Nokia C7-00

Kizárólag a Nokia C szériával foglalkozó témák
ackok21
Újonc
Újonc
Készüléktípus: c7
Has thanked: 6 times
Been thanked: 0

Re: Nokia C7-00

Hozzászólás Szerző: ackok21 »

Todo írta: Hát a szerkesztés funkció az nekem is nagyon hiányzik! Kicsit irigykedek is az N8 tulajokra, mert nekik az új firmware meghozta a teljes verziót! Az volna a jó ha abból ki lehetne valahogy venni és átrakni a C7-be is! Azt hiszem a letöltéseknél találsz tört verziót csak azok nem tudnak magyarul!
Köszönöm a választ!
Nézegettem is öket, de csak régebbi verziójút találtam mint, ami a telefonomon van, ezért telepítésnél nem akartam felülírni. Másrészt meg valaki írta h leszedett egyet ami ugyanúgy kért licence-et. Szerintem várok még, ha az n8-ra kijött egy, akkor csak minket se hanyagolnak el :hmm2:
Jocy24
Újonc
Újonc
Készüléktípus: Nokia C7-00
Has thanked: 0

Hozzászólás Szerző: Jocy24 »

Üdv tudna valaki jó GPS mert Garmin xt nem olyan jó gyári meg fizető.... :(
potter55
Moderátor
Moderátor
Készüléktípus: Nokia N73
Nem: Férfi
Has thanked: 10 times
Been thanked: 551 times

Hozzászólás Szerző: potter55 »

Jocy24 írta:Üdv tudna valaki jó GPS mert Garmin xt nem olyan jó gyári meg fizető.... :(
A gyári fizetős? Az nem lehet. Lehet csak a kiegészített GPS van bekapcsolva. A térképet és hangot pedig OVI Suite-tal tudsz rárakni.
Szignózás: Itt egy új hack, amihez nem kellennek szignófájlok, csak telepíteni és követni az utasításokat.

Köszönöm funkció. Használd, ahányszor neked segít valaki. :)

Nokia mobilok zenei klipekben. :D
Jocy24
Újonc
Újonc

potter55 írta:
Jocy24 írta:Üdv tudna valaki jó GPS mert Garmin xt nem olyan jó gyári meg fizető.... :(
A gyári fizetős? Az nem lehet. Lehet csak a kiegészített GPS van bekapcsolva. A térképet és hangot pedig OVI Suite-tal tudsz rárakni.
Az ovi csatlakozni akar mindig a nethez pedig az jó térkép lenne egyszer 1órát voltam fent és előfizumat megterhelte 4000ropival :( vagy mit állítsak be h ne vigye a pénzem?
ackok21
Újonc
Újonc
Készüléktípus: c7
Has thanked: 6 times

Hozzászólás Szerző: ackok21 »

Jocy24 írta: Az ovi csatlakozni akar mindig a nethez pedig az jó térkép lenne egyszer 1órát voltam fent és előfizumat megterhelte 4000ropival :( vagy mit állítsak be h ne vigye a pénzem?
Szia
Beállítások/Alk.beállítások/Helymeghatároz./Helymeghat. módszerek, és itt csak a Beépített GPS legyen kipipálva. Az első pár próbálkozásnál elég lassú lesz (akár több 10 perc) de hamar "beedződik". Egyébként ebben a témában elég részletesen megtalálhatsz bármilyen infót, ebben a topicban is jópár oldallal előrébb :deal: . Remélem tudtam segíteni. :szia:
Jocy24
Újonc
Újonc

ackok21 írta:
Jocy24 írta: Az ovi csatlakozni akar mindig a nethez pedig az jó térkép lenne egyszer 1órát voltam fent és előfizumat megterhelte 4000ropival :( vagy mit állítsak be h ne vigye a pénzem?
Szia
Beállítások/Alk.beállítások/Helymeghatároz./Helymeghat. módszerek, és itt csak a Beépített GPS legyen kipipálva. Az első pár próbálkozásnál elég lassú lesz (akár több 10 perc) de hamar "beedződik". Egyébként ebben a témában elég részletesen megtalálhatsz bármilyen infót, ebben a topicban is jópár oldallal előrébb :deal: . Remélem tudtam segíteni. :szia:
Köszönöm a segítséget!am már próbáltam is de nem talált 30 perc után sem de Garmin xt az egyből működik de nem friss verzió de köszi azért :D
Todo
5. szint
5. szint
Készüléktípus: Galaxy S7
Has thanked: 56 times
Been thanked: 444 times

Hozzászólás Szerző: Todo »

Jocy24 írta:
ackok21 írta:
Szia
Köszönöm a segítséget!am már próbáltam is de nem talált 30 perc után sem de Garmin xt az egyből működik de nem friss verzió de köszi azért :D
Ha van rá lehetöséged akkor rendelj a szolgáltatódnál valamilyen minimális netcsomagot! Ha a fentebb emlitett beállitásoknál a kiegészitett GPS is ki van pipálva akkor csak 5-10 kb adatforgalmat generál alkalmanként viszont cserébe fürgén megtalálja a poziciódat! (én igy használom és tökéletes a gyári)
Sienthe
1. szint
1. szint
Készüléktípus: Sony Xperia Sola
Has thanked: 4 times
Been thanked: 1 time

Hozzászólás Szerző: Sienthe »

Szia!
Beállítások/Kapcsolatok/Beállítások/Adathasználat saját országban/Csak Wlam
Beállítások/Kapcsolatok/Beállítások/Célok/Opciók/Alapértelmezett kapcsolat/Internet[/quote]

Szia!

Ez csak wifit engedélyez. Az lenne a célom, hogy ha nincs szabad wifi akkor használja a szolgáltatós netet, de ha van akkor a wifit.
nokiae668
4. szint
4. szint
Készüléktípus: Xiaomi mi 9 SE
Nem: Férfi
Has thanked: 183 times
Been thanked: 211 times

Hozzászólás Szerző: nokiae668 »

Sienthe írta:Szia!
Beállítások/Kapcsolatok/Beállítások/Adathasználat saját országban/Csak Wlam
Beállítások/Kapcsolatok/Beállítások/Célok/Opciók/Alapértelmezett kapcsolat/Internet
Szia!

Ez csak wifit engedélyez. Az lenne a célom, hogy ha nincs szabad wifi akkor használja a szolgáltatós netet, de ha van akkor a wifit.[/quote]

Állitsd be a prioritást! Wlan hálozatod az 1. és szolgáltatós net a 2. ik! ;)
Sienthe
1. szint
1. szint
Készüléktípus: Sony Xperia Sola
Has thanked: 4 times
Been thanked: 1 time

Hozzászólás Szerző: Sienthe »

Ott a pont, köszi :) Azt be lehet állítani, hogy ha valahol nyilvános wlant talál, azt használja?
Válasz küldése

Vissza: “C-széria”