Nokia C6-00

Kizárólag a Nokia C szériával foglalkozó témák
arthur877
Újonc
Újonc
Készüléktípus: C6-00
Nem: Férfi
Has thanked: 6 times
Been thanked: 1 time
Kapcsolat:

Re: Nokia C6-00

Hozzászólás Szerző: arthur877 »

kissdani írta:sziasztok!
Már elég rég óta tag vagyok ezen a kis oldalon, és tudom, hogy elég jó közösség. :)
azt szeretném igazából megtudni, hogy mi a véleményetek erről a kis csodáról? N82-m van igazából semmi problémám vele :) csak lehet, hogy hozzá tudnék jutni egy C6-hoz...és szeretném tudni, hogy nem zsákba macska e? ;)
Az enyém független, és csak jót tudok róla mondani! Nem fagy, elég gyors, és az N82 után nem is hiszed el, hogy lehetséges pár másodperc alatt teljes GPS műhold térerőt kapni! Nehéz mint a dőg, de legalább érzed ha elhagynád, nekem marha sokáig bírja az akkuja is, egy szóval, szeretem. :D
pepe0419
Újonc
Újonc
Készüléktípus: NOKIA C6-00
Has thanked: 5 times
Been thanked: 0

Hozzászólás Szerző: pepe0419 »

arthur877 írta:
Már elég rég óta tag vagyok ezen a kis oldalon, és tudom, hogy elég jó közösség. :)
azt szeretném igazából megtudni, hogy mi a véleményetek erről a kis csodáról? N82-m van igazából semmi problémám vele :) csak lehet, hogy hozzá tudnék jutni egy C6-hoz...és szeretném tudni, hogy nem zsákba macska e? ;)
Az enyém független, és csak jót tudok róla mondani! Nem fagy, elég gyors, és az N82 után nem is hiszed el, hogy lehetséges pár másodperc alatt teljes GPS műhold térerőt kapni! Nehéz mint a dőg, de legalább érzed ha elhagynád, nekem marha sokáig bírja az akkuja is, egy szóval, szeretem. :D
Kb. 1 hónap után azt mondom, ár-érték arányos. A fagyásokra lesz megoldás (remélem), a symbianhoz már hozzászoktam. Ami nem tetszik, hogy a hátlap eléggé gyengusnak tűnik, a sok fagyás miatt félek, hogy eltörik, lepattan róla a fülecske, és nagyon lötyög a billentyűzár feloldó-lezáró gomb. Hosszabb távon kérdéses, hogy a billentyűzet csúszka-mechanika mennyire lazul ki.
Pepe
ativito
Újonc
Újonc
Készüléktípus: Nokia c6-00
Has thanked: 0

Hozzászólás Szerző: ativito »

Sziasztok!

Nekem is c 6-m van és lenne egy kérdésem megtaláltam a JAF programmal az újabb ver. softot de nem tudom az emulátorral feltenni mert a Select Phone Model ablakban nincs c 6. Tudna valaki segíteni? Köszi
kissdani
2. szint
2. szint
Készüléktípus: Galaxy S2 + N82 + Nexus 5
Has thanked: 18 times
Been thanked: 9 times

Hozzászólás Szerző: kissdani »

pepe0419 írta:
arthur877 írta:
Kb. 1 hónap után azt mondom, ár-érték arányos. A fagyásokra lesz megoldás (remélem), a symbianhoz már hozzászoktam. Ami nem tetszik, hogy a hátlap eléggé gyengusnak tűnik, a sok fagyás miatt félek, hogy eltörik, lepattan róla a fülecske, és nagyon lötyög a billentyűzár feloldó-lezáró gomb. Hosszabb távon kérdéses, hogy a billentyűzet csúszka-mechanika mennyire lazul ki.
Pepe
értem! :) köszönöm a gyors válaszokat! ;) :)
Nokia N82 Black |v35.0.002|
Samsung Galaxy S2 | XXLPS | Resurrection-remix_ics_V2.6.1_AOKP-B40-4.0.4| Siyah v3.4.1 |

Samsung Galaxy TAB 8.9
Nexus 7 Gen II. 2013
Nexus 5
Dimitryj
Újonc
Újonc
Készüléktípus: nokia C6-00

Hozzászólás Szerző: Dimitryj »

Nekem nagyon nincs szerencsém evvel a téglával.
Mikor megkaptam elég sűrűn fagyott, olvasgattam a nokia fórumot és mint kiderült elvileg van valami megoldás rá NCC-kben elvileg kell hogy tudják javítani. Nagy bátran bevittem, 2 hétig ültek rajta mire visszakaptam és mit csináltak? Kicserélték a főpanelt. Naná hogy most is fagy, csak most napi 10-15 helyet naponta max 2x, viszont azóta nem talál GPS jelet vagy csak annyira gyengét hogy nem tudja agy nagyon pontatlanul tudja csak megmondani hol vagyok (eddig 1x sikerült az 5-6 próbából és akkor is 70mes pontosságot írt).
Szóval akinek nincs baja vele nehogy frissítse vagy bevigye mert nem biztos hogy jól jár vele. (Sokak panaszkodnak hogy most nem fagy a kelylock viszont megbolondul a tuchscreen.)
arthur877
Újonc
Újonc
Has thanked: 6 times
Been thanked: 1 time
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: arthur877 »

Dimitryj írta:Nekem nagyon nincs szerencsém evvel a téglával.
Mikor megkaptam elég sűrűn fagyott, olvasgattam a nokia fórumot és mint kiderült elvileg van valami megoldás rá NCC-kben elvileg kell hogy tudják javítani. Nagy bátran bevittem, 2 hétig ültek rajta mire visszakaptam és mit csináltak? Kicserélték a főpanelt. Naná hogy most is fagy, csak most napi 10-15 helyet naponta max 2x, viszont azóta nem talál GPS jelet vagy csak annyira gyengét hogy nem tudja agy nagyon pontatlanul tudja csak megmondani hol vagyok (eddig 1x sikerült az 5-6 próbából és akkor is 70mes pontosságot írt).
Szóval akinek nincs baja vele nehogy frissítse vagy bevigye mert nem biztos hogy jól jár vele. (Sokak panaszkodnak hogy most nem fagy a kelylock viszont megbolondul a tuchscreen.)
És a tied független? Mert igazából csak a szolgáltatóiak fagynak...
Dimitryj
Újonc
Újonc

arthur877 írta:
Dimitryj írta:Nekem nagyon nincs szerencsém evvel a téglával.
Mikor megkaptam elég sűrűn fagyott, olvasgattam a nokia fórumot és mint kiderült elvileg van valami megoldás rá NCC-kben elvileg kell hogy tudják javítani. .....)
És a tied független? Mert igazából csak a szolgáltatóiak fagynak...
Nem, T-s.
Dimitryj
Újonc
Újonc

Az előbb lefagyott olyan mértékig hogy nem tudtam bekapcsolni sem. Mint kiderült leszívta az aksit kb 19 óra alatt 0-ra úgy hogy közben fél töltöttséget jelzett. :S Szóval ez egy s :censored: !
potter55
Moderátor
Moderátor
Készüléktípus: Nokia N73
Has thanked: 10 times
Been thanked: 551 times

Hozzászólás Szerző: potter55 »

Dimitryj írta:Az előbb lefagyott olyan mértékig hogy nem tudtam bekapcsolni sem. Mint kiderült leszívta az aksit kb 19 óra alatt 0-ra úgy hogy közben fél töltöttséget jelzett. :S Szóval ez egy s :censored: !
Vagy csak valami futott a háttérben. Pl egy olyan ami a neten van mindig.
Szignózás: Itt egy új hack, amihez nem kellennek szignófájlok, csak telepíteni és követni az utasításokat.

Köszönöm funkció. Használd, ahányszor neked segít valaki. :)

Nokia mobilok zenei klipekben. :D
vezeto
Újonc
Újonc
Has thanked: 1 time

Hozzászólás Szerző: vezeto »

Sziasztok!

kicsivel több mint 1 hete olvasom a fórumot és köztük ezt a topikot is, eddig bírtam hozzászólás és regisztráció nélkül...
Ha nem gond leírnám történetem szolgáltató meg nem jelöléssel és csak a lényeges nokiával kapcsolatos információkat igyekszem belefogalmazni:
szóval. múlt hét hétfőn vásároltam egyik szolgáltatónál egy C6-00-t amit aznap estig boldogan is használtam amikor rájöttem, hogy nem látja a memóriakártyát a készülék (azt amit hozzá adtak) és megnézve a "helyét" láttam, hogy a tüskék vagy micsodák amik az érzékelők szóval el vannak hajolgatva 2 db is közülük... másnap cseréltettem a telefont.
Az új készüléket feltöltöttem kedd este és használtam is boldogan egészen csütörtök estig amikor töltőre raktam és töltés közben meghalt (most már tudom, hogy lemerült) se kép se hang.... ezt még éjjel fedeztem fel mivel akartam használni a telefont...
akku ki-be játékkal is próbálkoztam de nem kelt életre.
Másnap visszavittem egy üzletbe ahol bemérték, hogy az akku lemerült (3V) ... tegyem töltőre :whaaa: mivel hüle azért nem vagyok egyik üzletjükben kicseréltettem a készüléket így a harmadik C6-00 -t nyúzom 9 nap alatt.
Most ezt a telefont péntek óta használom, (szerda van) és eddig elégedett vagyok vele.

Ez a lemerülés dolog engem is érintett gondoltam ezért (is) osztom meg veletek tapasztalatom.
Amúgy nagyon jó a fórum és sok okosságot megtudtam.

üdv.
Válasz küldése

Vissza: “C-széria”