sanyci! Hogy működik ez a feliratozás funkció?sanyci írta:Már miért ne támogatna?! Az .srt-t viszi, ha megegyeznek a fájl nevek, csak az ŐŰ-betűkből csinál kalapost. Pl. a magyar T-Mobile-os FW-re pont tegnap jött ki a videólejátszó frissítés...szabi113 írta:És akkor ezt is bemásolnám, az első oldalra. Köszi az infót.seagate írta: feliratot nem támogat
Nokia C7-00
- WeghA
- 1. szint
- Készüléktípus: Nokia C7 +8Gb Kingston MicroSD
- Has thanked: 9 times
- Been thanked: 2 times
Re: Nokia C7-00
- sanyci
- 2. szint
- Készüléktípus: Nokia 700
- Nem: Férfi
- Has thanked: 4 times
- Been thanked: 34 times
Ha van azonos nevű .srt feliratfájl az .avi fájl mellett, akkor megjeleníti a feliratot...WeghA írta:sanyci! Hogy működik ez a feliratozás funkció?
Nincs semmi beállítási lehetőség, egyszerűen csak működik...
Nokia 3110>5110>6110>6210>6600>7610>6630>N70>E61>E50>E90>E51>E71>E52>5800XM>C7>700
Ericsson GA318>T39m (T39m még megvan!)
Samsung Galaxy Spica>HTC Desire (Az Android még nem nőtt fel a feladathoz)
Ericsson GA318>T39m (T39m még megvan!)
Samsung Galaxy Spica>HTC Desire (Az Android még nem nőtt fel a feladathoz)
Meg van a megoldás, érdekes, a csevegésekben amíg nem törlöd ki a bezsélgetést nem tünik el, de az üzenet kilett törölve és ugy még mutatta, érdekes!feri46 írta:Hellosztok!
Tudna valaki segíteni? Olyan problémám van hogy, van egy kimenő multimédia sms, amit már elküldött de a kimenő üzenetkben benne vanés azt irja ki hogy felfüggesztve, ami nem is zavarna, csak az ikonja kint van a telefon kijelzőjén, de még ezzel se lenne baj, csak ha jön egy smsem nem irja ki azt se, ez miatt.
Van valakinek valami ötlete h lehetne kitörölni a kimenők közül?
Előre is köszönöm!
-
- Újonc
- Készüléktípus: nokia 6310i
- Has thanked: 0
- Been thanked: 1 time
Sziasztok!Lehet az NSS-el átírni a product codot a c7-en?Nekem a csatlakozásnál error ír ki pedig előtte a E71-et frankón látja.
- WeghA
- 1. szint
- Készüléktípus: Nokia C7 +8Gb Kingston MicroSD
- Has thanked: 9 times
- Been thanked: 2 times
Utána néztem nem volt azonos az srt hozzá, javítottam és már így jó.sanyci írta:Ha van azonos nevű .srt feliratfájl az .avi fájl mellett, akkor megjeleníti a feliratot...WeghA írta:sanyci! Hogy működik ez a feliratozás funkció?
Nincs semmi beállítási lehetőség, egyszerűen csak működik...
Köszi az infót!
- djpety
- 1. szint
- Készüléktípus: Nexus 4
- Been thanked: 5 times
WeghA írta:djpety írta:Én is vettem USB OTG kábelt TV OUT kábellelel együtt össz 2 700 Ft-ért postával. Szerintem megérte, hiszen hasznos, akár menteni valamit, vagy épp azért, mert egy hordozható média center van a zsebemben.burasu írta:Azaz adatkábel nagyon jó, és hasznos.
Én a pendrive-t szoktam beledugni, simán kezeli!
Okos ötlet. És szerencsére nem csak az N8-hoz érhető el. Én a speedshopban vettem 1990,-ért.
Én meg a skyphone.hu-n vettem és sima postával is elküldik neked.
Én is ott vettem csak egyben.
History: Nokia 3120 > Nokia 6131 > Nokia 5130XM > Nokia C7 > Samsung Galaxy Nexus > LGE Nexus 4
-
- Újonc
- Készüléktípus: C7-00
- Been thanked: 0
Sziasztok,
a mai érdekességem:
lefagyott a telefon, majd magától újraindult és azóta kint van a jobb felső sarokban egy kicsi kék szám, ami mutatja a processzor terheltségét százalékban
De mindig... még ha le van zárva és csak a nagy óra van kint...
sőt már indulásnál is...
látott már valaki ilyet? ki lehet ezt kapcsolni???
köszi,
b.
a mai érdekességem:
lefagyott a telefon, majd magától újraindult és azóta kint van a jobb felső sarokban egy kicsi kék szám, ami mutatja a processzor terheltségét százalékban
De mindig... még ha le van zárva és csak a nagy óra van kint...
sőt már indulásnál is...
látott már valaki ilyet? ki lehet ezt kapcsolni???
köszi,
b.
-
- Újonc
- Készüléktípus: C7
- Has thanked: 3 times
Köszi ,kapkodva írtam elnézést a felirat megy a leírtak alapján.szabi113 írta:Lesd meg a legelső hozzászólást, ott van a megoldás.seagate írta:A folyamatos wifi-re való csatlakozásra talált már valaki magyarázatot?És akkor ezt is bemásolnám, az első oldalra. Köszi az infót.seagate írta:ac3 hangot és feliratot nem támogat
- potter55
- Moderátor
- Készüléktípus: Nokia N73
- Has thanked: 10 times
- Been thanked: 551 times
Nem lehet, phoenix-szel lehet felrakni az új szoftvereket.badmad írta:Sziasztok!Lehet az NSS-el átírni a product codot a c7-en?Nekem a csatlakozásnál error ír ki pedig előtte a E71-et frankón látja.
Szignózás: Itt egy új hack, amihez nem kellennek szignófájlok, csak telepíteni és követni az utasításokat.
Köszönöm funkció. Használd, ahányszor neked segít valaki.
Nokia mobilok zenei klipekben.
Köszönöm funkció. Használd, ahányszor neked segít valaki.
Nokia mobilok zenei klipekben.
-
- Újonc
- Készüléktípus: nokia 6310i
Köszönöm értem csak az a bajom hogy ha phoenixel csinálom akkor úgye a product miatt nem lesz benne magyar.Nekem ugyanis valami más régiós a teló.Vagy ennél a telefonnál a phoenixel máshogy csinálják.Írnál eről egy kicsit bővebben hogy hogyan?potter55 írta:Nem lehet, phoenix-szel lehet felrakni az új szoftvereket.badmad írta:Sziasztok!Lehet az NSS-el átírni a product codot a c7-en?Nekem a csatlakozásnál error ír ki pedig előtte a E71-et frankón látja.