cyberlaci írta:Sziasztok ! Érdeklődni szeretnék, hogy létezik-e valami időzónás okosság a C7-re, valami olyasmi kellene, különböző országokban mennyi az idő stb .....köszi
Szia!
Ezt a funkciot igazából maga a telo is tudja! Belemész az órába és ott fölül átmész a világóra funkcióba majd opciók és hely hozzáadása!
Sziasztok!
egy programot keresnék.
röviden elmondva azt szeretném, hogy a c7-emmel irányítsam a gépem billentyűzetét (persze nem "fizikailag", hogy még a billentyű"gombok" is mozogjanak )
akár bluetoothon vagy esetleg wifin, mind1.
nem kellene túl sok gomb a billentyűzetről, már az is valami, ha 1 gombot bírok vele irányítani, de olyan kb 5-6 kellene.
köszönöm előre is
(egyébként egy programot szeretnék vele távolról irányítani)
Ha nem gépelni akarsz, akkor ott a Mobilwitch remote controller (Ez biztosan megy), a Nokia Wireless Presenter (nem tudom megy-e S^3-on), illetve van valami Bluesoil is (nem tudom megy-e S^3-on). Azt hiszem mindegyik tud bizonyos alkalmazásokat kezelni, pl.: böngésző, média player, powerpoint, ami azt jelenti, hogy "dedikált" gombok vannak pl. a szám, vagy diaváltásra, visszalépésre stb. Emellet az egeret is lehet kezelni velük.
Eddigi készülékeim (sorban): Nokia 2110, Ericsson T20, Nokia 7210, Nokia 3650, Nokia 6230 & 3120, Nokia E51, Nokia C7-00, Nokia Lumia 620, LG Optimus F6, Blackberry Z10, Microsoft Lumia 950
Sziasztok!Ma érdekes dolgot láttam a telomon!December óta használom!Ma a napsütésben megláttam hogy a kijelzö és az üveg között poros lett!Több helyen is látszik!:-(Csak napfényben látszik ugyhogy eddig fel sem tünt!Hogy kerül oda a por ,na meg ,hogy lehet kiszedni!Inkább szerviz,mert még garis természetesen!?Valaki tapasztalt már ilyet?
Szép napot!
Nyugi, az enyém null percesen poros volt. Szervizbe hiába viszed, pormentes soha nem lesz.
jeddie írta:Sziasztok!Ma érdekes dolgot láttam a telomon!December óta használom!Ma a napsütésben megláttam hogy a kijelzö és az üveg között poros lett!Több helyen is látszik!:-(Csak napfényben látszik ugyhogy eddig fel sem tünt!Hogy kerül oda a por ,na meg ,hogy lehet kiszedni!Inkább szerviz,mert még garis természetesen!?Valaki tapasztalt már ilyet?
Szép napot!
A C7 telóm széttört, szervízben megcsinálták. Utána rátettem a legújabb fw-t, RP1.2, arra lettem figyelmes, hogy a hangszóró abszolút nem szól. Ujratettem az fw-t, aztán a russian-hungary verzióval is megpróbáltam. Most nem ismeri fel a belső 8gb-s meghajtót, azt irja, hogy az ezköz használatban van, állandóan lefqgy, és ujraindul.
MichaelJackson írta:A C7 telóm széttört, szervízben megcsinálták. Utána rátettem a legújabb fw-t, RP1.2, arra lettem figyelmes, hogy a hangszóró abszolút nem szól. Ujratettem az fw-t, aztán a russian-hungary verzióval is megpróbáltam. Most nem ismeri fel a belső 8gb-s meghajtót, azt irja, hogy az ezköz használatban van, állandóan lefqgy, és ujraindul.
MichaelJackson írta:A C7 telóm széttört, szervízben megcsinálták. Utána rátettem a legújabb fw-t, RP1.2, arra lettem figyelmes, hogy a hangszóró abszolút nem szól. Ujratettem az fw-t, aztán a russian-hungary verzióval is megpróbáltam. Most nem ismeri fel a belső 8gb-s meghajtót, azt irja, hogy az ezköz használatban van, állandóan lefqgy, és ujraindul.
hali!
"beragadt" a yahoo-s postafiokom. nem csinal semmit. (nem kuld, nem fogad, meg torolni sem tudom). erre tudtok valalmi megoldast?
koszi!
Szerk: Problema megoldva, a fiok megint mukodik. Kaptam egy e-mail a yahootol, miszerint elfogadtem a nokia messaging 2.x felteteleit. Gondolom, hogy az egeszhez az ovi mail es a yahoo osszeolvadasa lehet az oka. Talan valahol olvadtam is, hogy kell szamitani szink problemakra, csak ez reggel nem jutott eszembe.