laziga írta:Sziasztok!
Java játékot, hogy tudom törölni? Ugyan is a javas cuccaim nem jelennek meg a alkalm.kezelő-> telepít.alk.-ok -ba.
A facebook-hoz melyik klienst ajánljátok?
Sziasztok!
Olyan kérdésem lenne, hogy a gyári quickoffice-t, hogyan tudom eltávolítani vagy lecserélni? Feltelepített programok listájába nem találom amikor meg fel akarom rakni az újabb változatot akkor meg a telepítés vége fele hibaüzenetet dob. (Több változatot is kipróbáltam). Előre is köszi.
Sok progi van ilyen. Én Format Factory vagy Handbrake, DVDFab szoktam használni. Nekem a Format Factory vált be a legjobban.
Csak akkor az egész videot képpel együtt újrakódolod, ami sok idő és minőségromlás is lehet. Én vdubbal szoktam csak a hangot leszedni ac3-ba (direct stream copy) ezt bármivel átkódolom mp3-ba (csak a mintavételezési frekvencia azonos legyen mp3-nál is, mint ac3-nál) utána ezt vdobbal visszaültetem a képre (szintén direct stream copy) Ez kb fél perc és tuti, hogy a képhez hozzá sem nyúltam.
pontosan ezt melyik virtual dub-bal csináltad? mert nekem nem akarja megnyitani a progi a videókat:S
ha tudnál egy linket adni, megköszönném.
A hangutasítást ki használja? Hogyan működik nektek?
Én azt tapasztalom, hogy nem minden névjegyre működik a hangutasítás. Ki kell valahol jelölni esetleg (nem találtam nyomát), hogy minden névjegyre működjön.
Köszi a tippet! Valóban megoldódott a probléma sim cserével! Az új nem lötyog a helyén, így már nem jön a helyezze be kártyát üzi. Pedig nagyon egy méret!:) már csak egy mobipocket kellene... Nagyon tetszik a teló!
Sok progi van ilyen. Én Format Factory vagy Handbrake, DVDFab szoktam használni. Nekem a Format Factory vált be a legjobban.
Csak akkor az egész videot képpel együtt újrakódolod, ami sok idő és minőségromlás is lehet. Én vdubbal szoktam csak a hangot leszedni ac3-ba (direct stream copy) ezt bármivel átkódolom mp3-ba (csak a mintavételezési frekvencia azonos legyen mp3-nál is, mint ac3-nál) utána ezt vdobbal visszaültetem a képre (szintén direct stream copy) Ez kb fél perc és tuti, hogy a képhez hozzá sem nyúltam.
Minek veszed ki a hangot külön átkódolni? Ezt egy lépésben meg tudod csinálni a vdub-bal: a videó-t "Direct stream copy"-ra állítod az audiót meg "Full processing mode"-ra és a "Compression..."-ben meg beállítod, hogy milyen formátumú hangot szeretnél.
(Előtte pl. a Lame ACM MP3 encoder kodeket persze fel kell tenni a gépre, mert a vdub-nak nincs saját kodekje.)
Egy kis érdekesség:
Microsoft Office Outlook-ban hoztam létre a névjegykártyáimat, majd ezt szinkronizáltam a telefonnal.
Azt tapasztalom, hogy a telefonban mindegyik névhez tartozó beosztást kétszer hozza létre. Ez egy hiba amit majd javítani kell a fejlesztőknek.
pccase írta:Sziasztok!
Hangrögzítő programot keresek, olyat ami rögzítés közben nem pittyeg...! A Total Recall-t próbáltam, minden beállítással csipog, illetve a Ultimate Voice Recorder v6.1.1 de azt nem tudtam feltenni.
Kösz:
Ezek szerint mindenkinek csipog a hangrögzítő program a C7-es telefonon... Marad a papír ceruza. "...pillanat. Akkor előveszek egy papírt, és ceruzát. Jaj de most pont nem találok pontpapírceruzát időszak -vissza köszön.
Üdv:
Nekem nagyon jó, tisztán vesz fel. Semmi pittyegés ......