Nokia C6-00

Kizárólag a Nokia C szériával foglalkozó témák
pepe0419
Újonc
Újonc
Készüléktípus: NOKIA C6-00
Has thanked: 5 times
Been thanked: 0

Re: Nokia C6-00

Hozzászólás Szerző: pepe0419 »

golyos írta:Ezek nem jó hírek.

Én leszedtem a zseblámpa progit (flash light extreme) és megszünt a fagyás.
T-s telom van.
Nekem már akkor fagyott, mikor betettem a SIM kártyám és a névjegyeket áttettem OVIból, semmi progit nem tettem fel. Most, hogy kikapcsoltam az auto billizárat, nem fagy annyit (napi 1-2), de nem is nyúzom annyit, mint az elején. A flash lite nekem nem is volt fent :)
golyos
2. szint
2. szint
Készüléktípus: ZTE Grand X IN Rooted-HTC WfS
Nem: Férfi
Has thanked: 19 times
Been thanked: 6 times
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: golyos »

Nekem már akkor fagyott, mikor betettem a SIM kártyám és a névjegyeket áttettem OVIból, semmi progit nem tettem fel. Most, hogy kikapcsoltam az auto billizárat, nem fagy annyit (napi 1-2), de nem is nyúzom annyit, mint az elején. A flash lite nekem nem is volt fent :)[/quote]

Az király!
Akkor kétféle fagyás van a telon:Alapból és telepitett progitól.
Ma nekem úgy fagyott le ,hogy kivolt nyitva a qwertz és éppen nyomogattam a telot,hivás érkezett,beszéltem,leraktam és megfagyott.
Aksi ki.
golyos
2. szint
2. szint
Készüléktípus: ZTE Grand X IN Rooted-HTC WfS
Has thanked: 19 times
Been thanked: 6 times
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: golyos »

Nem tudtok valami jó poker progit 9.5-re?
Az N96 -on a hold'em legends (wsop)-t használtam ,nagyon szerettem de még nem találtam semmit ami potolná.
Illetve jó játék ajánlásokat is szívesen veszek.
potter55
Moderátor
Moderátor
Készüléktípus: Nokia N73
Has thanked: 10 times
Been thanked: 551 times

Hozzászólás Szerző: potter55 »

golyos írta:Nem tudtok valami jó poker progit 9.5-re?
Az N96 -on a hold'em legends (wsop)-t használtam ,nagyon szerettem de még nem találtam semmit ami potolná.
Illetve jó játék ajánlásokat is szívesen veszek.
Ment pü a póker ügyben.
Szignózás: Itt egy új hack, amihez nem kellennek szignófájlok, csak telepíteni és követni az utasításokat.

Köszönöm funkció. Használd, ahányszor neked segít valaki. :)

Nokia mobilok zenei klipekben. :D
arthur877
Újonc
Újonc
Készüléktípus: C6-00
Has thanked: 6 times
Been thanked: 1 time
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: arthur877 »

pepe0419 írta:
arthur877 írta:A Nokia Ovi Suite-n van megint szoftver frissítés, nyomd rá azt is!
Nekem vagy szerencsém van, vagy nemtom, de semmi fagyás meg egyéb hülyeség nem merül fel a géppel kapcsolatban! :whaaa:
T-mobileos vagy? Én most akarom újratelepíteni, de már olvastam fórumokon, hogy másnak is fagy, és új szoftver oldja csak meg talán. Tegnap épp a lányom fellépését akartam kamerázni, és pont akkor fagyott, még szerencse, hogy kicsit lassan kezdték el a műsort :(
Nekem 11.0.029 van fent, és így nem ír új szoftvert :(

Upd. délelőtt újra tettem a szoftvert, a névjegyeket oviból szinkronizáltam. És megint lefagyott 1x, mikor rádugtam számítógépre. Tehát eddig nincs megoldás. Hátha kiadnak új szoftvert végre

Upd2.: a nokia.com fórumon olvastam, hogy 1-2 hét, és lesz új szoft. ami megoldja a fagyás. elvileg...
Hülyeséget nem akarok mondani, de valami ....041 már az enyémen a szoftver verziója
Érdekes hogy mondod, a T-mobilos ismerősömnek is hasonló gondja volt, és ott a T-mobile saját szoftverével volt a gond, mint a minap kiderült! Ott vesznek össze egymással...
Ja, és nálam még egyszer sem fagyott le a telóm az elmúlt 2 hónap alatt, igaz, az enyém független.
pepe0419
Újonc
Újonc
Készüléktípus: NOKIA C6-00
Has thanked: 5 times

Hozzászólás Szerző: pepe0419 »

arthur877 írta:
pepe0419 írta:
arthur877 írta:A Nokia Ovi Suite-n van megint szoftver frissítés, nyomd rá azt is!
Nekem vagy szerencsém van, vagy nemtom, de semmi fagyás meg egyéb hülyeség nem merül fel a géppel kapcsolatban! :whaaa:
T-mobileos vagy? Én most akarom újratelepíteni, de már olvastam fórumokon, hogy másnak is fagy, és új szoftver oldja csak meg talán. Tegnap épp a lányom fellépését akartam kamerázni, és pont akkor fagyott, még szerencse, hogy kicsit lassan kezdték el a műsort :(
Nekem 11.0.029 van fent, és így nem ír új szoftvert :(

Upd. délelőtt újra tettem a szoftvert, a névjegyeket oviból szinkronizáltam. És megint lefagyott 1x, mikor rádugtam számítógépre. Tehát eddig nincs megoldás. Hátha kiadnak új szoftvert végre

Upd2.: a nokia.com fórumon olvastam, hogy 1-2 hét, és lesz új szoft. ami megoldja a fagyás. elvileg...
Hülyeséget nem akarok mondani, de valami ....041 már az enyémen a szoftver verziója
Érdekes hogy mondod, a T-mobilos ismerősömnek is hasonló gondja volt, és ott a T-mobile saját szoftverével volt a gond, mint a minap kiderült! Ott vesznek össze egymással...
Ja, és nálam még egyszer sem fagyott le a telóm az elmúlt 2 hónap alatt, igaz, az enyém független.
Remélem hamar kijön a frissítés, akkor kiderül, ha tré a hibás, majd kapnak levelet. Egyébként több országból jelentenek fagyást, remélem nem szolgáltatóspecifikus az ok. Már nagyon várom, bár csak 1x2x fagy naponta
min.szin
Újonc
Újonc
Készüléktípus: c6
Has thanked: 0

Hozzászólás Szerző: min.szin »

Hali!

Nos,szerintem egész korrekt kis szerkezet,bár olykor valoban elgondolkodik,de azert szépen döcög:D
Valahogy sikeredett a bill.zár mellol eltuntetni a hangot,azt hogy szokás visszaállitani?(azaz a rezgést)
Nem tom mas talalkozott e vele,de siman nem jelzi h merul,hanem egyszer csak lemerul:S fura
qukac
Újonc
Újonc

Hozzászólás Szerző: qukac »

Sziasztok!
elvileg ma hozzájutok 1 c6hoz:D
az első kérdésem az lenne hogy ingyenes-e a gps.
ez lesz az első symbianos telóm és olvasgattam itt hogy szignó meg hasonlók vki tud pü-ben válaszolni hogy milyen progikat érdemes felrakni és mi hogy merre van mert eddig csak SE és samsungom volt:D
potter55
Moderátor
Moderátor
Készüléktípus: Nokia N73
Has thanked: 10 times
Been thanked: 551 times

Hozzászólás Szerző: potter55 »

qukac írta:Sziasztok!
elvileg ma hozzájutok 1 c6hoz:D
az első kérdésem az lenne hogy ingyenes-e a gps.
ez lesz az első symbianos telóm és olvasgattam itt hogy szignó meg hasonlók vki tud pü-ben válaszolni hogy milyen progikat érdemes felrakni és mi hogy merre van mert eddig csak SE és samsungom volt:D
Ingyenes a GPS, ha kikapcsolod a Kiegészített GPS-t.
Szignózásról itt tudsz olvasni.
Programokat meg nem lehet ajánlani, mert mindenki mást használ. Nézegesd a letöltéseket és mire meg lesz a telefon, addigra összegyűlik egy pár program. :)
Szignózás: Itt egy új hack, amihez nem kellennek szignófájlok, csak telepíteni és követni az utasításokat.

Köszönöm funkció. Használd, ahányszor neked segít valaki. :)

Nokia mobilok zenei klipekben. :D
qukac
Újonc
Újonc

Hozzászólás Szerző: qukac »

köszi gyors választ:D
Válasz küldése

Vissza: “C-széria”