Sziasztok!
kicsivel több mint 1 hete olvasom a fórumot és köztük ezt a topikot is, eddig bírtam hozzászólás és regisztráció nélkül...
Ha nem gond leírnám történetem szolgáltató meg nem jelöléssel és csak a lényeges nokiával kapcsolatos információkat igyekszem belefogalmazni:
szóval. múlt hét hétfőn vásároltam egyik szolgáltatónál egy C6-00-t amit aznap estig boldogan is használtam amikor rájöttem, hogy nem látja a memóriakártyát a készülék (azt amit hozzá adtak) és megnézve a "helyét" láttam, hogy a tüskék vagy micsodák amik az érzékelők szóval el vannak hajolgatva 2 db is közülük... másnap cseréltettem a telefont.
Az új készüléket feltöltöttem kedd este és használtam is boldogan egészen csütörtök estig amikor töltőre raktam és töltés közben meghalt (most már tudom, hogy lemerült) se kép se hang.... ezt még éjjel fedeztem fel mivel akartam használni a telefont...
akku ki-be játékkal is próbálkoztam de nem kelt életre.
Másnap visszavittem egy üzletbe ahol bemérték, hogy az akku lemerült (3V) ... tegyem töltőre

mivel hüle azért nem vagyok egyik üzletjükben kicseréltettem a készüléket így a harmadik C6-00 -t nyúzom 9 nap alatt.
Most ezt a telefont péntek óta használom, (szerda van) és eddig elégedett vagyok vele.
Ez a lemerülés dolog engem is érintett gondoltam ezért (is) osztom meg veletek tapasztalatom.
Amúgy nagyon jó a fórum és sok okosságot megtudtam.
üdv.