Nokia C7-00
-
- Újonc
- Készüléktípus: C7
- Has thanked: 0
- Been thanked: 0
Re: Nokia C7-00
Azért gondoltam, hogy felsőbb kategóriás a teló, mert nem 20-50e ft között van az ára . Tény, hogy hozzá lehet jutni igen jó áron, de akkor vegyük középkategóriásnak........Amúgy szerintem az a probléma, hogy a flash player-t nem tudja ez sem mint ahogy az N97 mini sem tudta .......Mi akkor a felsőbb kategória ifon 4G ???
- potter55
- Moderátor
- Készüléktípus: Nokia N73
- Nem: Férfi
- Has thanked: 10 times
- Been thanked: 551 times
Nálad lesz valami probléma, mert pont most írták, hogy neki jó a Youtube. Vagyis tudja a flasht.cyberlaci írta:Azért gondoltam, hogy felsőbb kategóriás a teló, mert nem 20-50e ft között van az ára . Tény, hogy hozzá lehet jutni igen jó áron, de akkor vegyük középkategóriásnak........Amúgy szerintem az a probléma, hogy a flash player-t nem tudja ez sem mint ahogy az N97 mini sem tudta .......Mi akkor a felsőbb kategória ifon 4G ???
Szignózás: Itt egy új hack, amihez nem kellennek szignófájlok, csak telepíteni és követni az utasításokat.
Köszönöm funkció. Használd, ahányszor neked segít valaki.
Nokia mobilok zenei klipekben.
Köszönöm funkció. Használd, ahányszor neked segít valaki.
Nokia mobilok zenei klipekben.
- gerisgeris1970
- 3. szint
- Készüléktípus: Huawei P9 Lite
- Has thanked: 298 times
- Been thanked: 24 times
Szerintem is nálad van a gond.Nálam az opera mini és gyári böngésző is szépen,akadás mentesen játsza a YT videókat.cyberlaci írta:Sziasztok ! Az lenne a kérdésem, hogy ugye ez egy felsőbb kategóriás telefon, akkor vajon miért van az, hogy egy szimpla youtube-os videót képtelen akadozás nélkül lejátszani ???!! Viszont, a 25-30 e ft os samsung galaxy spica 2.1 szoft-al, simán visz mindent egyetlen akadás nélkül !Azért igazán tudnia kéne, vagy valamilyen progival megoldható, esetleg kuka, sajnos nem csodálkozom a Nokia lejtőjéről ..............azért köszi
LG G3-16 Gb
V 20p-EUR-XX
+root
V 20p-EUR-XX
+root
-
- Újonc
- Készüléktípus: C7
akkor mi lehet a probléma í??? Milyen beállításokat kellene elvégezni , nekem is a web böngésző van illetve az opera mini ..
Előre is köszi a segítséget
Előre is köszi a segítséget
-
- Újonc
- Készüléktípus: Nokia C Seven
Srácok ha felteszem Alternate Readert akkor adobet töröljem?Mert cucokat nekem még mindig adobe al nyitja és nem tudom alapértelmezetként rakni . Még egy kérdés nokia beta labs bubbles valakinek fent van hogy kell beállitani mert nekem azse megy kösz . ja és milyen progit szedjek a qt fájlhoz hova másoljam vagy hova telepitsem?
-
- Újonc
- Készüléktípus: Nokia C7
Pár nappal ezelőtt kérdeztem, hogy mi a teendő, ha elfelejtettem a jelszót az F-Security programhoz, és az blokkolta a Nokia C7-es telefont.
Nos, -bár itt nem kaptam választ - de rájöttem, nem volt nehéz
Leírom a megoldást, hátha később valakinek segíteni fog...
Ha "elfelejtettem" a jelszót az F-Secure programhoz, a F-Secure finn központjához kell fordulni, chatelni lehet velük és pillanatok alatt orvosoltják a problémát!!! (Persze minden személyes és telefonadatot tudnod kell, hogy segíthessenek...)
Ha "elfelejtettem" a jelszót az F-Secure programhoz, a F-Secure finn központjához kell fordulni, chatelni lehet velük és pillanatok alatt orvosoltják a problémát!!! (Persze minden személyes és telefonadatot tudnod kell, hogy segíthessenek...)
- sanyci
- 2. szint
- Készüléktípus: Nokia 700
- Has thanked: 4 times
- Been thanked: 34 times
Jó tudni. De mégjobb tudni, hogy az F-Secure-t érdemes azonnal törölni a telefonról. Semmi haszna, viszont lassítja a telefont és fogyasztja az akksit...sevsen írta:Pár nappal ezelőtt kérdeztem, hogy mi a teendő, ha elfelejtettem a jelszót az F-Security programhoz, és az blokkolta a Nokia C7-es telefont.
Nokia 3110>5110>6110>6210>6600>7610>6630>N70>E61>E50>E90>E51>E71>E52>5800XM>C7>700
Ericsson GA318>T39m (T39m még megvan!)
Samsung Galaxy Spica>HTC Desire (Az Android még nem nőtt fel a feladathoz)
Ericsson GA318>T39m (T39m még megvan!)
Samsung Galaxy Spica>HTC Desire (Az Android még nem nőtt fel a feladathoz)
-
- Újonc
- Készüléktípus: Nokia C7
sanyci: az aksit tényleg nagyon fogyassza, de van 1-2 funkciója amit néha használok. (Természetesen csak akkor indítom el, ha kell...)
Letölteni hogyan tudok programot?
Csak azért mert, a kezdőlapon a keny féle hack-et nem tudom letölteni, hiába regisztráltam (regiszt. után beenged, de amint rákattintok a linkre újra felhozza a regisztrációs oldalt
Csak azért mert, a kezdőlapon a keny féle hack-et nem tudom letölteni, hiába regisztráltam (regiszt. után beenged, de amint rákattintok a linkre újra felhozza a regisztrációs oldalt
- Damir
- Kiemelt 6. szint
- Has thanked: 48 times
- Been thanked: 349 times
Ha rákattintasz a linkre, akkor ott újra jelentkezz be.sevsen írta:sanyci: az aksit tényleg nagyon fogyassza, de van 1-2 funkciója amit néha használok. (Természetesen csak akkor indítom el, ha kell...)
-
- Újonc
- Készüléktípus: N97 MINI
Sziasztok olyan kérdésem lenne szerintetek van rá esély ,hogy a C7 későbbiekben tud majd ac3-mat lejátszani vagy nem mert ha ez a helyzet jobban tetszik mint az N8 de akkor kénytelen leszek arra kicserélni a telot semmi bajom a C7-el de de nagyon zavar hogy nem játssza le.Vagy esetleg lehet rá telepíteni működő media player-t?