Nokia C5-03
-
- Újonc
- Has thanked: 0
- Been thanked: 0
Re: Nokia C5-03
Üdvözlök mindenkit a fórumon!
Régi Nokiás vagyok, igazából nem fanatikus, de szépen kiszolgálnak a Nokia telefonok és nagyon elégedett vagyok velük. A legelső egy 2110-es volt - mely mind a mai napig működik, majd rövid ideig egy 5110-es, aztán 6 évig egy N80-as (amit ma is használok) és most nemrég egy C5-03.
Először is köszönöm a térképes leírást kicsit feljebb, tényleg működik így, felülírtam a nálam sem rendesen működő térképfájlokat és teljesen jó.
Egy kérdésem lenne. Mely Skype verzió az, amely működik a telefonon? mivel képtelen vagyok találni rá rendesen működőt, hiába teszem fel a 2.0.0.5, vagy 6-os verziót (itt a fórumban azt olvastam, hogy másoknak működik), vagy régebbieket, csak csatlakozik, vártam már fél órát is, de megakad a fehér sáv és nem csinál semmit. Bosszantó, mert a feleségem C6-00-án az OVI-ból letöltött skype tökéletesen működik, viszont a sajátomon már az OVI sem megy, valamit frissítettem és nem csatlakozik fel azóta.
Valaki meg tudja nekem mondani, hogy melyik Skype verzió működik, illetve kell-e speciális beállításokat alkalmazni?
A válaszokat előre is köszönöm.
Régi Nokiás vagyok, igazából nem fanatikus, de szépen kiszolgálnak a Nokia telefonok és nagyon elégedett vagyok velük. A legelső egy 2110-es volt - mely mind a mai napig működik, majd rövid ideig egy 5110-es, aztán 6 évig egy N80-as (amit ma is használok) és most nemrég egy C5-03.
Először is köszönöm a térképes leírást kicsit feljebb, tényleg működik így, felülírtam a nálam sem rendesen működő térképfájlokat és teljesen jó.
Egy kérdésem lenne. Mely Skype verzió az, amely működik a telefonon? mivel képtelen vagyok találni rá rendesen működőt, hiába teszem fel a 2.0.0.5, vagy 6-os verziót (itt a fórumban azt olvastam, hogy másoknak működik), vagy régebbieket, csak csatlakozik, vártam már fél órát is, de megakad a fehér sáv és nem csinál semmit. Bosszantó, mert a feleségem C6-00-án az OVI-ból letöltött skype tökéletesen működik, viszont a sajátomon már az OVI sem megy, valamit frissítettem és nem csatlakozik fel azóta.
Valaki meg tudja nekem mondani, hogy melyik Skype verzió működik, illetve kell-e speciális beállításokat alkalmazni?
A válaszokat előre is köszönöm.
-
- Újonc
Közben megoldottam. A Skype 1.10-es verziója tökéletesen belépett és működik is a telefonon, a hanghívás wi-fi-n simán megy, most teszteltem 22 perces beszélgetést, egyszer sem szakadt meg.
-
- 1. szint
- Készüléktípus: Nokia Lumia 800
- Nem: Férfi
- Has thanked: 16 times
- Been thanked: 1 time
penge922 írta:Szervizbe rárakták a V23.0.015 Fw-.tflatron19 írta:
Garanciajegyen is beirták.
Honnan tudom meg hogy most mi a készülékem új productkódja?
Nem sürgős csak majd a köv frissitésnél lesz érdekes most csak kiváncsiság.
Ezzel megnézed.:
http://www.datafilehost.com/download-85dd1cad.html
Ui.:A következő frissítés az már alap lessz elsőre felismeri majd mert szerintem a Ruszki szoftvert rakták rá!
Ja az enyém T-mob-os és nekem is a szerviz azt rakta rá! Egy havernak a Telenoros telóját frissítették a szervizben kb.2 hete de annak is alaból az Általános nokia Szoftvert rakták rá (amit ti függetlennek hivtok)! [/quote]
Igen ezt rakták rá Russian Hu Graphite Black (059C514)
-
- 1. szint
- Készüléktípus: NOKIA C5-03+LUMIA 620
- Has thanked: 22 times
- Been thanked: 4 times
Sziasztok
Olyannal találkoztatok már,hogy a kamera vagy navi kikapcsolása után sem kapcsol ki a GPS?
Tehát ott marad az emblémája a felső sarokban és így véleményem szerint eléggé meríti az akkut.
Mit lehet tenni,hogy kikapcsoljon/eltűnjön a jelzés?
Valamikor sikerül a kamera,navi be-kikapcsolásával,de pl. most sem sikerül.
Olyannal találkoztatok már,hogy a kamera vagy navi kikapcsolása után sem kapcsol ki a GPS?
Tehát ott marad az emblémája a felső sarokban és így véleményem szerint eléggé meríti az akkut.
Mit lehet tenni,hogy kikapcsoljon/eltűnjön a jelzés?
Valamikor sikerül a kamera,navi be-kikapcsolásával,de pl. most sem sikerül.
- dani895
- 1. szint
- Készüléktípus: nokia c5-03
- Nem: Férfi
- Has thanked: 13 times
- Been thanked: 16 times
Nem azért a 2 forintért, de: http://nokiaflashlab.blogspot.com/2013/ ... 5.html?m=1
A témáján kívül minden tetszik rajta...
De majd Penge barátunk véleményére vagyok kíváncsi...
A témáján kívül minden tetszik rajta...
De majd Penge barátunk véleményére vagyok kíváncsi...
Láttatok már ehhez hasonlót ár/érték arányt????? Newman N2 http://mobilarena.hu/hir/newman_n2_fill ... mobil.html
-
- Újonc
- Készüléktípus: SGS+NOKIA 5800 C5-03
- Has thanked: 5 times
- Been thanked: 3 times
Üdv...
Létezik valami olyan Custom rom erre a típusra amiben van magyar nyelv és jobb mint a gyári?
Köszi előre is!
Létezik valami olyan Custom rom erre a típusra amiben van magyar nyelv és jobb mint a gyári?
Köszi előre is!
SGS XXJVT+Semaphore 1.8
-
- 1. szint
- Készüléktípus: NOKIA C5-03+LUMIA 620
- Has thanked: 22 times
- Been thanked: 4 times
Sziasztok
Van 1 kis gond
Hard resetet csináltam a telón és utána nem lehet a wlan elérést beállítani az internet hozzáféréshez.
Elindítom a beállítást,megy pár percig,aztán kiírja,hogy nem sikerült a wlan konfigurálása.
Mi lehet a +oldás?
Van 1 kis gond
Hard resetet csináltam a telón és utána nem lehet a wlan elérést beállítani az internet hozzáféréshez.
Elindítom a beállítást,megy pár percig,aztán kiírja,hogy nem sikerült a wlan konfigurálása.
Mi lehet a +oldás?
-
- Újonc
- Készüléktípus: NOKIA 5230
Sziasztok nekem pont ugyanez a kérdésemdie nadel írta:Először is BÚÉK mindenkinek!dani895 írta:Illegálisan letöltött példánnyal próbáltad? Pl.: http://www.multiupload.nl/A7DW3W3DKUdie nadel írta: Boldog Karácsonyt Mindenkinek!
Erre a problémára volna valakinek megoldása?
Nos, sikerült működésre bírnom a programot, csak újra kellett rakni.
Sajnos nagy csalódás, mert hívást nem lehet vele kezdeményezni, csak sms-t lehet vele küldeni. Más fórumon olvastam, hogy sajnos a Symbian-ra készült Viber-ből ez a funkció kimaradt. Számomra érthetetlen, hogy a többi platformon (iOS, Android, Windows Phone, Blackberry) elérhető a hívás funkció, csak pont a Symbian-ra készült Viber-ből hagyták ki.
C5-03-ra nincs olyan Viber verzió amelyikkel telefonálni is lehet ?
Válaszotokat előre is köszönöm
Üdv