Nokia C7-00

Kizárólag a Nokia C szériával foglalkozó témák
Salmi
Admin segéd
Admin segéd
Készüléktípus: N808 + N9 + Mate 10 Pro
Nem: Férfi
Has thanked: 68 times
Been thanked: 135 times
Kapcsolat:

Re: Nokia C7-00

Hozzászólás Szerző: Salmi »

laziga írta:Sziasztok!
Java játékot, hogy tudom törölni? Ugyan is a javas cuccaim nem jelennek meg a alkalm.kezelő-> telepít.alk.-ok -ba.
A facebook-hoz melyik klienst ajánljátok?
A menüben Opciók - Szervezés - cuccon hosszú lenyomás - Törlés.
FB-hez próbáld ki a Kasvopus-t, ebben lájkolni is lehet. http://www.smartnews.hu/2011/03/uj-kasv ... io-v0-9-3/
Rol1gw
Újonc
Újonc
Készüléktípus: Nokia C7
Has thanked: 0
Been thanked: 0

Hozzászólás Szerző: Rol1gw »

Sziasztok!
Olyan kérdésem lenne, hogy a gyári quickoffice-t, hogyan tudom eltávolítani vagy lecserélni? Feltelepített programok listájába nem találom amikor meg fel akarom rakni az újabb változatot akkor meg a telepítés vége fele hibaüzenetet dob. (Több változatot is kipróbáltam). Előre is köszi.
miller0214
1. szint
1. szint
Has thanked: 13 times
Been thanked: 7 times

Hozzászólás Szerző: miller0214 »

jtamas88 írta:

Sok progi van ilyen. Én Format Factory vagy Handbrake, DVDFab szoktam használni. Nekem a Format Factory vált be a legjobban.
Csak akkor az egész videot képpel együtt újrakódolod, ami sok idő és minőségromlás is lehet. Én vdubbal szoktam csak a hangot leszedni ac3-ba (direct stream copy) ezt bármivel átkódolom mp3-ba (csak a mintavételezési frekvencia azonos legyen mp3-nál is, mint ac3-nál) utána ezt vdobbal visszaültetem a képre (szintén direct stream copy) Ez kb fél perc és tuti, hogy a képhez hozzá sem nyúltam.
pontosan ezt melyik virtual dub-bal csináltad? mert nekem nem akarja megnyitani a progi a videókat:S
ha tudnál egy linket adni, megköszönném. :)
karvaly
Újonc
Újonc
Has thanked: 2 times
Been thanked: 1 time

Hozzászólás Szerző: karvaly »

A hangutasítást ki használja? Hogyan működik nektek?
Én azt tapasztalom, hogy nem minden névjegyre működik a hangutasítás. Ki kell valahol jelölni esetleg (nem találtam nyomát), hogy minden névjegyre működjön.
DoomT
1. szint
1. szint
Készüléktípus: Nokia C7 + Lumia 800

Hozzászólás Szerző: DoomT »

Köszi a tippet! Valóban megoldódott a probléma sim cserével! Az új nem lötyog a helyén, így már nem jön a helyezze be kártyát üzi. Pedig nagyon egy méret!:) már csak egy mobipocket kellene... Nagyon tetszik a teló!
Nokia E51 ---> Nokia C7 + Lumia 800
6_2_3_0_i
1. szint
1. szint
Készüléktípus: HUAWEI P9
Has thanked: 3 times
Been thanked: 12 times

Hozzászólás Szerző: 6_2_3_0_i »

jtamas88 írta:

Sok progi van ilyen. Én Format Factory vagy Handbrake, DVDFab szoktam használni. Nekem a Format Factory vált be a legjobban.
Csak akkor az egész videot képpel együtt újrakódolod, ami sok idő és minőségromlás is lehet. Én vdubbal szoktam csak a hangot leszedni ac3-ba (direct stream copy) ezt bármivel átkódolom mp3-ba (csak a mintavételezési frekvencia azonos legyen mp3-nál is, mint ac3-nál) utána ezt vdobbal visszaültetem a képre (szintén direct stream copy) Ez kb fél perc és tuti, hogy a képhez hozzá sem nyúltam.
Minek veszed ki a hangot külön átkódolni? Ezt egy lépésben meg tudod csinálni a vdub-bal: a videó-t "Direct stream copy"-ra állítod az audiót meg "Full processing mode"-ra és a "Compression..."-ben meg beállítod, hogy milyen formátumú hangot szeretnél.
(Előtte pl. a Lame ACM MP3 encoder kodeket persze fel kell tenni a gépre, mert a vdub-nak nincs saját kodekje.)
2110i, 6110, 7110, 6210, 6310, 6230i, E51, C7 RIP NOKIA :-( Galaxy S4 mini, HUAWEI P9
jtamas88
Újonc
Újonc
Készüléktípus: Nokia c7
Has thanked: 0
Been thanked: 0

Hozzászólás Szerző: jtamas88 »

na hát nekem a vdubhoz nem volt ac3 pluginom :) De akkor lehet azzal is, ja.

Egyébként bármelyik vdub jó. avit meg kell nyitnia bármelyiknek.
nokiae668
4. szint
4. szint
Készüléktípus: Xiaomi mi 9 SE
Nem: Férfi
Has thanked: 183 times
Been thanked: 211 times

Hozzászólás Szerző: nokiae668 »

;)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára nokiae668 2011-03-19 szomb. 18:14:05-kor.
karvaly
Újonc
Újonc

Hozzászólás Szerző: karvaly »

Egy kis érdekesség:
Microsoft Office Outlook-ban hoztam létre a névjegykártyáimat, majd ezt szinkronizáltam a telefonnal.
Azt tapasztalom, hogy a telefonban mindegyik névhez tartozó beosztást kétszer hozza létre. Ez egy hiba amit majd javítani kell a fejlesztőknek.
bucsfe
Újonc
Újonc
Készüléktípus: C7

Hozzászólás Szerző: bucsfe »

pccase írta:
pccase írta:Sziasztok!
Hangrögzítő programot keresek, olyat ami rögzítés közben nem pittyeg...! A Total Recall-t próbáltam, minden beállítással csipog, illetve a Ultimate Voice Recorder v6.1.1 de azt nem tudtam feltenni.

Kösz:
Ezek szerint mindenkinek csipog a hangrögzítő program a C7-es telefonon... Marad a papír ceruza. "...pillanat. Akkor előveszek egy papírt, és ceruzát. Jaj de most pont nem találok pontpapírceruzát időszak -vissza köszön. :hmm:

Üdv:
Nekem nagyon jó, tisztán vesz fel. Semmi pittyegés ......
Válasz küldése

Vissza: “C-széria”