73
Nem: Férfi
Has thanked: 10 times
Been thanked: 551 times

Hozzászólás Szerző: potter55 »

LCHRISS írta:Hol lehet beállítani, h több mint 50karakteres sms-t írjak? Mert 50-nél nem enged többet...
Az üzeneteknél a beállításoknál kell beállítani a karakterkódolást csökkentettre és akkor tudsz hosszabbat írni.
Szignózás: Itt egy új hack, amihez nem kellennek szignófájlok, csak telepíteni és követni az utasításokat.

Köszönöm funkció. Használd, ahányszor neked segít valaki. :)

Nokia mobilok zenei klipekben. :D
vezeto
Újonc
Újonc

Beszámoló hátha valakinek hasznos lesz:
- minimálisra levett kijelző fényerővel
- napi kb 15 perc beszélgetés
- napi kb 20 perc wifi
- napi 3-4 sms
- éjjel nappal bekapcsolva
- jó hálózati lefedettség esetén

3,5 napot legalább bír az akku. (pontos végeredmény valamikor holnap)
Válasz küldése

Vissza: “C-széria”