penge922 írta:dani895 írta:A mai napon azon gondolkodám, hogy van-e valami logikája ahogy elnevezik a firmwareket? Vagy csak a hasukra ütnek és azt mondják pl. legfrissebb firmware legyen v56.036, akkor legyen a következő v57.169? És ha van logikája, akkor a C5-03nál, hogy logikázták ki?
Már én is elgondolkodtam ezen!

De ezek csak a hasukra ütnek oszt Go!

De ha már gondolkodunk akkor volt szerencsém tesztelni egy 5230 as telót és az nem kiabál a memó gondokkal!!!!
Pedig nem sok minden eltérés van a C5-03 között!Sőt még kevesebbet tud de a memória az sem több nála!
Ez is érdekes ám!

Többet teszteltem 1 hónap alatt az 5230-as telót mint egy átlag ember kb.6 hónap alatt!

Megkaptam fekete hátérrel (tök süket volt) nem rezzent az eggyet sem sőt a töltést sem vette fel!De megoldottam azt is!

Rádobtam a főzött C6-os Szoftvert és gyorsaságra szarrá vágta a saját telómat a nagy Nokia C5-03-mat!
Teljesen elszégyeltem magam!

Igen, nekem viszont meg egy C5-03-at volt szerencsém (igaz csak 2 hétig) "tesztelni", de ami engem leginkább felhúzott, az a kamera, abból is a videó. Nem hiszem el, hogy az 5Mpx-es kamera mellé nem tudtak berakni egy 30fps-os videófelvevőt. Eltérés a 600Mhz proci, WiFi, nincs exponáló gomb, valamivel több C: memória, és 5Mpx-es kamera. Csak azt nem értem, miért nem tudtak kapacitív panelt adni neki? A X6-oson nagyon jó szerintem.
Egyébként a C6-os szoftvert mivel tetted fel? Én JAF-fal nem merem, a Phoenix meg nem ismeri fel a fájlokat.
Ha PÜ-ben tudnál egy kicsit segíteni ezzel kapcsolatban, megköszönném