Nokia C5-03

Kizárólag a Nokia C szériával foglalkozó témák
kikicsoda
1. szint
1. szint
Has thanked: 34 times
Been thanked: 0

Re: Nokia C5-03

Hozzászólás Szerző: kikicsoda »

tigri írta:
kikicsoda írta:a helyzet az az hogy area nem jöttem még rá hogy hogy kell használni a témát. A .gdd fájlt gondolom valahova másolni kéne de nem tudom még hogy hova...:/
Letöltöttem 1et és szétbombáztam Tehát kell lenni ott ahova telepítetted egy Shared nevű mappának abba a g-desknek és oda kell bemásolni, valószínűleg onnan tudod kiválasztani majd a g-desk beállításánál! :)
Nagyon rendes vagy köszönöm szépen. :) a sok mappa közepette észre se vettem hogy lett még egy:) viszont nem talaĺok olyat a programban hogy be lehessen vmi témát tölteni. Nem tudom hogy hol kéne. Még próbálkozok.
vidati
2. szint
2. szint
Készüléktípus: GalaxyAce Galaxy Young s6310
Has thanked: 43 times
Been thanked: 42 times

Hozzászólás Szerző: vidati »

kikicsoda írta:
tigri írta:
kikicsoda írta:a helyzet az az hogy area nem jöttem még rá hogy hogy kell használni a témát. A .gdd fájlt gondolom valahova másolni kéne de nem tudom még hogy hova...:/
Letöltöttem 1et és szétbombáztam Tehát kell lenni ott ahova telepítetted egy Shared nevű mappának abba a g-desknek és oda kell bemásolni, valószínűleg onnan tudod kiválasztani majd a g-desk beállításánál! :)
Nagyon rendes vagy köszönöm szépen. :) a sok mappa közepette észre se vettem hogy lett még egy:) viszont nem talaĺok olyat a programban hogy be lehessen vmi témát tölteni. Nem tudom hogy hol kéne. Még próbálkozok.
Én valami olyat olvastam hogy beállítások kinézet és hogy innen hogy tovább gondolom ki kell választani de le van írva azt hiszem a droidnál vagy az iphonal...? :) Már szenilis vok! :)
kikicsoda
1. szint
1. szint
Has thanked: 34 times
Been thanked: 0

Hozzászólás Szerző: kikicsoda »

Én valami olyat olvastam hogy beállítások kinézet és hogy innen hogy tovább gondolom ki kell választani de le van írva azt hiszem a droidnál vagy az iphonal...? :) Már szenilis vok! :)
akárhogy ügyködöm egyszerűen nem akarja felismerni a témákat amik vannak. cssak kérdőjellel jelöli és be sem tölti...:/ de próbálkozok :)
skyrush7
3. szint
3. szint
Készüléktípus: Nokia Lumia 620 Black
Nem: Férfi
Has thanked: 60 times
Been thanked: 88 times
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: skyrush7 »

Mármint a fájlkezelőbe kérdőjeles a fájl? Akkor a téma a hibás! 2 megoldás:
- a témának sis/sisx formátumúnak kell lennie
- használj X-Plore fájlkezelőt, és abból nyisd meg!
Kép
vidati
2. szint
2. szint
Készüléktípus: GalaxyAce Galaxy Young s6310
Has thanked: 43 times
Been thanked: 42 times

Hozzászólás Szerző: vidati »

skyrush7 írta:Mármint a fájlkezelőbe kérdőjeles a fájl? Akkor a téma a hibás! 2 megoldás:
- a témának sis/sisx formátumúnak kell lennie
- használj X-Plore fájlkezelőt, és abból nyisd meg!
Ezek nem rendes telepítős ha nem bemásolos témák G-Desk témák ggd fájlok.
skyrush7
3. szint
3. szint
Kapcsolat:

Nem olvastam előtte bocs.
Akkor már a témához szólva:
Nekem se akarta elfogadni a témákat a G-Desk, de egy hardreset után sikerült. Nem mondom, hogy formázza le a telót, mert nem biztos hogy segíthet rajta.
Kép
dani895
1. szint
1. szint
Készüléktípus: nokia c5-03
Has thanked: 13 times
Been thanked: 16 times

Hozzászólás Szerző: dani895 »

A mai napon azon gondolkodám, hogy van-e valami logikája ahogy elnevezik a firmwareket? Vagy csak a hasukra ütnek és azt mondják pl. legfrissebb firmware legyen v56.036, akkor legyen a következő v57.169? És ha van logikája, akkor a C5-03nál, hogy logikázták ki?
Láttatok már ehhez hasonlót ár/érték arányt????? Newman N2 http://mobilarena.hu/hir/newman_n2_fill ... mobil.html
skyrush7
3. szint
3. szint
Kapcsolat:

penge922 írta:
dani895 írta:A mai napon azon gondolkodám, hogy van-e valami logikája ahogy elnevezik a firmwareket? Vagy csak a hasukra ütnek és azt mondják pl. legfrissebb firmware legyen v56.036, akkor legyen a következő v57.169? És ha van logikája, akkor a C5-03nál, hogy logikázták ki?
Már én is elgondolkodtam ezen! :D
De ezek csak a hasukra ütnek oszt Go! :taps2: :taps1:
De ha már gondolkodunk akkor volt szerencsém tesztelni egy 5230 as telót és az nem kiabál a memó gondokkal!!!!
Pedig nem sok minden eltérés van a C5-03 között!Sőt még kevesebbet tud de a memória az sem több nála!
Ez is érdekes ám! :hmm2: :mrgreen:
Többet teszteltem 1 hónap alatt az 5230-as telót mint egy átlag ember kb.6 hónap alatt! :taps1:
Megkaptam fekete hátérrel (tök süket volt) nem rezzent az eggyet sem sőt a töltést sem vette fel!De megoldottam azt is! :taps1: :taps2:
Rádobtam a főzött C6-os Szoftvert és gyorsaságra szarrá vágta a saját telómat a nagy Nokia C5-03-mat! :mrgreen:
Teljesen elszégyeltem magam! :taps1: :Notworty:
Igen, nekem viszont meg egy C5-03-at volt szerencsém (igaz csak 2 hétig) "tesztelni", de ami engem leginkább felhúzott, az a kamera, abból is a videó. Nem hiszem el, hogy az 5Mpx-es kamera mellé nem tudtak berakni egy 30fps-os videófelvevőt. Eltérés a 600Mhz proci, WiFi, nincs exponáló gomb, valamivel több C: memória, és 5Mpx-es kamera. Csak azt nem értem, miért nem tudtak kapacitív panelt adni neki? A X6-oson nagyon jó szerintem.

Egyébként a C6-os szoftvert mivel tetted fel? Én JAF-fal nem merem, a Phoenix meg nem ismeri fel a fájlokat.
Ha PÜ-ben tudnál egy kicsit segíteni ezzel kapcsolatban, megköszönném :)
Kép
mordillo02
1. szint
1. szint
Készüléktípus: nokia c5-03 ZTE grand x in
Has thanked: 9 times
Been thanked: 3 times

Hozzászólás Szerző: mordillo02 »

van normális rom már c5-03-hoz??? :D
potter55
Moderátor
Moderátor
Készüléktípus: Nokia N73
Has thanked: 10 times
Been thanked: 551 times

Hozzászólás Szerző: potter55 »

mordillo02 írta:van normális rom már c5-03-hoz??? :D
Olvass vissza, van sok főzött ROM és hozzá vélemények is. :D
Szignózás: Itt egy új hack, amihez nem kellennek szignófájlok, csak telepíteni és követni az utasításokat.

Köszönöm funkció. Használd, ahányszor neked segít valaki. :)

Nokia mobilok zenei klipekben. :D
Válasz küldése

Vissza: “C-széria”