Nokia C5-03
-
- 1. szint
- Készüléktípus: Nokia C5-03
- Nem: Férfi
- Has thanked: 20 times
- Been thanked: 23 times
Re: Nokia C5-03
Én megmondom őszintén nem telepítek olyan programokat amik Qt-t használnak.
Nem tudom mire jó ez a Qt, csak azt látom ,hogy amikor telepítem ezt a belső szabad memom lemegy 61 mb-ról 42 mb-ra.
Nekem ennyit nem ér az egész, van elég sok jó program, vagy alternatív program amihez nem kell telepíteni a Qt-t.
Nem tudom mire jó ez a Qt, csak azt látom ,hogy amikor telepítem ezt a belső szabad memom lemegy 61 mb-ról 42 mb-ra.
Nekem ennyit nem ér az egész, van elég sok jó program, vagy alternatív program amihez nem kell telepíteni a Qt-t.
- vidati
- 2. szint
- Készüléktípus: GalaxyAce Galaxy Young s6310
- Has thanked: 43 times
- Been thanked: 42 times
Ha Hackelt a telod vagy tudsz szignózni akkor van egy olyan QT ami a memkarira települ. A QT egy piszok gyors keret program. Pedig lassan csak olyan progik lesznek amihez QT kell!horvathg írta:Én megmondom őszintén nem telepítek olyan programokat amik Qt-t használnak.

- skyrush7
- 3. szint
- Készüléktípus: Nokia Lumia 620 Black
- Has thanked: 60 times
- Been thanked: 88 times
- Kapcsolat:
A Qt gyakorlatilag az elsődleges programozási nyelv lett volna a Symbian rendszerhez, de nem valami sok Qt-s app van még most sem.
A Qt maga a C-re települ, a többi kiegészítő (Mobility, Webkit, QMLviewer) bárhova telepíthető.
Jó Qt-s alkalmazások vannak, érdemes kipróbálni.
Tigri-nek igaza van, ha hackelt a telefonod, feltehetsz egy moddolt Qt telepítőt, ami az E-re telepíti. (hack: www.smartnews.hu --> Dr. Web AV Symbian hack - cikket keresd meg!)
A Qt maga a C-re települ, a többi kiegészítő (Mobility, Webkit, QMLviewer) bárhova telepíthető.
Jó Qt-s alkalmazások vannak, érdemes kipróbálni.
Tigri-nek igaza van, ha hackelt a telefonod, feltehetsz egy moddolt Qt telepítőt, ami az E-re telepíti. (hack: www.smartnews.hu --> Dr. Web AV Symbian hack - cikket keresd meg!)

-
- 1. szint
A hackelt op. rendszer nem mehet, mert még 1,5 év gari van a telón és azt nem akarom elveszíteni.
Nekem nincsen Qt telepítve rajta, mert olyan programokat nem is használok, mégis minden baromi gyors rajta.
3 böngésző, 2 office, Skype, 2 GPS térkép program, 3 fajta időmérő, Voice Rekorder, Photobrowser, Gmail stb.
Mondjuk játékok nincsenek rajta de inkább a 19 ezer Ft-os 1,2 Ghz-es androidos mali 400-as videókártyás
Auchanos Media Tech. tabletemen szoktam játszani azért a 7 col és az android jobb erre, mint a 3.2 colos képernyő.
De ennek ellenére szeretem a telefont szerintem nagyon jó a fényképezőgépe, sötétben is jó képeket csinál, még a videó is elmegy jó vele gmail levelekete megnézni, skypolni, időnként híreket, vasúti menetrendet, késéseket megnézni. Jó hangfelvevője van és persze elég kicsi is, nem hordok téglát a zsebemben.
Csak hogy valami jó dolgot mondjak Mo-ról, nővéremnek aaki hollandiában él, régóta mondom hogy fizessen elő végre mobilinternetre, mert ha vonaton utazik egyszerűbben skypolhatnánk. Azt mondja ott barmi drága az internet, 5000 Ft alatt nincs is mobilinternet előfizetés.
Itthon 600 Ft-ért aranykártyás kedvezménnyel a T-mobilnál 100 Mbyte havi forgalomra lehet előfizetni, ami kb 12 óra beszélgetés Skypon, bárhonnan az országból. Ha mobilon hívnám útközben 180 Ft-os percdíjjal a 12 óra hívás a mobilról Hollandiába 130 ezer Ft lenne.
Nekem nincsen Qt telepítve rajta, mert olyan programokat nem is használok, mégis minden baromi gyors rajta.
3 böngésző, 2 office, Skype, 2 GPS térkép program, 3 fajta időmérő, Voice Rekorder, Photobrowser, Gmail stb.
Mondjuk játékok nincsenek rajta de inkább a 19 ezer Ft-os 1,2 Ghz-es androidos mali 400-as videókártyás
Auchanos Media Tech. tabletemen szoktam játszani azért a 7 col és az android jobb erre, mint a 3.2 colos képernyő.
De ennek ellenére szeretem a telefont szerintem nagyon jó a fényképezőgépe, sötétben is jó képeket csinál, még a videó is elmegy jó vele gmail levelekete megnézni, skypolni, időnként híreket, vasúti menetrendet, késéseket megnézni. Jó hangfelvevője van és persze elég kicsi is, nem hordok téglát a zsebemben.
Csak hogy valami jó dolgot mondjak Mo-ról, nővéremnek aaki hollandiában él, régóta mondom hogy fizessen elő végre mobilinternetre, mert ha vonaton utazik egyszerűbben skypolhatnánk. Azt mondja ott barmi drága az internet, 5000 Ft alatt nincs is mobilinternet előfizetés.
Itthon 600 Ft-ért aranykártyás kedvezménnyel a T-mobilnál 100 Mbyte havi forgalomra lehet előfizetni, ami kb 12 óra beszélgetés Skypon, bárhonnan az országból. Ha mobilon hívnám útközben 180 Ft-os percdíjjal a 12 óra hívás a mobilról Hollandiába 130 ezer Ft lenne.
- vidati
- 2. szint
Szia! A Hacket letudod szedni a telről ha vinni kell esetleg a nokiához bár én 3szor is elfelejtettem és se a Szegedi se a Szolnoki nokia szervizet nem érdekelte!horvathg írta:A hackelt op. rendszer nem mehet, mert még 1,5 év gari van a telón és azt nem akarom elveszíteni.

-
- 1. szint
Mondjuk nekem flottás szerződésem van, ahhoz nincs internet, de 12 Ft, vagy 20 Ft a bruttó mobil percdíj és mp alapú a számlázás ami szerintem nem rossz. Én Hatvantól Gödöllő felé jövet a vonaton használtam a Skypot, és Gödöllőn átültem át autóba, és Kistarcsa előtt egy nagy dombon, erdős részen szakadt meg skípe, addig folyamatos és jó volt a hangminőség. Szurdokpüspökin ami egy kis falu Nógrád megyében Hatvantól 40 km-re északra a Mátra aljában elég jól műkdött az állomás felé menet a Skype.Szia! A Hacket letudod szedni a telről ha vinni kell esetleg a nokiához bár én 3szor is elfelejtettem és se a Szegedi se a Szolnoki nokia szervizet nem érdekelte! Kár hogy T-mobilos vagy én 100MB-ot ingyen is tudtam volna ajánlani! A skypot nem csak 3.5G vel tudod használni? A vonaton ez nem mindig van legalább is a vodának. Ezért átszomtam dobni gsm-re. Vagy én utazok rossz felé? ))
Egyszer próbáltam Skípolni az Autópályán az M3-asonkihangosítóval, de kb 5-10 percenként megszakadt, újra be kellett jelentkezni, úgyhogy ott életveszélyes volt.
- die nadel
- 1. szint
- Készüléktípus: Nokia C5-03 - Nokia Lumia 625
- Has thanked: 6 times
- Been thanked: 11 times
Szerintem, ahogy a számítógépszerviz nagy ívben lesz..ja, hogy legális vagy illegális Windows-al viszed javíttatni a géped, úgy valószínűleg a Nokia szerviz is magasról tesz rá.tigri írta:Szia! A Hacket letudod szedni a telről ha vinni kell esetleg a nokiához bár én 3szor is elfelejtettem és se a Szegedi se a Szolnoki nokia szervizet nem érdekelte!horvathg írta:A hackelt op. rendszer nem mehet, mert még 1,5 év gari van a telón és azt nem akarom elveszíteni.![]()
-
- 1. szint
- Has thanked: 34 times
- Been thanked: 0
hát a az igazaság hogy egyik qt progi se megy. Felmegy minden gond nélkül próbáltam hármat. De elindulni egyik se akar... Hardreset megvolt. Nem tudom mit kéne csinálni hogy menjenek rendesen a progik. Eddig 3ból egy qt se jött be és mindig hard reset lett a vége mert leszedni se tudtam. De kezdem unni hogy folyton mindent újra kell pakolni rá.. Vkinek van olyan qt meg belle shell ami működik c5-03-on efyáltalán? Vagy csak egyszerűen nekem nem akar sikerülni?
-
- Újonc
- Készüléktípus: Nokia C7-00
- Has thanked: 7 times
- Been thanked: 4 times
- Kapcsolat:
Szia figyi hardreset+memcari formáz és ezt probáldmeg viewtopic.php?f=26&t=3222kikicsoda írta:hát a az igazaság hogy egyik qt progi se megy. Felmegy minden gond nélkül próbáltam hármat. De elindulni egyik se akar... Hardreset megvolt. Nem tudom mit kéne csinálni hogy menjenek rendesen a progik. Eddig 3ból egy qt se jött be és mindig hard reset lett a vége mert leszedni se tudtam. De kezdem unni hogy folyton mindent újra kell pakolni rá.. Vkinek van olyan qt meg belle shell ami működik c5-03-on efyáltalán? Vagy csak egyszerűen nekem nem akar sikerülni?
nekem igy tökéletesen felment és mennej a Qt s progit ,ha hackelt c5 van akkor memkarira csinálssz QT mappát és bemásolod és onnan telepited és mükszik ... kiirja majd pipps ungrade.... nyomsz egy yest és megvárod mig feltelepit mindet majd a Qtmobilityt felrakod és késsz is ..
A memkarit minden képen formázdmeg..............
- Rating: 2.63%
- vidati
- 2. szint
Csatlakozok az elöttem szólóhoz!:) A reset miatt meg ne hergeld magad nekem van hogy 3szor kell naponta!:)ssj írta:Szia figyi hardreset+memcari formáz és ezt probáldmeg viewtopic.php?f=26&t=3222kikicsoda írta:hát a az igazaság hogy egyik qt progi se megy. Felmegy minden gond nélkül próbáltam hármat. De elindulni egyik se akar... Hardreset megvolt. Nem tudom mit kéne csinálni hogy menjenek rendesen a progik. Eddig 3ból egy qt se jött be és mindig hard reset lett a vége mert leszedni se tudtam. De kezdem unni hogy folyton mindent újra kell pakolni rá.. Vkinek van olyan qt meg belle shell ami működik c5-03-on efyáltalán? Vagy csak egyszerűen nekem nem akar sikerülni?
nekem igy tökéletesen felment és mennej a Qt s progit ,ha hackelt c5 van akkor memkarira csinálssz QT mappát és bemásolod és onnan telepited és mükszik ... kiirja majd pipps ungrade.... nyomsz egy yest és megvárod mig feltelepit mindet majd a Qtmobilityt felrakod és késsz is ..
A memkarit minden képen formázdmeg..............
- Rating: 2.63%