Nokia C7-00

Kizárólag a Nokia C szériával foglalkozó témák
Todo
5. szint
5. szint
Készüléktípus: Galaxy S7
Has thanked: 56 times
Been thanked: 444 times

Re: Nokia C7-00

Hozzászólás Szerző: Todo »

deurob írta:
Todo írta:
deurob írta:Sziasztok! Mappákat ki lehet tenni valahogyan az "asztalra"?
Igen! Főképernyő szerkesztés itt hozzáad "hivatkozások" majd beállitások ekkor megjelenik a 4 hivatkozás valamelyikre rányomsz majd alkalmazás és itt kiválasztod amit akarsz!
Odáig oké, hogy alkalmazás ... de azok között nem jelennek meg a telefonon lévő mappák.
Nem is a mappák fognak megjelenni csak a nevük! Viszont a probléma az, hogy a gyári mappáknak különböző ikonjai vannak amiket ha kiteszed meg tudod különböztetni viszont az általad létrehozott mappáknak, mind egyforma ikonja van és ezeket nem fogod tudni megkülönböztetni mert szöveg az nincs alatta! igy néz ki:
Alsó sor: Eredeti iroda mappa, majd az általam létrehozott média,internet,és a handy progik mappája

[imgKép
A képet a Képfeltöltés.hu tárolja. http://www.kepfeltoltes.hu][/img]
deurob
1. szint
1. szint
Készüléktípus: GS4
Has thanked: 17 times
Been thanked: 1 time

Hozzászólás Szerző: deurob »

Todo írta: Nem is a mappák fognak megjelenni csak a nevük! Viszont a probléma az, hogy a gyári mappáknak különböző ikonjai vannak amiket ha kiteszed meg tudod különböztetni viszont az általad létrehozott mappáknak, mind egyforma ikonja van és ezeket nem fogod tudni megkülönböztetni mert szöveg az nincs alatta! igy néz ki:
Alsó sor: Eredeti iroda mappa, majd az általam létrehozott média,internet,és a handy progik mappája
Köszi - ezt nem tudtam, de akkor nekem az a problémám, hogy az alkalmazásoknál csak az alkalmazások nevei jelennek meg a listában - se gyári, se saját mappanevek nincsenek. Ki sem tudom választani őket.
Todo
5. szint
5. szint

deurob írta:
Todo írta: Nem is a mappák fognak megjelenni csak a nevük! Viszont a probléma az, hogy a gyári mappáknak különböző ikonjai vannak amiket ha kiteszed meg tudod különböztetni viszont az általad létrehozott mappáknak, mind egyforma ikonja van és ezeket nem fogod tudni megkülönböztetni mert szöveg az nincs alatta! igy néz ki:
Köszi - ezt nem tudtam, de akkor nekem az a problémám, hogy az alkalmazásoknál csak az alkalmazások nevei jelennek meg a listában - se gyári, se saját mappanevek nincsenek. Ki sem tudom választani őket.
Tehát akkor fussunk neki mégegyszer!
Főképernyő>hosszan nyomva=főképernyő szerkesztés>Hozzáad(+)>hivatkozások(visszaugrik föképernyő szerk-be ahol látszanak a hivatkozások)>rányomsz(beállitások,eltávolitás) te a beállitásokat választod >itt beadja a négy hivatkozást(1,2,3,4) rányomsz például az elsőre( ekkor beadja, hogy hivatkozás tipusa, alkalmazás vagy könyvjelző) kiválasztod, hogy alkalmazás és itt megtalálod pl. az irodát! Probáld ki úgy, hogy belemész a menübe>opciók>szervezés>opciók>új mappa( és itt csinálsz egy mappát például próba névvel!) Ha ezekután végigjátszod amit fentebb írtam akkor már a próba mappa is a alkalmazások között fog szerepelni!
deurob
1. szint
1. szint
Készüléktípus: GS4
Has thanked: 17 times
Been thanked: 1 time

Hozzászólás Szerző: deurob »

Todo írta: Tehát akkor fussunk neki mégegyszer!
Főképernyő>hosszan nyomva=főképernyő szerkesztés>Hozzáad(+)>hivatkozások(visszaugrik föképernyő szerk-be ahol látszanak a hivatkozások)>rányomsz(beállitások,eltávolitás) te a beállitásokat választod >itt beadja a négy hivatkozást(1,2,3,4) rányomsz például az elsőre( ekkor beadja, hogy hivatkozás tipusa, alkalmazás vagy könyvjelző) kiválasztod, hogy alkalmazás és itt megtalálod pl. az irodát! Probáld ki úgy, hogy belemész a menübe>opciók>szervezés>opciók>új mappa( és itt csinálsz egy mappát például próba névvel!) Ha ezekután végigjátszod amit fentebb írtam akkor már a próba mappa is a alkalmazások között fog szerepelni!
Köszi - igen, amit ott hozok létre az tényleg megjelenik, akkor majd így megoldom.
Todo
5. szint
5. szint

deurob írta:
Todo írta: Tehát akkor fussunk neki mégegyszer!
Köszi - igen, amit ott hozok létre az tényleg megjelenik, akkor majd így megoldom.
Lehet, hogy csak az látszik ami a gyökérkönyvtárban van! Akkor pedig az a megoldás, hogy az alkalmazások mappából kiteszed a gyökérkönyvtárba a mappákat amiket ki akarsz tenni a főképernyöre!
kovimal
Újonc
Újonc
Has thanked: 0
Been thanked: 0

Hozzászólás Szerző: kovimal »

üdvözöllek benneteket, mint újdonsült C7 tulaj.
az alábbi problémával szembesülök: állandóan csatlakozik wlanra a készülék. hiába választom, hogy wlan kapcsolat bontása. megszakítja, de pár másodperc után újra csatlakozik. ez normális, vagy hiba, vagy valami beállítás nem jó? illetve lehet-e egy adott wlan kapcsolatot törölni?
köszi előre is a választ.
potter55
Moderátor
Moderátor
Készüléktípus: Nokia N73
Nem: Férfi
Has thanked: 10 times
Been thanked: 551 times

Hozzászólás Szerző: potter55 »

kovimal írta:üdvözöllek benneteket, mint újdonsült C7 tulaj.
az alábbi problémával szembesülök: állandóan csatlakozik wlanra a készülék. hiába választom, hogy wlan kapcsolat bontása. megszakítja, de pár másodperc után újra csatlakozik. ez normális, vagy hiba, vagy valami beállítás nem jó? illetve lehet-e egy adott wlan kapcsolatot törölni?
köszi előre is a választ.
1. oldalon van az, hogy hogyan tudod kikapcsolni.
Szignózás: Itt egy új hack, amihez nem kellennek szignófájlok, csak telepíteni és követni az utasításokat.

Köszönöm funkció. Használd, ahányszor neked segít valaki. :)

Nokia mobilok zenei klipekben. :D
kovimal
Újonc
Újonc

Hozzászólás Szerző: kovimal »

ááá. köszönöm, potter.
sanyo1
Újonc
Újonc
Készüléktípus: c-7

Hozzászólás Szerző: sanyo1 »

üdv.Az lenne a kérdésem,hogy fel raktam a telóra a Dj turn table keveröt,de a telefonon lévő zeneszámokat nem tudom meg nyitni és mixelni a progival.Mi lehet a gond?
switchlocker
Újonc
Újonc
Készüléktípus: Nokia C Seven

Hozzászólás Szerző: switchlocker »

hello

valaki segitsen pls . nem indul ovi tölt egy darabig majd kilép mit csináljak eltávolitani ujrarakni sem tudom .
valalki irj le hogy mit csináljak köszönöm
Válasz küldése

Vissza: “C-széria”