Nokia C7-00
- gerisgeris1970
- 3. szint
- Készüléktípus: Huawei P9 Lite
- Nem: Férfi
- Has thanked: 298 times
- Been thanked: 24 times
Re: Nokia C7-00
Én a négy kis ikon közül bármelyikre rányomok , nekem a " beállitások" vagy " eltávolitás " jön ki ....
Nem idegesitelek tovább ...[/quote]
Vagyis nem a szerkesztés,bocsi,hanem a beállítások opciót választod.És akkor eldob a hivatkozások menübe,egymás alatt a négy alkalmazással.Itt ráböksz és kidob megint 2 választást(alkalmazás,könyvjelző),természetesen az alkalmazást választod és itt kiszkrollozod az alkalmazást amit be akarsz tenni arra a bizonyos helyre
Vagyis nem a szerkesztés,bocsi,hanem a beállítások opciót választod.És akkor eldob a hivatkozások menübe,egymás alatt a négy alkalmazással.Itt ráböksz és kidob megint 2 választást(alkalmazás,könyvjelző),természetesen az alkalmazást választod és itt kiszkrollozod az alkalmazást amit be akarsz tenni arra a bizonyos helyre
LG G3-16 Gb
V 20p-EUR-XX
+root
V 20p-EUR-XX
+root
-
- 5. szint
- Készüléktípus: Galaxy S7
- Has thanked: 56 times
- Been thanked: 444 times
Én a négy kis ikon közül bármelyikre rányomok , nekem a " beállitások" vagy " eltávolitás " jön ki ....nokiac7 írta:De azt a 4-et is kényed-kedved szerint változtathatod,bármilyen progi fenn van a mobilon berakhatod.Csak mikor a főképernyőt szerkeszted és arra a bizonyos négyesre rányomsz,akkor 2 opció közül választhatsz és TE a szerkesztést válaszd,majd mikor bedob a menübe a választáshoz ismét csak nyomd amelyiket akarod cserélni,majd felajálja a programokat ABC sorrendben.Remélem elég részletes voltam.
Igen! Jó helyen jársz! Itt rányomsz a beállitásokra ekkor beadja neked a négy hivatkozást ami eredetileg ott van itt kiválasztod, hogy hova akarod a számológépet(1,2,3 vagy 4)
amikor rányomsz kiírja, hogy hivatkozás tipusa: ekkor rányomsz az alkalmazás felíratra itt ABC sorrendbe beadja a telodon lévő alkalmazásokat ahol ki tudod választani a számológépet, majd kész, és már ott is van a számológép ikonja a kezdőképernyön!
-
- Újonc
- Készüléktípus: nokiac7
- Has thanked: 0
- Been thanked: 0
gerisgeris , todo , félistenek vagytok , alakul ....
majd sikitok , ha baj van , sörre vendégeim vagytok
majd sikitok , ha baj van , sörre vendégeim vagytok
- laziga
- 1. szint
- Készüléktípus: 720
- Has thanked: 18 times
- Been thanked: 7 times
Oké de azt honnan vagy hogy mert nem találom.Todo írta:Ha ugyan az a verziószáma (013.016) akkor phoenix-szel fel kell mennie, mert csak visszafelé nem lehet frissíteni! Viszont amit észrevettem az az, hogy a navifirm-el, Production External modban letöltött 6 fájl mellé még le kell tölteni Nokia Care Suit módba a következő 2 fájlt " RM-675 010 000 M005 8GB.fpsx , RM-675 013.016 79.92 prd.uda.fpsx " és azt is betenni a mappába, mert ennélkül a 2 fájl nélkül nem akarja feltenni a phoenix ( legalábbis én bármit csináltam nem ment csak miután beraktam ezt a kettöt is )!laziga írta:Ha nekem a legfrissebb telenoros fw van fent akkor már a sima euro3 nem tudom feltenni mert annak kisebb a sorszáma ? Mert nem sikerül se hogysem
-
- 5. szint
- Készüléktípus: Galaxy S7
- Has thanked: 56 times
- Been thanked: 444 times
A letöltéshez szükséged van a Navifirm progira:laziga írta:Oké de azt honnan vagy hogy mert nem találom.Todo írta:Ha ugyan az a verziószáma (013.016) akkor phoenix-szel fel kell mennie, mert csak visszafelé nem lehet frissíteni! Viszont amit észrevettem az az, hogy a navifirm-el, Production External modban letöltött 6 fájl mellé még le kell tölteni Nokia Care Suit módba a következő 2 fájlt " RM-675 010 000 M005 8GB.fpsx , RM-675 013.016 79.92 prd.uda.fpsx " és azt is betenni a mappába, mert ennélkül a 2 fájl nélkül nem akarja feltenni a phoenix ( legalábbis én bármit csináltam nem ment csak miután beraktam ezt a kettöt is )!laziga írta:Ha nekem a legfrissebb telenoros fw van fent akkor már a sima euro3 nem tudom feltenni mert annak kisebb a sorszáma ? Mert nem sikerül se hogysem
http://www.nokiaprogramok.hu/modules.ph ... w&id=39353
Elinditod úgy, hogy a bal fölsö sarokban a Nokia Care Suit módban legyen miután kiválasztod, hogy nokia C7 RM-675 akkor a következő ablakban kijelölöd a 13.16-ot, majd a felgördülő listából kiválasztod a telefonod szinének megfelelő EURO3-as frimwaret (mindegyikből 3 van, de te a legfölsőt válaszd) ekkor bead 17 fájl-t amiből 6 ki van jelölve, ehhez még kipipálod a fentebb emlitett 2 fájlt és letöltöd! Miután ezzel készvagy az egészet (8 fájl) bemásolod a C:\Program Files\Nokia\Phoenix\Products\RM-675 mappába (ha a mappa nem létezik akkor létrehozod)! Ha mindez kész akkor követed a következő utasításokat:
viewtopic.php?f=64&t=40
Remélem tudtam segíteni!
-
- 4. szint
- Készüléktípus: Xiaomi mi 9 SE
- Has thanked: 183 times
- Been thanked: 211 times
Új S^3 as kinézet
Szerintem nem rosz, de nekem a mostani is tetszik! Állitólag a PR2.0 ban lesz benne!!!, ami újabban már március végére lesz elérhető!!!
Szerintem nem rosz, de nekem a mostani is tetszik! Állitólag a PR2.0 ban lesz benne!!!, ami újabban már március végére lesz elérhető!!!
- Majestic
- 1. szint
- Készüléktípus: iPhone 4S
Hogy lehet e-mail-t beállítani? Hülye kérdésnek néz ki, de nekem az e-mail beállításoknál CSAK az EXCHANGE-levelező opció jelenik meg! Tehát ha az "új"-ra kattintok, beírom az e-mail címet, jelszót, akkor csak az EXCHANGE-levelező opció jelenik meg és nem tudok beállítani semmilyen POP3 levelezést. Valami ötlet?
-
- Újonc
- Készüléktípus: Nokia C Seven
hello! Lene pár kérdésem. Van arra lehetöség hogy a középsö gomb kétszeri megnyomásával a nyitott alk.hoz ugrik?a pr1.1 viszi már ac3mat?mért fagy ki ovitstore?fehér nokia ovi tölt majd kilép.nem engedi eltávolitani sem igy nem tudom ujrarakni?valaki tud pdf nézegetö progit? Mert lasan tölti be oldalakat egy 150 oldalas magazin nál. És végül kéne valami mesenger progi wifire mert se im,+ se ebuddy se fring nem enged fel lehet valami beálitási hiba nem tudom ... Köszönöm switch
- Pacee
- 2. szint
- Készüléktípus: Microsoft Lumia 950
- Has thanked: 12 times
- Been thanked: 39 times
Helló!switchlocker írta:hello! Lene pár kérdésem. Van arra lehetöség hogy a középsö gomb kétszeri megnyomásával a nyitott alk.hoz ugrik?a pr1.1 viszi már ac3mat?mért fagy ki ovitstore?fehér nokia ovi tölt majd kilép.nem engedi eltávolitani sem igy nem tudom ujrarakni?valaki tud pdf nézegetö progit? Mert lasan tölti be oldalakat egy 150 oldalas magazin nál. És végül kéne valami mesenger progi wifire mert se im,+ se ebuddy se fring nem enged fel lehet valami beálitási hiba nem tudom ... Köszönöm switch
Futó alkalmazások megtekintéséhez hosszan nyomd a menü gombot. Úgy tudom nem viszi még az AC3-at. PDF: Alternate reader, messenger: Nimbuzz
Az első oldalt olvasd el a beállításokért.
Eddigi készülékeim (sorban): Nokia 2110, Ericsson T20, Nokia 7210, Nokia 3650, Nokia 6230 & 3120, Nokia E51, Nokia C7-00, Nokia Lumia 620, LG Optimus F6, Blackberry Z10, Microsoft Lumia 950
-
- Újonc
- Készüléktípus: Nokia C Seven