Nokia C7-00

Kizárólag a Nokia C szériával foglalkozó témák
Todo
5. szint
5. szint
Készüléktípus: Galaxy S7
Has thanked: 56 times
Been thanked: 444 times

Re: Nokia C7-00

Hozzászólás Szerző: Todo »

cyberlaci írta:Sziasztok ! Érdeklődni szeretnék, hogy létezik-e valami időzónás okosság a C7-re, valami olyasmi kellene, különböző országokban mennyi az idő stb .....köszi
Szia!
Ezt a funkciot igazából maga a telo is tudja! Belemész az órába és ott fölül átmész a világóra funkcióba majd opciók és hely hozzáadása!
Fabio eM.
Újonc
Újonc
Készüléktípus: Nokia C7
Has thanked: 6 times
Been thanked: 0

Hozzászólás Szerző: Fabio eM. »

Sziasztok!
egy programot keresnék.
röviden elmondva azt szeretném, hogy a c7-emmel irányítsam a gépem billentyűzetét (persze nem "fizikailag", hogy még a billentyű"gombok" is mozogjanak :))
akár bluetoothon vagy esetleg wifin, mind1.
nem kellene túl sok gomb a billentyűzetről, már az is valami, ha 1 gombot bírok vele irányítani, de olyan kb 5-6 kellene.
köszönöm előre is :)
(egyébként egy programot szeretnék vele távolról irányítani)
Pacee
2. szint
2. szint
Készüléktípus: Microsoft Lumia 950
Nem: Férfi
Has thanked: 12 times
Been thanked: 39 times

Hozzászólás Szerző: Pacee »

Ha nem gépelni akarsz, akkor ott a Mobilwitch remote controller (Ez biztosan megy), a Nokia Wireless Presenter (nem tudom megy-e S^3-on), illetve van valami Bluesoil is (nem tudom megy-e S^3-on). Azt hiszem mindegyik tud bizonyos alkalmazásokat kezelni, pl.: böngésző, média player, powerpoint, ami azt jelenti, hogy "dedikált" gombok vannak pl. a szám, vagy diaváltásra, visszalépésre stb. Emellet az egeret is lehet kezelni velük.
Eddigi készülékeim (sorban): Nokia 2110, Ericsson T20, Nokia 7210, Nokia 3650, Nokia 6230 & 3120, Nokia E51, Nokia C7-00, Nokia Lumia 620, LG Optimus F6, Blackberry Z10, Microsoft Lumia 950
cyberlaci
Újonc
Újonc
Készüléktípus: C7
Has thanked: 0

Hozzászólás Szerző: cyberlaci »

Köszi, tök jó az ajánlott program.............
jeddie
Újonc
Újonc
Készüléktípus: N95

Hozzászólás Szerző: jeddie »

Sziasztok!Ma érdekes dolgot láttam a telomon!December óta használom!Ma a napsütésben megláttam hogy a kijelzö és az üveg között poros lett!Több helyen is látszik!:-(Csak napfényben látszik ugyhogy eddig fel sem tünt!Hogy kerül oda a por ,na meg ,hogy lehet kiszedni!Inkább szerviz,mert még garis természetesen!?Valaki tapasztalt már ilyet?
Szép napot!
Taylor
4. szint
4. szint
Készüléktípus: Nokia N8 DG Pro
Has thanked: 86 times
Been thanked: 508 times
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: Taylor »

Szia!

Nyugi, az enyém null percesen poros volt. Szervizbe hiába viszed, pormentes soha nem lesz.
jeddie írta:Sziasztok!Ma érdekes dolgot láttam a telomon!December óta használom!Ma a napsütésben megláttam hogy a kijelzö és az üveg között poros lett!Több helyen is látszik!:-(Csak napfényben látszik ugyhogy eddig fel sem tünt!Hogy kerül oda a por ,na meg ,hogy lehet kiszedni!Inkább szerviz,mert még garis természetesen!?Valaki tapasztalt már ilyet?
Szép napot!
Kép
MichaelJackson
Újonc
Újonc

Hozzászólás Szerző: MichaelJackson »

A C7 telóm széttört, szervízben megcsinálták. Utána rátettem a legújabb fw-t, RP1.2, arra lettem figyelmes, hogy a hangszóró abszolút nem szól. Ujratettem az fw-t, aztán a russian-hungary verzióval is megpróbáltam. Most nem ismeri fel a belső 8gb-s meghajtót, azt irja, hogy az ezköz használatban van, állandóan lefqgy, és ujraindul.
Taylor
4. szint
4. szint
Készüléktípus: Nokia N8 DG Pro
Has thanked: 86 times
Been thanked: 508 times
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: Taylor »

Úgy frissíts hogy a 8GB.fpsx meglegyen, lásd a leírást: http://www.smartphonepro.hu/node/108
MichaelJackson írta:A C7 telóm széttört, szervízben megcsinálták. Utána rátettem a legújabb fw-t, RP1.2, arra lettem figyelmes, hogy a hangszóró abszolút nem szól. Ujratettem az fw-t, aztán a russian-hungary verzióval is megpróbáltam. Most nem ismeri fel a belső 8gb-s meghajtót, azt irja, hogy az ezköz használatban van, állandóan lefqgy, és ujraindul.
Kép
MichaelJackson
Újonc
Újonc

Hozzászólás Szerző: MichaelJackson »

Taylor írta:Úgy frissíts hogy a 8GB.fpsx meglegyen, lásd a leírást: http://www.smartphonepro.hu/node/108
MichaelJackson írta:A C7 telóm széttört, szervízben megcsinálták. Utána rátettem a legújabb fw-t, RP1.2, arra lettem figyelmes, hogy a hangszóró abszolút nem szól. Ujratettem az fw-t, aztán a russian-hungary verzióval is megpróbáltam. Most nem ismeri fel a belső 8gb-s meghajtót, azt irja, hogy az ezköz használatban van, állandóan lefqgy, és ujraindul.

Kössz, működik!
dbcooper
1. szint
1. szint
Készüléktípus: Nokia Lumia 1020
Has thanked: 2 times
Been thanked: 2 times

Hozzászólás Szerző: dbcooper »

hali!
"beragadt" a yahoo-s postafiokom. nem csinal semmit. (nem kuld, nem fogad, meg torolni sem tudom). erre tudtok valalmi megoldast?
koszi!

Szerk: Problema megoldva, a fiok megint mukodik. Kaptam egy e-mail a yahootol, miszerint elfogadtem a nokia messaging 2.x felteteleit. Gondolom, hogy az egeszhez az ovi mail es a yahoo osszeolvadasa lehet az oka. Talan valahol olvadtam is, hogy kell szamitani szink problemakra, csak ez reggel nem jutott eszembe.
Válasz küldése

Vissza: “C-széria”